Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas H.P »

Oijah, eile õhtul kulgedes marsruudil Kopli - Hiiu - Keila - Hiiu - Lasnamäe - Kopli, oli vähemalt 3 juhust, kus kaubik meetri kaugusel tsikli tagarattast sõitis, kuigi spido näitas vähemalt 65 50 alas. :evil:
Muud ei olnud teha, kui peale keerata ja see idioot peeglis täpiks jätta. Mida perset neil viga on, arumaeisaa, rsk!

Ex: Yamaha FZ6

mr Anderson

Lugemata postitus Postitas mr Anderson »

Merivälja teel, universaalkerega BMW, numbrimärgiks 410MKY. Hälvik reastus kenakese hooga ristmikul vasakpöördereast otse-minejate ritta. Minu esirattast jäi ehk meeter puudu. Ise olin just valmis kiirendama - hea, et pisut mökutama jäin. Järgmise foori taga jäin selli kõrvale seisma, vaatas vaid idiootliku näoga otsa: "et oli nagu mingi mure?" Edasine liikumine oli tal samas stiilis autode vahel süstides.

Honda CB600F Hornet
Kasutaja avatar

Kipsi
Tsikkel: cbr600RR
Tänanud: 5 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Kipsi »

Külg ees vastulibisev kiirust yletav bemmiga nolk on kah tore, nii et ma pean järsu pidurduse tegema ja v6imalikult paremale hoidma ja m6tlema, et kas nyyd panen paremale poole pargitud autodesse, v6i samusesse rullnokka.

113 TGG must, vanem viiene BMW (Tartus)

Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee

Kasutaja avatar

Vapsik
Tsikkel: 50cc MILD SEVEN, K 650, XV920
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 19 korda

Lugemata postitus Postitas Vapsik »

Pole küll tsikliga otseselt seotud aga... tulles sadama poolt jäin Stockmanni juures foori taha nii et vaatasin et ei tasu vist välja sõita - päris üle poleks saanud - ees tekkis ummik. Küll aga ei olnud mingit probleemi kõrvalrajal mõnel autol seda teha. Ja sinna nad jäidki kolmekesi - kes rohkem, kes vähem keset ristmikku. Viimane neist, must mazda6, jäi risti trammile ette. See muidugi täristas oma kella - et mine eest, kõrvalrada oli ju vaba (mille sellise oleku, korralik liikleja nagu ma olen, olin taganud :mrgreen: ). Aga ei, see ei liikunud karvavõrdki. Hakkas liikuma kui uuesti roheliseks läks (st et tramm sai ristmiku ületatud täiesti keelava fooriga) ja siis olin juba mina ka hetke pärast ta kõrval. Loomulikult ei saanud ma vaatamata jätta millise geeniusega meil siis tegu on. Eriti ei üllatanud et tegu oli blondiiniga, küll aga oli veidi üllatav näha et ta sõi tuima rahuga mingit sõõrikut :wack: Arvestades et ma olin umbes kahe sekundiga pärast trammi eest minemist ta kõrval ja sõõrikust oli käsil viimane veerand, tähendab see üldiselt seda et ta tegi oma einestamisega rahulikult algust sel hetkel kui trammitädi talle kella täristas ukse kõrval (lol) Ahjaa, MAZDA6 numbriks 006 M.. midagi.

Kasutaja avatar

spinna

Lugemata postitus Postitas spinna »

Vapsik kirjutas:

sõi tuima rahuga mingit sõõrikut :wack: .

Vat tuleb ja teeb sulle homme trahvi kah veel :lol:

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
kristiin

Lugemata postitus Postitas kristiin »

