Kui tihti teid kõnetatakse...

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

petz
Tsikkel: KMZ sidecar, Super Tenere
Tänatud: 2 korda

Re: Kui tihti teid kõnetatakse...

Lugemata postitus Postitas petz »

mõned aastad tagasi ,kui mu tsiklit nähti, ikka leidus keegi huviline, kes tundis huvi, et kuda on võimalik soolo emmiga sõita, ilma , et ümber ei kuku jne. , viimane hea juhus oli hiljuti kui üks tuttav mees, kes loomulikult oli vanasti kõva tsiklimees olnd, loomulikult krossi sõitnud ja omanud ka kaherattalist sõiduvahendit jne.,togides jalaga mu gs500 käigvahetust, ei saanud kuidagi aru, kuidas ma nii väikesest vändast mootori käima löön. saanud teada, et see hoopis käiguvaheti ja pole eriti tervislik seda siiski nii kõvasti togida, ütles, et tema viiekümnekuubikulisel rattal käinud käigud käega, aga praegu sõita ei saavat, sest käimakasti olla laiali. :wack:

wddest

Lugemata postitus Postitas wddest »

ega jah.. pidevalt tullakse rääkima ja küsima..
Koplis sõbra maja juures oodates astusid 2 vanapapit juurde ja küsisid et palju sisse võtab.(olin seal oma vfr750 nega)
Ma ütlesin et niipalju kui ise keeran, mille peale küsiti, et kas 150 läheb välja. Kui ma ütlesin et läheb jah 150 välja muutusid nende silmad jube suureks ja ütlesid et on alles kiire masin :lol: :lol:

Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Motopaks kirjutas:

Meenus lugu kui kunagi sai Võrust Viljandi kaudu Tallinna mindud. Jäin Suislepa poe ees seisma, et kaardilt veel keerulisemat teed otsida, mida mööda linna sõita. Järsku astus poe tagant välja üks härra ja teatas:" Mis sa sest kaardist vahid, ma tean seda kanti küll!"
Ei osandki midagi vastata :)

Kujutan ette: Motokas sangas, vanapappi saba peal katkiste plätudega ja räpase T särgiga kissitab silmi.k
Käsi pikalt üle juhi õla väljas ja osutab näpuga- Näed seda ristmikut, ära sinna keera seal on lamav ment keera järgmisel ja siis tagasi ja läbi pargi jõuad bussijaama jne (lol)

Tsiklimees on tsiklimehele sõber
Kasutaja avatar

Sadness
Tsikkel: Mutt
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Sadness »

Iga jumala külapoe juures tuleb ligi mõni kohalik päss (enamasti sõltumata kellaajast mingisuguses joobes), uurib ratast, küsib kuubikute, tippkiiruse ja bentsukulu kohta ning seletab, et temal oli ka omal ajal Jawa (Izh-M-Kovrovets).

Algusaegadel oli huvitav, aga praegu on juba üsna tüütavaks muutunud. Tahad rahulikult pausi ja suitsu teha, kui tuleb keegi lehkav tegelane ligi ja arvab, et sa pead olema meelitatud temaga vestlemisest. Ühele onklile ütlesin hiljuti tippkiiruseks 700 ja läksin siis eemale. Peaks panema tsiklile sildi, mille poole saaks iga kord näpuga näidata (väljaarvatud juhul, kui küsijaks on mõni asjalik tüüp või ilus naine): "500 CM3, UMBES 150 KM/H, 5 L/100 KM JA MA TEAN, ET SUL OLI KA KUNAGI TSIKKEL."

Samas...eks ise ka mindud üritustel võõraste tegelaste juurde tsiklijuttu ajama...

----
Voshod 3M "Freyja"~Jawa 638 "Punane Needus"~Iž Planeta 5 "Sarvik"~ Kawasaki EN500 Vulcan "Etna"~(Yamaha XTZ Super Ténéré "Rühkija")~Suzuki LS650 Savage "Putukas"~Mutt Mushman "Krants"
Kasutaja avatar

numan
Tsikkel: Drag Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas numan »

Sadness kirjutas:

Samas...eks ise ka mindud üritustel võõraste tegelaste juurde tsiklijuttu ajama...

Kui asjalik huviline tuleb rääkima siis sellest saad kohe aru ja isegi sadulasse võid lubada aga tuikuv ja haisev "näe-tsikkel!" huviline paneb ikka igaühel taluvusepiirid proovile. Vaevalt ta veerand tunni pärast suudab meelde tuletada mis numbritest jutt käis.

