Kiiresti, aga maitsvalt..
Re: Kiiresti, aga maitsvalt..
Ostad sea kaelakarbonaadi ja riivsaia . Lõikad parajad tükid. Võtad lihahaamri. Maitsestad mõlemalt poolt soola ja pipraga ja taod neid liha tükke haamriga. Siis paned taldriku peale riivsaia. Liha kastad riivsaia sisse. Paned panni tulele ja pannile palju õli. Pruunistad liha mõlemalt poolt ja paned ahju kuni valmis saab. Mina 14 aastane ja saan üksi kodus olles väga hästi sellega hakkama. Küll täismehed ka.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.