Kurat, ma olen küll praegu VÄGA marus.
Sõidan Tartus Sõpruse puiesteelt Põhja puiesteele ja äkki vahetult pärast Olerexi tagurdab uute majade juurest mulle ette minibuss.
Ma siis pidurdan esikaga ja tagakaga.. aga ei lähe ühti see hoog nii ruttu väiksemaks ja no veidi rohkem esikat siis kogemata ja voilaa.. ongi külg ees
Ma saan aru, et ei näinud äkki ja värki. ..ega mu kiirus ka just lubatud vahemikku ei jäänud..
Aga lohh laseb jalga, ei kontrolli isegi, kas ma OK olen.
Muidugi olen, kui ma 20 minuti pärast siin teile kurdan.. aga OI MA OLEN KURI PRAEGU!!
ET siis olge bussidega ka ettevaatlikud, kui näete mõnda kuskil majadevahel tagurdamas või midagi.. võtke hoog maha. Nemad sind ei näe!
Ja mina pean nüüd rattal laskma väljavahetada suunaka, gaasirulli ja veel mõned iluvead.. KURAT!
Kusjuures ratas oleks äärepealt teisele autole (seisvale) ka külge libisenud.
OI MA OLEN VIHANE!

Kasutaja avatar

spinna

Ma ei tea, mis sa minibussi all mõtled. Kui tegu kaubikuga, siis sellega muidu ei saagi, kui tagurdad peeglite järgi ettevaatlikult ja sihikindlalt, arvestades, et teised näevad, et tagurdab sõiduk mille vaateväli oli, on ja jääb piiratuks. Ja teevad oma sõidus korrektuurid. Mina näiteks sellistel puhkudel jään vajadusel lausa pidama ja "katan" kaubiku manöövrit õnneliku lõpuni. Ise piisavalt igasugu võimalike ja võimatute sõidukitega liikluses olnud ja oskan teiste olukorda tänu sellele ka hinnata. Sama lugu, kui kuskil kitsal tänaval keegi kasvõi sõiduautoga aiast välja tagurdab ja on selge, et juht ei saa teed korralikult näha. Sellistes olukordades peab lähtuma reaalsetest võimalustest mitte peatee-mitte peatee olukordadest. Süüdi jääb jama tekkimise korral muidugi alati tagurdaja.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
kristiin

Oleks siis tagurdamine ettevaatlik olnud..
Ta tuli suht julmalt peale.
Muidu muidugi oleks teedki andnud ju.
Pealegi see asi, et ta minema sõitis siis.. see on just see, mis kurjaks ajab.

Kasutaja avatar

Soultrain
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Soultrain »

Kui sa ise ka väidad et su kiirus lubatud vahemiku ei jäänud, siis oled ise samapalju süüdi ja asi tahe, oleks sõitnud lubatud kiirusega, oleks ka õigel ajal ilma külge lihvimata pidama saanud ehk?

Loud pipes save lives!!!

Teema algataja
kristiin

Ma ei väidagi, et ma ise süüdi ei ole. Muidugi olen. Sellepärast ma mingit suuremat paanikat ei tekitagi ju..
Elan lihtsalt oma viha välja.. Seda ma ei oska öelda, kas õige kiirusega pidama oleks saanud. Ta ka ikka tuli üsna ootamatult peidust välja ja loigud igal pool.
Asi lihtsalt selles, et ta lesta lasi. Just see häirib mind väga, väga, väga!!

Kasutaja avatar

spinna

Ega ta jutu järgi kuigi korrektne tegelane ei olnud jah. Selline tagurdamine tehakse ikka nö tigukäiguga ja kui midagi juhtub siis ikka minema ei paarutata küll.

Suzuki GSX 750 Inazuma

Teema algataja
kristiin

Täpselt.
On ka selliseid, nüüd tean arvestada.
Ja teadke teie ka.

Peace!

Kasutaja avatar

Ivoonu
Toetajaliige
Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
Tänanud: 109 korda
Tänatud: 65 korda

Lugemata postitus Postitas Ivoonu »

Kuna mul tööautoks Berlingo kaubik, siis võin kinnitada, et sealt väljavaade on suhteliselt hädine - nt. parkimiskohalt välja tagurpidi sõites, kui kahel pool keegi pargib, ei näe külgede poole mitte midagi, tuleb lihtsalt tasakesi hiilida ja loota, et teised su manöövritest õieti aru saavad.
Aga see, et külma rahuga minekut teha, kui keegi on sinu tegevuse tõttu külje maha pannud või mis iganes asjaga hakkama saanud, on küll häbivääärne tegu.