Tsiklimees on tsiklimehele sõber

gangsta

Lugemata postitus Postitas gangsta »

Sadness kirjutas:

Peaks panema tsiklile sildi, mille poole saaks iga kord näpuga näidata (väljaarvatud juhul, kui küsijaks on mõni asjalik tüüp või ilus naine): "500 CM3, UMBES 150 KM/H, 5 L/100 KM JA MA TEAN, ET SUL OLI KA KUNAGI TSIKKEL."

Ma teen endale sellise särgi, keegi küsima tuleb, löön tagi hõlmad lahti ja las loeb ise :mrgreen:

janis
Tsikkel: Kawasaki GTR1000
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas janis »

gangsta kirjutas:
Sadness kirjutas:

Peaks panema tsiklile sildi, mille poole saaks iga kord näpuga näidata (väljaarvatud juhul, kui küsijaks on mõni asjalik tüüp või ilus naine): "500 CM3, UMBES 150 KM/H, 5 L/100 KM JA MA TEAN, ET SUL OLI KA KUNAGI TSIKKEL."

Ma teen endale sellise särgi, keegi küsima tuleb, löön tagi hõlmad lahti ja las loeb ise :mrgreen:

nagu liputaja? (togi)

Kõnetajaid on palju ja enamus nendest siiski kohalikud joodikud. Viimati tahtis üks selline joodik et ma ta laagrist männikule viiksin.

Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Primo »

Kui nüüd ausalt kõik ära rääkida, siis...ei mäletagi, millal mind viimati kuskil tsikliga seistes kõnetatud on :roll:

I'm too repelling, i guess?? :(

Challenge the Adventure.Ride The World
Kasutaja avatar

ridariass

Lugemata postitus Postitas ridariass »

Järelikult tegeled peamiselt sõitmise, mitte tsikli kõrval seismisega :twisted:

Kawasaki GPZ500: R.I.P
Yamaha YZF 750R: R.I.P
Yamaha R1: Up & Running

Common fault as with most higher powered bikes is a tendency for the rubber bits to loose contact with the asphalt, resulting in uncontrolled abrasion of the upper and side parts.
Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 140 korda
Tänatud: 380 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

jah sest ma seisan ta tsikli kõrval ja tema sõidab autoga :D

Kasutaja avatar

Tafka
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Tafka »

Primo kirjutas:

Kui nüüd ausalt kõik ära rääkida, siis...ei mäletagi, millal mind viimati kuskil tsikliga seistes kõnetatud on :roll:

I'm too repelling, i guess?? :(

Ega vist endu sugemetega rataste omanike väga ei kõnetata :twisted:
Endal ei meenu ka hetkel vist ühtegi korda kus oleks keegi rääkima tulnud :)

Rattatu / IBA #33754
// Endised: GasGas FSE450 ; Honda XL600V "Transalp" aka Tuuli ; Dnepr MT10-36 aka Milvi ; Sherco SEF-R 300

nulle7

Lugemata postitus Postitas nulle7 »

Ma ei tea miks mu võrr nii kutsuv on aga peaaegu igakord kui kuskil asulas või poe ees seisma jään tulevad mingid tüübid rääkima. :D Enamus on umbes enda vanused (14-16).
A ükskord oli selle rattaga hea lugu kui sõber(ratta eelmine omanik)käis poes sellega.Tuleb pinina saatel poe ette ja kohe jooksevad väiksed poisid kõrvale ja küsivad väga üllatunult:´´KUUESAJANE või?´´,sõber selle peale et ei ole 80 on.Poistel selle peale mokk töllakil ja ütlevad et nemad arvasid küll ei kuuesajane :lol:

Kasutaja avatar

ht99

Lugemata postitus Postitas ht99 »

Ükskord oli, poiss ja tüdruk tulevad ligi, mõlemad :shock: selliste nägudega.
Siis poiss küsib, et mitme kuubikuline, näitan näpuga tagakülje gondli peale, (800s seal kirjas), siis ohoho, äge, aga miks siis nii haledalt sõidad sellega? Ma mingi ää :D, suht kiiresti tulin, hea et otsa ei sõitnud neile.
Siis tüüp küsib, et paberid ka on ikka, ütlen et kõik olemas, ja siis tuleb kõige tähtsam küsimus :shock:
Viitsid too pakk suitsu tanklast :wack:
Noway düüd (togi)
Lubas bensuraha kinni maksta ja puha...

