Õnnetused mootorratastega

Kasutaja avatar

Medic

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas Medic »

vincent kirjutas:
speedvana kirjutas:

metsaloomade teema vist risti-põiki läbinämmutatud, aga ega muud lahendust vist pole, kui sõita nendel teedel, kus mets asfaldiga kokku jookseb kiirusega mis võimaldaks 15-20m hoog maha pidurdada.
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... 4&l=fplink

Tegelikult selle koha peal ei piirne maantee metsaga, tegu on sisuliselt linnaservaga. Ivarile kiiret paranemist.

Mina see rattur olin, kel õnnestus kitsega kokku puutuda. Kusjuures olin ratta just samal päeval arkis arvele võtnud. olukorrast siis niipalju, et kiirus jäi ilusti lubatu piirdesse ning u 20m eespool sõitis mingisugune sinine golf.kes vist varjas natuke kitse ära. looma märkasin esimesel hüppel tee servas(u5-7m) ning teadsin et teise hüppe jooksul on ta mulle "bulls eye" täpselt ees, kuna kits oli umbes ratta mõõtu jõudsin vaid kiirelt otsustada kas sõidan läbi või pidurdan küllili. viimane otsus jäi peale ning nii see siis läks. kahjuks oli kaitsevahenditest vaid kindad & kiiver olemas. ülekeha nüüd kõvasti marrastusi kuid luud kondid terved. rattal enamasti plastiku kahjustused. kandke varustust. megakahju, et kaamera ei lindistanud.

Life is a fatal condition.

Mine “Vaba teema”