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Sõitsin ka Berlingo kaubikuga aastaid, oli selline töö. Ja nähtavus on sealt seest ikka täitsa null, tagurdamise osas. Igatahes juhtus üks mõnusalt tobe lugu ka, millest teile kohe siin ka pajatan. Teemaga see haakub vaid niipalju, et katsuge kaubikujuhte ka teinekord mõista.
Ühesõnaga - olen kaubikuga ühe Tallinnas asuva teatri ees ja tagurdan kõnniteele. Väga aeglaselt. Ja käib väike jonks ning masin sureb välja. Äärekivi - peab suurema hooga tagurdama, et sellest üles saaks. Käivitan masina, ning uuele katsele. Käib jõnks ja mootor seisab taas. No jopp küll, ei saa ju nii, et ei jaksa mingist äärekivist üles. Masin käima, pool meetrit edasi ja hooga tagasi. THUMP. Masin seisab jälle. Mida kuradit. Kobin autost välja ja lähen asja uurima. Mhmh.. täpselt kahe ukse vahele on jäänud selline tore asi nagu tugev tore metallist post, kuhu külge kõikvõimalikud õhuliinid kinnituvad. Äärekivist pole juttugi...

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!
Kasutaja avatar

Andrez
Tsikkel: KTM 990 Supermoto

Lugemata postitus Postitas Andrez »

Yerba kirjutas:

Sõitsin ka Berlingo kaubikuga aastaid, oli selline töö. Ja nähtavus on sealt seest ikka täitsa null, tagurdamise osas. Igatahes juhtus üks mõnusalt tobe lugu ka, millest teile kohe siin ka pajatan. Teemaga see haakub vaid niipalju, et katsuge kaubikujuhte ka teinekord mõista.
Ühesõnaga - olen kaubikuga ühe Tallinnas asuva teatri ees ja tagurdan kõnniteele. Väga aeglaselt. Ja käib väike jonks ning masin sureb välja. Äärekivi - peab suurema hooga tagurdama, et sellest üles saaks. Käivitan masina, ning uuele katsele. Käib jõnks ja mootor seisab taas. No jopp küll, ei saa ju nii, et ei jaksa mingist äärekivist üles. Masin käima, pool meetrit edasi ja hooga tagasi. THUMP. Masin seisab jälle. Mida kuradit. Kobin autost välja ja lähen asja uurima. Mhmh.. täpselt kahe ukse vahele on jäänud selline tore asi nagu tugev tore metallist post, kuhu külge kõikvõimalikud õhuliinid kinnituvad. Äärekivist pole juttugi...

(lol) selle kohta öeldakse loll, aga järjekindel :ner:

Teema algataja
lohe

Lugemata postitus Postitas lohe »

Neile kaubikujuhtidele soovitaks vaadata kuidas parkida. Oma kogemusest võin öelda, et välja arvatud mõnel väga üksikul erandjuhul on võimalik sellise situatsiooni ennetustöö, ehk n.ö. saba ees parkimine. Hiljem sõitu alustades saate ohutuses lihtsalt veenuda.

Kasutaja avatar

tonytonn
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas tonytonn »

OI MA OLEN VIHANE!

Igasugu suurematelt masinatelt võib oodata, et nad oma aeglaselt teostatavaid manöövreid sooritamata ei jäta, kui mõni tsikkel kusagilt välja juhtub lendama. Seega kui tahad kiirelt sõita, arvesta ise rohkem ohtudega, mitte et promome kleepekaid: märka ratturt ja siis on hea rulli keerata. Ise tuleb ka teisi märgata ja natuke ennetada!

don`t worry, drive happy!
Pilt

Teema algataja
kristiin

Märkamine märkamiseks...
Aga sündmuskohalt jalgalaskmine on ju eriti labane!

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

Pean kahjuks kurvastusega lisama järjekordse numbrimärgi 751 MDS.Kuna Tartus on uue silla ehitamine, on seal vahel üks rada kinni, vahepeal mõlemad jne. Täna oli ühesuunaline. Eelmainitud autojuht keeras laiast tänavast Vabaduse puiesteele, sõites valesti torbikute vahelt suletud alale, kus me koos enda neiuga k6ndisime.Sõitis seljatagant väga lähedale, kuni jõudsime suletud alalt autoteele, kus ta sõitis nii lähedale küljelt, et pidin naise eest tõmbama. See kord riivas.