Kasutaja avatar

No_name
Tsikkel: Varsti tuleb..

Lugemata postitus Postitas No_name »

Nüüd suve algul, kui uut ratast endale ostsin. Sai kokkulepitud ühe väljavaadatud ratta omanikuga, et tuleb Ülemiste parklasse. Saime seal siis kokku ja näppisin ratast siit ja sealt. Juurde tuli üks parajalt täis päevinäinud joodik. Tegi kah seal tähtsat nägu ja vahtis. Ja kus siis kukkus seletama.Tuigerdas seal ja mõmises, et kui kiiresti liigub jne. Proovisõitu tegin ja maha tulin rattalt. Siis parm kohe seletama "noo täiesti perses ju, täiesti ju" Ma ei viitsinudki taga vestlust ajada ja sõnasin rahulikult, et võid astuma hakata. Lahti temast ei saanud ja ära ajada teda ei suutnud. Tuli koguaeg ringiga tagasi, sest ta oli täiesti kindel, et ratta omanik viib ta pärast koju, lubas isegi bensu kinni maksta. Naljakas oli veel see, vaatas parm seda kükitades ja üks küsis ta käest ,et "noo mingi jama või ? et kahe rattaga vastu maad" Oleks vaid see vend kahejalaga maa peal olnud. Ise olin ma lõpuks nii viimase piiri peal ,et kui rahule varsti ei jäta siis lihtsalt lohistan ta minema sealt. Kusjuures seletavad nad jumala ebaviisakas keeles ja sõnadega. Nad on lihtsalt nii tüütavad ja kutsumatakülalised. Vot selline lugu siis.

Kasutaja avatar

ragnar

Lugemata postitus Postitas ragnar »

Ise elan väga maakohas ja siin tsikkel ikka piisavalt haruldane asi mida ikka vaatama ja kommenteerima tullakse. Pidevad küsimused nagu ikka. Mis tsikkel on ?(paagil suurelt HONDA). Kui võiams on ?( taga kirjas 600) Ja no siis muidugi klassikalised. Palju välja läheb ? jne. Küsitake ka tihti, et no kiirelt ise sõitnud oled ja oi neid pikkasid nägusid kui see number oodatust väiksemaks osutub. Maakohtades muidugi noorukid ikka püüvad hirmsad sõbrad olla eriti pulpulaatori (loe:rollu)-mehed. Tihti ka lehvitatakse, kui kuskilt vähegi asustatud kohast läbi sõidad ja kui veel kambas sõit on siis siuke tunne, et liivakasti poisid moodustavad Mini Balti-Ketti teeäärde. Õnneks mul ühegi eelmainitud kerges joobes vanu Jawa ja muu säärase venetehnika (endiesid)omanikke pole õnnestunud kohata. Siin läheduses elab ka üks mammi kes ise oli Liidu aeg motokrossi sõitja ja see on alati nägu naerul kui ma mööda sõidan. Nostalgia vist. Ta oli nii kõva mutt, et 50 aastasena sõitis Minskiga tagaratta peal. Vot see on unistuste vanaema :mrgreen:
Üks juhus mis pikaks ajaks suunurgad üles vedas oli see kui käisin tankimas. Sain omad toimetused tehtud ja tankla ees mingi 5-6 pulpulaatorit ja nende omaikud seal kõrval, kõigil burksid ees ja ise üleni selle kastmega kaetud. Ja kui kiivri pähe sain lausus üks väga demostratiivselt ja piisavalt kõva häälega, et ma ikka kuuleks "Minu isa ostab mulle järgmine aasta R1"Ise nad vaevalt said oma pulpulaatoritelgi jalad maha... Ma ei tea kas oleksin pidanud nüüd solvuma või häbenema või mida iganes tundma. Aga terve kodutee oli irve näol. :P

Kasutaja avatar

Whitebalance
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Whitebalance »

Mõned aastad tagasi kui sai veel põllupeal sõidetud nooruse tõttu siis kimasime seal kahe cz 125ega.

