Kui tihti teid kõnetatakse...
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Ise elan väga maakohas ja siin tsikkel ikka piisavalt haruldane asi mida ikka vaatama ja kommenteerima tullakse. Pidevad küsimused nagu ikka. Mis tsikkel on ?(paagil suurelt HONDA). Kui võiams on ?( taga kirjas 600) Ja no siis muidugi klassikalised. Palju välja läheb ? jne. Küsitake ka tihti, et no kiirelt ise sõitnud oled ja oi neid pikkasid nägusid kui see number oodatust väiksemaks osutub. Maakohtades muidugi noorukid ikka püüvad hirmsad sõbrad olla eriti pulpulaatori (loe:rollu)-mehed. Tihti ka lehvitatakse, kui kuskilt vähegi asustatud kohast läbi sõidad ja kui veel kambas sõit on siis siuke tunne, et liivakasti poisid moodustavad Mini Balti-Ketti teeäärde. Õnneks mul ühegi eelmainitud kerges joobes vanu Jawa ja muu säärase venetehnika (endiesid)omanikke pole õnnestunud kohata. Siin läheduses elab ka üks mammi kes ise oli Liidu aeg motokrossi sõitja ja see on alati nägu naerul kui ma mööda sõidan. Nostalgia vist. Ta oli nii kõva mutt, et 50 aastasena sõitis Minskiga tagaratta peal. Vot see on unistuste vanaema
Üks juhus mis pikaks ajaks suunurgad üles vedas oli see kui käisin tankimas. Sain omad toimetused tehtud ja tankla ees mingi 5-6 pulpulaatorit ja nende omaikud seal kõrval, kõigil burksid ees ja ise üleni selle kastmega kaetud. Ja kui kiivri pähe sain lausus üks väga demostratiivselt ja piisavalt kõva häälega, et ma ikka kuuleks "Minu isa ostab mulle järgmine aasta R1"Ise nad vaevalt said oma pulpulaatoritelgi jalad maha... Ma ei tea kas oleksin pidanud nüüd solvuma või häbenema või mida iganes tundma. Aga terve kodutee oli irve näol.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.