millist tsiklit valida
-
- Kontakt:
Re: millist tsiklit valida
-PitBull- kirjutas:Alwayslate kirjutas:Üldiselt on parima variandina tundunud see kui "seljakott" paneb käed ümber minu,aga toetab paagi peale.See ei pruugi aga õnnestuda kui on pikem sõitja ja lühikeste kätega kaasreisija.Teine asi,mida ta seal taga saab teha on see et ta oma jalgadega surub vastu sinu külgi pidurdamisel siis on alakeha paigal ja kui käed on paagil siis ei lenda ta mingil juhul selga.Üks käte variant on veel,et üks käsi ümber ja teine paagil.
Nii on küll hea sõita, aga iseasi on see, kui kaua "seljakott" jaksab nii olla, sest käed väsivad nii päris ruttu ära.
Oot ma mõtlesin linna sõitu siin hetkel.Palju sa ikka linnas niimoodi sõidad,et käed ära väsivad.Ja kui ongi plaan linnas ironbutti teha siis aitab viimane variant.Sellega saab toetavat kätte vahetada.
Tegelikult on veel üks variant.Ma nüüd valmistajat ei tea ,aga on olemas selline nö sang mis kinnitub paagi korgi külge.Sellest peaks päris hea kinni hoida olema.
Tegelikult käib kogu see jutt ühte teise teemasse mida ma hetkel ei viitsi otsida,kus on pikemalt juttu igast variantidest.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.