Täis krossikad ja häält oli kuulda 1 km kaugusele üle metsa isegi ;). Peenestasime põllupeal kogu aeg punn põhjas sessionitega ja ühel hetkel hakkas mingi vanamees üle põllu kõmpima. Mõtlesime kohe, et saame mölada, et tema siis kas tahab magada ja tsiklid teevad liiga kõva häält jnejnejne. Mis seal ikka lasime siis niikaua kui ta sinna jõudis täis punniga, et päevast viimast võtta. Kui lõpuks kohale jõudis kõrkjate vahelt siis jäime põlluäärde seisma ja vaatama, et no mis ta meile pajatab. Tuli siis sinna me ootame mis nüüd siis saab ja ta hakkab rääkima, et no tere poisid, et vingelt panete siin päevad läbi. Me vaatame üksteisele otsa, et nojah sõidame siin jah. Siis ta küsis mis masinad on tundis enamvähem ära isegi. Peale seda hakkas rääkima, et kui tema noor oli siis ta oli kroonus kartulikoorija ja lõpuks alles 23 aastaselt sai raha kokku, et jawa osta. Siis küsis kui vanad me oleme ja imestas, et jah aeg on edasi läinud nüüd juba nii noorelt sellised pillid käes. Me mis seal ikka siis nojah. Rääkisime veel väheke juttu siis vana võttis kommid taskust ja andis meile ning käskis samamoodi edasi lasta. Siis vaatasime, et mootorid olidki maha jahtunud ja lasime täiega edasi. Natike aega passis veel raja kõrval ja siis läks tagasi üle põllu kodupoole.

Paarkorda on olnud huvitav selline asi, et selle põllust edasi elab üks politseinik ja temale üldse meie tehnika huvi eriti ei meeldinud, küll me lasime kartidega ja moppidega seal ringi ning siis krossikatega, tavaliselt me teepeale ei läinud mis oli ühissõiduks aga vahest ta jäi põlluäärde või teeotsa seisma, ma ei teagi kas siis selleks, et oodata millal me saatusliku vea teeme või oli lihtsalt huvitatud. Teinekord oli päris pull vaatad tuleb jälle sinivalge auto ja võtab kohe hoo maha seal ja siiis sõidab vaikselt mööda, et iga meie liigutust jälgida :D

Rohkem ei viitsi kribada neid hetkel, teinekord vast.

Kasutaja avatar

jet
Tsikkel: Yamaha Drag Star 1100A
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas jet »

Üsna tihti on juhtunud mulle millegipärast vene rahvusest vanemad härrad. Tuleb ajab juttu, küsib, kuhu lähed ja siis tahab rutskat korra keerata. Cobra hääle peale keerab pöidlad püsti :D

Laupäevase Gruusia sõidu ajal tuli üks tugeva vene aktsendiga Tartu taksojuht tankimise ajal uurima, mis meil toimub, et meid nii palju on. Uuris marsruuti ja soovis kõike head.

Kunagi Selveri kärumees jättis kärude vedamise sinnapaika ja tuli lihtsalt lobisema nii kauaks, kuni varustust selga sättisin.

"Kõnetatakse" ka foori taga üsna tihti, vehitakse kätega ja kui otsa vaatad, siis on tehtud läbi lahtise akna pilti, näidatakse pöidlaid ja keeratakse õhus rutskat.

Esialgu ei ole veel tüütavaks muutunud. Tegelt on päris pull, vähemalt ei ole inimesed mornid käkid, näitavad emotsiooni ka mõne asja puhul :P

rallitaja

Lugemata postitus Postitas rallitaja »

Jätsin ratta poe ette, väljudes jooksis ratta ümbert täitsa korralik kari pisemat rahvast minema. Vanemad inimesed ikka küsivad ja uurivad mis masin niisugune on. Tüüpiline küsimus on muidugi "palju välja jookseb". Aga on ka küsitud kas krossirajale kõlbab ja muud huvitavat. Mõni ütleb enne minu kohaltvõttu et näita nüüd minekut ka. Ei meeldinud mulle see küsimus, mis sõbra isalt tuli - "miks sa rollerit ei ostnud?". Võttis mõtlema.

Kasutaja avatar

Tuhkur

Lugemata postitus Postitas Tuhkur »

Suvel sai oma baigi välimusega mopiga linnas ikka tiirutatud, tüüpiline on kubatuuri küsimine, keegi loomulikult ei uskund et 49cc on, eks siis tuli näpuga silindrilt kubatuuri näidata :D

Siriuse ees mingi joodik tuli ligi, olime tuttavaga kellel sama masin :D palus et nokka tõstaks jne :D eks siis sai siriuse eest selle võrriga nokk lennus minema tõmmatud :D

Väiksed poisid on suured uudistajad, tahavad peale istuda jne.

