Õnnetused mootorratastega
Re: Õnnetused mootorratastega
Kujuta nüüd sellist pilti ette, et sinu laps jääb minu auto alla ja pole ka pidurdusjälgegi mitte? Annan veel rupskite peal rõõmsasti gaasi juurde. Mina liigun ka edasi, oma asi kui Su laps teel ees tolgendab.
Sinusuguste sitavareste õnneks jääbki see vaid fantaasiaks mida ma igapäevaselt-nädalaselt-kuuselt ei mõtle. Aga selle peale, kui Sa teiste inimeste PERELIIKMEID süüdimatult tapad, pole ka see fantaasia enam kohatu.
On raske pidurdada oma plekkvankris, kui NÄED looma tee ääres?
Sinusugune värdjas ajas mul kaks aastat tagasi 3 päeva enne minu pulmi minu naise silme all ühe mu kassidest surnuks... Kassi hauda aias tähistavad roosid ja iga päev mõtlen oma pereliikmele, kes suri külmaverelise autojuhi tegevuse-tegevusetuse tõttu.
Kuradi urood oled. Kui kunagi kohtuma peaksime, siis põlgan südamest.
Ma olen väga rahulik inimene, aga kui midagi öelda on, saada PS.
Shallow Throttle kirjutas:mella kirjutas:Shallow Throttle kirjutas:vaatan, kass... ei reageerinud ma selel nähtuse peale üldse, vaid jätkasin sõitu omal trajektooril ja kiirusel.
tolgendab tänaval koer. Mina liigun edasi, oma rada ja koer tolgendabki mulle ette.Mulle tundub, et sa peaks korra arsti juurest läbi põikama (sest liikuvate objektide hindamisega tundub probleem olema) ning ka autot kontrollida lasta. Piduritega ilmselt mingi probleem, et ei saa kasutada.
Arvasin juba ette, et annaksite mulle peksa...
Tegin oma puhtsüdamliku ülestunnistuse ja nagu ka ütlesin - ei hakka loomaomanikkudega vaidlema
![]()
Mella´ t norin natukekuna ei saa aru, mismoodi käib liikuvate objektide hindamine (äkki mõni maakler tuleks appi) ja mis puutub siia minu auto? Milleks seda kontrollida lasta? Ma sõidan mootorrattaga, igaks juhuks olgu mainitud