Kel kunagi peaks sarnane case juhtuma, kutsuge viivitamatult politsei, isegi kui riivates haiget ei saa.

Nii et väike üleskutse, kes teab autojuhti, palun PM mulle : ).

Kasutaja avatar

sepp
Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
Tänanud: 162 korda
Tänatud: 89 korda

Lugemata postitus Postitas sepp »

Kipsi kirjutas:

kus me koos enda neiuga k6ndisime..

sõbraga kahepeale? :mrgreen:

Kasutaja avatar

Janek85

Lugemata postitus Postitas Janek85 »

U Nädalatagune case
Endal sõitis ka üks "Shumi" oma halli Toyota Hilux kastikaga(vist 522 MGN ) väike veoautoga mõne meetri kaugusel ohtlikult seljas Paldiski mnt.
Suunaga linnast välja selle autopoe juures. 3 rida, ma liikusin rahulikult kolonnil sabas( ei nõelunud ega muud sellist, peaaegu examisõit, va se et liikusin koos teistega ülekiirusel 8) ).
70 ala, ma liikusin juba u 85..viskas ikka harja punaseks küll-Mingi krdi ebamäärase sõidutunnetusega trummelpiduritega m... pikendus ja niimoodi seljas! (togi)
Väljas pimenemas, puud, ülekäigurajad kohe ees jne- tema mul mõne meetri peal seljas,tuled mul täiega peeglites siramas, 2 reas teine auto kõrval, täisliiklus :evil:
Vihmane oli vist ka natuke jne
Näitasin siis pidurituld korraks, ei saanud aru.
Lasin gaasi nõrgalt maha, kiirus langes vaikselt vist 60 peale, ikka seljas, eessõitjaga vahe pikeneb.
Rohkem ei viitsinud.
Köhatasin "oma kohale" tagasi .
Se tegelane jäi sinna taha pedaale või KW otsima.
Viskas siis aga oma kivisütt juurde ja mõne aja pärast mõõdus auto sügavas kreenis 1 reast minu kõrval sõitva auto ette ja pidurdas(mõtlesin et tahab mind tulla puksima vms)-aga kuna me ei olnud kohakuti(ma ei sõitnud eessõitjale selga), siis ta ei saanud "rammimise zesti" teha. Taga lapseistmel vehkis tal keegi vist f... märki veel.
Ma ei saa sellistest tegalastest aru. Ostad endale sellise väikeveoauto ja siis arvad et oled mingi jube sõidumees. Ma suudan tsikliga pidurdada ja ta jala peale seisma panna ja kiivri avada, ning haigutada, enne kui see mees oma kroomitud "täisraami" pidurdamiseks käed rooli alla tagurpidi suudab panna :evil: , et pidurdusjõudu "doseerima" hakata :ner: !! Selline väikeveoauto on mõeldud igasugu kola vedamiseks ja on seetõttu omajagu kohmakas :wack:
Krt, se on ju VÄIKE VEOAUTO!
Sõidku ikka vastavalt.

Viimati muutis Janek85, 17 Sept 2008, 11:15, muudetud 1 kord kokku.
VFR800
Vauuuu 4:)
Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

korke kirjutas:

Kuna endale meeldib ka torbikute vahel slaalomit lasta siis igaksjuhuks küsiks ,et kuidas käib torbikute vahelt õigesti sõitmine ? :roll:
Õpeta palun oma neiul autode ees käituma :) Raske on auto mööda lasta ? Et, ta saaks rahulikult sõitu jätkata aga ei peaks tilpnema jalakäija taga ? :) Isegi siis kui asub valesti või jalakäija teel .....lase mööda...las läheb ... MÄRKA JA MÕISTA :mrgreen: Mul auto nina ja küljed on koguaeg puhtaks pühitud jalakäijate poolt kes tilbendavad nagu tppes mnnid ees. Eriti tihti juhtub see parkimis platsidel kus nad ei suuda aru saada ,et neil ei ole vaja keset teed kõndida ning eest ära ei astu. Eri lambad on loomulikud need kes peavad auto taha ronima kui tagurdatakse. Siis kui näiteks mõni seppa sugune tagurdab kes ei oska peeglitesse vaadata ega mitte üleõla....sõidab jalakäijast üle kuna ei märganud ,et mingid vend ülbelt tilbendab auto taga...Sepp ju ei suuda isegi näha seljatagant seina või tuletõrjevooliku kappi.