Kurepalus käisin poes tuli mingi taat välja, veidi õllene, igaljuhul andis oma numbri kui masinat müüa peaksin tahtma.

Kasutaja avatar

Soss-Sepp
Tsikkel: VFR 800, 2002->2009

Lugemata postitus Postitas Soss-Sepp »

Noh, kõik eelnevad küsimused suht tuttavad, palju maksis, palju välja võtab, palju kütust kulub jne. Paar üsikut küsimust ka asjalikud olnud, aga väga väike protsent. Aga mida veel üsna tihti küsitud on, just tuttavate poolt. Miks ma autot ei ostnud? Ja läheb nädalake mööda, sama küsimus, samadelt inimestelt. No mida ma siis juba enam öelda oskan? Nii raske siis uskuda, et sedasi palju mõnusam liikuda?

-Vägivald ei ole lahendus, aga see aitab-

tarx76

Lugemata postitus Postitas tarx76 »

Mul on nii, et igal pool kus rahvarohkemas kohas peatudes peab taas intervjuusid andma ja ratast kiitma :lol: Uudistajad on miskitpärast vanad papid, meenutavad oma nooruspõlve ja pajatavad mis ratas neil oli.
Mis teha, kui kroom särab päikse käes, siis näeb ta ikka krdi kena välja :) Norde Centrumis Tallinnas käies tuleb ka soome keeles seletada.
Ükskord küsiti, et mis vahe on 800 ja 1800 tsikli vahel, krt ei osanduki päris vastata kohe, ütlesin, et 1800'ga saab kiiremini sõita...

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Tulid ka kodukandis poe ees kolm tehnikahuvilist noorsandi ligi ja kohe küsima. Vanust küsijatel kamba peale kokku nii 20 aasta kandis, ehk siis eraldi võttes 6-8 vahele nad jäid.
Nagu ikka, esimene küsimus, et kui kiiresti sõita saab. Ja kõikvõimalikke asju seoses kiirusega. Rääkisin ausalt ära ka, et ega ta suurt kiiresti ei sõidagi, kuid ega see poiste indu jahutanud. Küsiti ka tekstiilriietuse kohta ja täitsa asiseid küsimusi- kuidas sooja hoiab ja vett peab ja seljas on.
Lisana tahtsivad veel gaasirutskaga tuuritada, mida ma siis ka lahkelt lubasin. Igaüks sai kaks korda lausa 8)

Nii et minu tagasihoidlik ja pori seest tulnud raudratsu sai ka ootamatu tähelepanu osaliseks.
Ei ütleks et see tähelepanu häirib. Esimese küsimuse peale olin küll korra kohmetunud aga siis hakkas ka jutt juba soravalt jooksma. Täitsa tore, kui väikeseid ja suuri fänne juurde koguneb.

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

arnoldal
Tsikkel: HD Custom

Lugemata postitus Postitas arnoldal »

See nüüd küll pealt kuuldud jutt: Poiss, umbes 6 aastane uuris kroomivenna käest,et miks rattal nii suured nahast kotid on. Mille peale suur ja karvane torisedes vastas: "Tead poiss,see masin võtab 6 õlut sajale kilomeetrile ja kusagil pean ma neid ju hoidma!" :lol:

wahka_est

Lugemata postitus Postitas wahka_est »

Eile sai joodud kodukandi pubis kohvi. Jalutasin ratta juurde ning rääkisin veel natukene tel enne sõitu. Kõne ajal kõndis minust mööda 2 kuskil 11-13 aastat tüdrukut, kes ütlesid naeratades "Tere" ning seejärel näitasid ratta peale näpuga ning ütlesid "Ilus" ja kõndisid lihtsalt edasi. Selline vahejuhtum tõi kerge naeratuse näole.

