Kui tihti teid kõnetatakse...
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Päris huvitav teema lugeda! Mõnest päris kahju(keda külajoodik tülitanud) mõne nahas tahaks isegi olla(kellelt piltilus piiga tehnilist lisainformatsiooni ammutanud)! Minu lugu maandub sinna kuskile keskele....
Nimelt ühel ilusal laupäevaõhtul suurest linnast suvepäälinna sõites, märkasin peeglist, et meetri kaugusel minu numbrimärgist üks auto sabas rippumas. Oli teine sellist ilusat "bellarussi sinist" värvi. No auto autoks...aga silmasin kohe, et tegemist ikka vist tehnikahuviliste inimestega. Olid teised iluvõre taha sellised ilusad tulukesed installinud. Üks neist sinine ja teine punane!Ja mõelge...relee oli vist ka vahel, sest vilkusid naa kenasti vaheldumisi....No kuna 100km oli juba selja taga ka ja vaatasin, et saan endale vist mõnusad tehnikahuvilised vestluskaaslased, siis panin oma täiesti töötava ja vilkuva kollase paremsuuna sisse, alguses vilgutasin neile punast pidurituld, mille hiljem alaliselt süütasin ja jäin seisma! Minu lootused ei petnud mind- nemad jäid ka seisma "Bellarussisinisest" skodast astusidki välja kaks noormeest. Vaatasin kohe, et õnneks pole vist mingid pätid. Tundusid korralikult riides olevat. Ilusad puhtad sinised vormid ja neeoonkollased vestid seljas(alguses vaatasin et kaksikud vist). Rahunesin, et olen kokku saanud korralikust lastetoast pärit tüüpidega. Ja mõelge kohe vuristasid enda nimed ette ja puha. No nii viisakad, et anna otsad.Ööklubis võidki mõne tibi nime ootama jääda...aga näe keset maanteed sellised viksid poisid.Ja aina paremaks läheb.... seejärel kutsusid oma autosse! No alguses vaatasin küll, et skoda ja tumedad klaasid, et mine tea...aga siis rahustasin ennast, et ah ju ikka pätid pole, ju paps ja mamps on poistele esimeseks autoks ostnud. Saavad suureks, küll siis ostetakse neilegi tsiklid! Sättisin siis ennast tahapingile. Nii ilusti hakkasid siis küsima mu käest igasugu küsimusi. Tundus, et liikluse teemal olid nad eriti asjadega kursis. Teadsid peast igasugu kiirusi, mis meite teedel ja tänavatel lubatud, küll asulates ja teedel ja suvel ja talvel. No ma hakkasin juba närviliseks muutuma, et aga tsikli kohta ei tahagi miskit teada??? No tahtsid ikka! Täitsa viisakalt küsisid tehnislist passi ja kindlustuse poliisi. No lõpuks!!!! Tundus, et tegemist tudengipoistega. Hakkasid mingit roosat ankeeti täitma. Ilmselt lõputöö tähtaeg mehhaanikakoolis kohe, kohe uksele koputamas. Täitsid seal hoolega mingeid lünkasid ja vihtusid aga minu teh passist kõik maha! No ega ma kade ka polnud! Isegi omal ajal spikerdatud.... Jaaa, aga kõike vastuseid ei ole ju raamatutes ka kirjas! Hakkasidki siis minultki igasugu lisaküsimusi küsima. Näod olid sellised naerused ja üks siis kõnetas mind, et kuule:"Palju selline elukas ka kütet võtab?". No ma siis ka kooliaega meenutades pigistasin enda huumorisoolikat pisut ja mõtlesin et ega need rebased nii kergelt ja ilma vempudeta ka ei pääse.... Tegin siis tähtsa näo ja ütlesin:" Kle kõik võtab ära, mis paaki paned!". Tüübid siis muutusid suht morniks ja vastasid:"Ahhaaa, küsi nüüd meilt ka palju me selle küsimustiku eest raha võtame?" Siis sain aru, et tudengipoistel stipipäev kaugel ja lisaks infile tahavad veel õlleraha ka. No mina kohe siis küsima:"Palju võtate?" Nokamütsid vajusid tüüpidel silmini ja pobisesid:"No kõik võtame ära, mis seadus ette näeb!" Vaatasin, oh deem - vist mingid juuratudengid ja nendega vaielda pole mõtet. Täpsustasin algset küsimust ja sain aru, et tahtsivad nemad kütusekulu 100km kohta! Noh siis rääkisin neile ilusatest väiksetest numbritest ja panin neilegi südamele, et ärge nüüd selle "küsimustiku" summaga ka ahneks mingu. Küll tuleb järgmine ja saate temagi käest hulga tehnikaalaseid vastuseid mõistliku tasu eest. Noh saimegi kenasti kokkuvõttes kaubale! Ei pea ennast eriliseks kuulsuseks, ega avaliku elu tegelaseks, aga lõpuks tahtsid veel autogrammi ka saada mu käest sinna küsimustiku peale. Mulle tundus see kui komplimendina ja selle ka neile andsin! Mine tea võibolla äkki, kui kunagi esimese tsikli ostavad, kopeerivad selle paagi peale HONDA kleepsu kõrvale. Aga võibolla oli koolis neil seda vaja. Ei tea. Igaljuhul vastutasuks, sain infi, mis kellani Pärnus õlut müüakse....ja isegi, kui edaspidi märkide järgi sõidan....jõuan veel rimisse
Vot sellised lahked sellid sattusid minu teele!
Tervitused neile!
Tark ei torma!
Tark ei torma!!!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.