Milline kiiver?

ranel55

Re: Milline kiiver?

Lugemata postitus Postitas ranel55 »

entusiast kirjutas:

sooviks samuti omale kiivrit osta, kuid ei tea kas eestist v ebayst v hoopis kusagilt mujalt?
pole kunagi välismaistelt oksjoni saitidelt ostnud midagi, saksakeelega ja inglise keelega probleeme pole, pigem aga usaldusega, kuna loed siin igalt poolt kuidas keegi jälle kusagilt petta saab.
küsimus siis ongi lihtne, et kuidas/kelle käest seal ostma peaks, nii et ikka mingi hinnavõit tuleks? sooviks osta nimelt arai kiivrit, olen siin neid eesti proovinud ning väga mugavad ja head tunduvad, suurust tean ka enam-vähem(sukaga läheb M, ilma sukata surun ka S'i pähe, kumma peaks vötma?)

Tee nii- vaata oma finants üle ja otsusta palju kulutada saad (soovitan mitte kokku hoida)
Mine proovi poes erinevaid brände ja otsusta milline sobib.
Vaata mis suurus on õige ja telli sobiva välimusega kiiver netist. Mina kasutasin http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf
5 päevaga oli kohal ja maksin alles siis kui kiiver Eestis, nii et petta pole peaaegu võimalik saada. Kindlasti teevad ka kohalikud poed alesid, eriti hooaja lõpu poole. Ma otsustasin AGV TI techi kasuks, aga Bike Worldis oli värvivalik kesine ja lisaks hind ikka mõned tuhanded soolasem.
Edu valimisel :bsmile:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”