Kui tihti teid kõnetatakse...
Re: Kui tihti teid kõnetatakse...
Kord Lasnas ühest suuremast poest välja tulles ootas mu ratta kõrval tõsise näoga naisterahvas, kõrval pisike poisipõnn. Lähen sinna ning vene-eesti keeles tuleb, et "kas minu poiss võib peale istuda, ta pikemat aega ootab?" Võis ikka, pärast kui ma omal asju selga kohmitsesin ja nemad minema jalutasid, vaatas poiss oma sada meetrit mulle järele, kuni ma lõpuks mootori tööle panin ja minema sõitsin.
Teine juhtum oli Rocca al Mare ees, kus nillisid mingid minust aastat paar nooremad neiud. Sõitsin sinna ning läksin kahe kiivriga sisse, et oma neiule järele minna. Välja juhtusin tulema temast nii paar sekundit ennem, 2 väljas ootavat tsikki olid ennast ettevõtliku näoga ("tee sõitu!") mu ratta kõrvale seisma asetanud. Paar sekki hiljem ilmus uksest mu tsikk teise kiivriga, ratta juures ootavad naiskad keerasid kannapealt ringi ning läima. Mu kaaslase sõnad olid huvitavad, et "Mis, nii kui mina tulen, lähevad nemad minema või?"
Igasugu toredaid asju juhtub, kas või Treffil need väikesed asjamehed, kes paraadi ajal paar sammu tee keskpaiga poole olid teinud ning kätt välja sirutasid, et "onu anna patsu kah!" - ega see tükki küljest ei võtnud ju ja pärast pisikestel asju, millega sõprade ees uhkeldada
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.