Kasutaja avatar

Laisaar
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Laisaar »

Sellega seoses meenus mulle juhus kui ühel laste huvikeskuse PR üritusel kellegi(anna andeks, nimi ei tule meelde) ilus ratas piigade poolt sai ära musitatud. Minuteada need huulepulgajäljed rattalt enam maha ei tulnudki :)

Aeglaselt saab kauem sõita.
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
Kasutaja avatar

Primo
Tsikkel: KTM 640 Adventure R '00

Lugemata postitus Postitas Primo »

Motopaks kirjutas:

Sellega seoses meenus mulle juhus kui ühel laste huvikeskuse PR üritusel kellegi(anna andeks, nimi ei tule meelde) ilus ratas piigade poolt sai ära musitatud. Minuteada need huulepulgajäljed rattalt enam maha ei tulnudki :)

Mis see muu sai ikka olla, kui QUNN'i erootikapunane Futura :mrgreen: :twisted:

Challenge the Adventure.Ride The World

muhahaaa

Lugemata postitus Postitas muhahaaa »

Päris palju on küsitud tüüpküsimusi, palju välja läheb, mitu kuupi, palju plekkis jne.

Üks kord valgusfoori taga tuli eesolevast autost lausa vennike välja ja hakkas küsima, kust said jne. tahtvat oma pojale ka osta

Kord padukaga sõites käisin külapoest läbi ja siis naismüüja küsis igast huvitavaid küsimusi :lol:

Küsijaid on olnud muidu igat sorti aga vihkan näperdajaid nt kooli hoovis.
Pandud üks kord õuna sumpasse, lootsid, et ma ei saa siis koju.
Alarm on ka peal ja siis pidevalt peksavad, et üürgama hakkaks (poolearulised küll)

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Kord Lasnas ühest suuremast poest välja tulles ootas mu ratta kõrval tõsise näoga naisterahvas, kõrval pisike poisipõnn. Lähen sinna ning vene-eesti keeles tuleb, et "kas minu poiss võib peale istuda, ta pikemat aega ootab?" Võis ikka, pärast kui ma omal asju selga kohmitsesin ja nemad minema jalutasid, vaatas poiss oma sada meetrit mulle järele, kuni ma lõpuks mootori tööle panin ja minema sõitsin.

Teine juhtum oli Rocca al Mare ees, kus nillisid mingid minust aastat paar nooremad neiud. Sõitsin sinna ning läksin kahe kiivriga sisse, et oma neiule järele minna. Välja juhtusin tulema temast nii paar sekundit ennem, 2 väljas ootavat tsikki olid ennast ettevõtliku näoga ("tee sõitu!") mu ratta kõrvale seisma asetanud. Paar sekki hiljem ilmus uksest mu tsikk teise kiivriga, ratta juures ootavad naiskad keerasid kannapealt ringi ning läima. Mu kaaslase sõnad olid huvitavad, et "Mis, nii kui mina tulen, lähevad nemad minema või?"

Igasugu toredaid asju juhtub, kas või Treffil need väikesed asjamehed, kes paraadi ajal paar sammu tee keskpaiga poole olid teinud ning kätt välja sirutasid, et "onu anna patsu kah!" - ega see tükki küljest ei võtnud ju ja pärast pisikestel asju, millega sõprade ees uhkeldada :o

Kasutaja avatar

konstruktor
Tsikkel: Kawasaki EN500

Lugemata postitus Postitas konstruktor »

Väiksel vabaõhuüritusel üks silmini õlut tulvil mehike käis ikka kaks korda minu käest küsimas, et millal ma teda oma MOTOROLLERIGA sõitma viin. Ma, üritades viisakaks jääda, ikka seletasin et ma ise veel täitsa algaja ning ei sõiduta kedagi. Vennike, soovides mind julgustada, kirjeldas et kaassõitja peab juhil lihtsalt kõvasti ümbert kinni võtma, ja need kaks saavad siis nagu üheks... :shock:
C'moon, ma ei taha su'ga üheks saada! Otsigu endale üks suur karvane tsiklitaat, kellega üheks saada... :twisted:

Motoroller my ass...

Kasutaja avatar

Nozzu
Tsikkel: Honda CRF300L
Tänanud: 435 korda
Tänatud: 79 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nozzu »

Eile passisin rattaga Pärnus Trammi maja juures. Eemalt lähenes veits taaruval sammul mingi vana. Piidles mind juba eemalt, jõudis siis minuga kohakuti ja küsis: "Kakssada läheb välja?" Naeratasin häbelikult ja ütlesin, et ega ikka ei lähe küll. "EI USU," teatas mees seepeale vastuvaidlemist mittesallival toonil ning astus edasi.

Minu seiklused rattal liikuvas pildis: www.youtube.com/@nozzzz
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”