Kui pole olukorda näinud, siis on targem vait olla.
Ma saan aru, et su ego suureneb autosse istudes kahekordseks, kuid võiks seda siiski piirata.Kas siis autojuht ei pea märkama ja mõistma? Teinekord mõtle väheke enne, kui enda pooletoobise ila siia pritsid.

Igastahes probleem ei seisne märkide eiramises, probleem on OTSASÕITMISES.Kus juures tal oli võimalus üks torbiku vahe varem tagasi keerata v6i paremalt mööduda probleemideta.Panen ühe rõveda painti joonise kah, et asi oleks selgem.
Pilt
Oih joonisel sai võike typo: silt-palun kasutage üle tee olevat kõnniteed mitte ülekäigurada :wack:

Btw, miks oma posti ära kustutasid ?

Viimati muutis Kipsi, 17 Sept 2008, 14:17, muudetud 1 kord kokku.

joel
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas joel »

Nojah. Otsa sõitmine on muidugi jama, aga samas ei maksaks liialt kisada autojuhi märkide eiramise osas, sest ise sa tegid seda täpselt samamoodi, kuna ülekäigurada on ca 50 m raekoja platsi pool.

Joel
Kasutaja avatar

Dali
Tsikkel: BMW S1000RR

Lugemata postitus Postitas Dali »

Kipsi! Liigne agarus on ogarus ja mina näen Sinu vingumises küll ainult ograust. Ela ise ja lase teistel ka elada! Totrustega postituste arvu kogudes küll kuigi head muljet endast ei jäta. Sinusuguste jaoks on olemas liiklusliin 14900 ja kasuta aga seda agaralt ja kaeba ka iseenda peale nagu seal kõige agaramad (loe ogaramad) teevad. Kui tahtsid eputada, et tüdruksõber su lunimise peale lõpuks botaanikaaia juurde jalutama tuli siis on teine asi.

Kasutaja avatar

korke
s1000rr Guru
Tsikkel: roller
Tänanud: 2 korda
Tänatud: 14 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas korke »

Nii palju vist saan aru joonisest ,et autojuht oli meeltesegaduses ning sõitis valesse kohta ning võimalikult kiiresti ka õigesse kohta.
Mina oma postitust maha ei tõmmanud :) kurjad moderaatorid tegid seda :)
Otsa ta ka ei sõitnud ju :)

Kipsi kirjutas:
korke kirjutas:

Kuna endale meeldib ka torbikute vahel slaalomit lasta siis igaksjuhuks küsiks ,et kuidas käib torbikute vahelt õigesti sõitmine ? :roll:
Õpeta palun oma neiul autode ees käituma :) Raske on auto mööda lasta ? Et, ta saaks rahulikult sõitu jätkata aga ei peaks tilpnema jalakäija taga ? :) Isegi siis kui asub valesti või jalakäija teel .....lase mööda...las läheb ... MÄRKA JA MÕISTA :mrgreen: Mul auto nina ja küljed on koguaeg puhtaks pühitud jalakäijate poolt kes tilbendavad nagu tppes mnnid ees. Eriti tihti juhtub see parkimis platsidel kus nad ei suuda aru saada ,et neil ei ole vaja keset teed kõndida ning eest ära ei astu. Eri lambad on loomulikud need kes peavad auto taha ronima kui tagurdatakse. Siis kui näiteks mõni seppa sugune tagurdab kes ei oska peeglitesse vaadata ega mitte üleõla....sõidab jalakäijast üle kuna ei märganud ,et mingid vend ülbelt tilbendab auto taga...Sepp ju ei suuda isegi näha seljatagant seina või tuletõrjevooliku kappi.

Kui pole olukorda näinud, siis on targem vait olla.
Ma saan aru, et su ego suureneb autosse istudes kahekordseks, kuid võiks seda siiski piirata.Kas siis autojuht ei pea märkama ja mõistma? Teinekord mõtle väheke enne, kui enda pooletoobise ila siia pritsid.

Igastahes probleem ei seisne märkide eiramises, probleem on OTSASÕITMISES.Kus juures tal oli võimalus üks torbiku vahe varem tagasi keerata v6i paremalt mööduda probleemideta.Panen ühe rõveda painti joonise kah, et asi oleks selgem.
Pilt
Oih joonisel sai võike typo: silt-palun kasutage üle tee olevat kõnniteed mitte ülekäigurada :wack:

Btw, miks oma posti ära kustutasid ?

Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood
http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.

Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

Ma küll ei näe millest väljendub minu postituste kogumine.MInu poolest võiks postituste count üldse kaduda.Olles väga pikki aastaid foorumites, nii tavakasutajana kui ka moderaatorina võin julgelt väita, et see on üks väheseid foorumeid, kus ei toimu nn postide kogumist.

Anyways, mida teeb liiklusliin?Mida teeb politsei hälvik-autojuhtidega?Nad saavad ainult kontrollida, aga mis kasu sellest on?Ja sõitis otsa, kui riivamine pole otsasõitmine, siis võin tulla teie autosid kriipima või teile küljelt otsa sõitma, palun väga.

Ja see, mis mina enda tüdruksõbraga teen või mida ma lunin, pole kaugeltki Sinu asi, ela ise ja lase teistel elada, nagu sa ütlesid, Dali.Igastahes kui sind see rahuldab siis käisime loodust pildistamas, ja proovi sa auto eest hüpata statiivide ja fotokatega : ).
Korke, nagu ma mainisin, ei näe ma hullu märgi eiramises või valesti sõitmises, näen viga selles, et tal oli v6imalus sealt turvaliselt veel kahel võimalusel väljuda, mitte riivates.Dali, sul endalgi naine-kui keegi peaks Tema äärepealt alla ajama, loodan, et Sa seda ogaruseks ei pea, ja veel vähem loodan, et nii peaks juhtuma.Pane ennast ka minu olukorda.
Ta oleks äärepealt üle jala sõitnud, v6i jumal hoia, kui poleks ehk märganud hävlikut, oleks kapotile sõitnud.

Kui ma panen millegagi siin teemas mööda, võite need postitused kustutada. Aga kui te ei oska mu palvele vastata, siis paluks mitte tühja lahmida.Virtuaal maailmas minu ogaraks sõimamine ei aita.

Kasutaja avatar

spinna

Mis te jagelete. Selge ju, et ega sel autojuhil ei olnud mingit häda sealt torbikute vahelt ilmtingimata koos jalakäijatega ühel ajal läbi pressima hakata. Või siis just SELLEST vahest. Ma saan aru, et seal mingit muud liiklust ei toimunud ja mingit paanikat ei olnud.

Suzuki GSX 750 Inazuma
Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Kipsi kirjutas:

...käisime loodust pildistamas, ja proovi sa auto eest hüpata statiivide ja fotokatega ...

Väike positiivne noot kah halale lisaks :D Oleks teadnud, et see Sina seal pimedas olid, oleks ehk paar sõna juttu rääkinud :D Igatahes võid nüüd teadmiseks võtta, et see Zavoodist tulev õllene mees osadel Su piltidel on foorumikaaslane :bsmile:

Lihtsalt OT vahemärkus 8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Kasutaja avatar

Kipsi
Kontakt:

joel kirjutas:

Nojah. Otsa sõitmine on muidugi jama, aga samas ei maksaks liialt kisada autojuhi märkide eiramise osas, sest ise sa tegid seda täpselt samamoodi, kuna ülekäigurada on ca 50 m raekoja platsi pool.

Nii muideks, asub ülekäigurada üle 100 m kaugusel kohast, kust me ületasime teed.Seega seadusi me ei eiranud : ).

baltroon, sa olid halb modell, teinekord ära tuigu, siis saan su pildile kah :bsmile:

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas baltroon »

:mrgreen: Heh! Ma pigem lootsin kedagi teist modelli osas näha. Ise tead: pime, tüdruk ja fotokaga mees. See Tartu on ikka üks kahtlaste mõtete linn :ner:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”