Aprilia RS omanikud (RS 50,125,250)
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Aprilia RS omanikud (RS 50,125,250)
Kõigepealt tervitus kõigile!
Siin teemas võiks anda endast teada kõik, kes omavad mõnda pealkirjas mainitud ratast.
Natukene võiks rääkida ka igaüks oma rattast lühidalt: millal ostetud, mis aasta masin, mida on tehtud/oled teinud, oled rattaga rahul jne jne
-
Teema algataja
Re: Aprilia RS omanikud (RS 50,125,250)
Kuid teen siis otsa enda rattaga lahti..
Aprilia RS 125
2006 aasta
Ostetud AP Motost Tallinnas
Läbisõit hetkel 9600km
Tehtud on niipalju, et paigaldatud Rave 2 väljalaskeklapp, CDIst "piiraja" eemaldatud.
Rattale sai paigaldatud ka Secure 2-way alarm, kuna septmebrist alates tuleb nüüd linnas päris palju liikumist ning hea kui olemas, natukenegi kindalam tunne.
Õlidest niipalju, et varem sai Valvoline Racing 2T õli kasutatud, kuid nüüd olen vähe odavamat teed läinud ning Castrol TTS on hetkel kasutusel.
Üldiselt ise olen siiani selle rattaga rahule jäänud, teele veel jätnud pole
-mart91- kirjutas:Üldiselt ise olen siiani selle rattaga rahule jäänud, teele veel jätnud pole
Ära muretse küll see hetk tuleb. Rotaxiga hakkab nalja saama kui läbisõit sinna 20 tuhande lähedale hakkab jõudma. Muidugi see oleneb sõidustiilist ja kõigest muust kaa. Võibla mull läks lihtsalt väga sitasti aga nojah.
Mul ka RS125,
1995a
Juuni lõpus saksast.
Läbisõit 30.xxx
Tegemisel on mootor - silindri hoonimine, kolvi-, kepsu- ja laagrite vahetus.
Kui mootori korda saab, siis uus värv ka peale.
Enne seda on sakslane pannud alla uued rehvid ja mõlemad uued amordid.
NB! Talvel läheb müüki, kellelgi võimalus saada mõistliku hinnaga igaltpoolt üle käidud ratas...
Selle rattaga sõitnud pole, aga remontimise kohapealt oleks võidud masin paremini ehitada - pole eriti mugav - mootori maha võtmine võttis kauem kui terve ZX6R molekulideks lammutamine
-
- Tsikkel: Z1000 turbo, Custom V-rod
- Tänanud: 79 korda
- Tänatud: 299 korda
Endal kah Rs125.2003 väljalaske aastaga,sõitnud 40k.Mootor forseeritud(üle 40hj) Tippkiirus sinna 200kanti.Talvel tuleb asi müüki.Praegu ootan saksast uut silindrit,kolbi jne.Silindri viin forseeritavaks tallinnasse,mitte ei tahaks 22kw rs-iga sõita
Everybody got a plan until they get punched in the face.
Piats kirjutas:-mart91- kirjutas:Üldiselt ise olen siiani selle rattaga rahule jäänud, teele veel jätnud pole
Ära muretse küll see hetk tuleb. Rotaxiga hakkab nalja saama kui läbisõit sinna 20 tuhande lähedale hakkab jõudma. Muidugi see oleneb sõidustiilist ja kõigest muust kaa. Võibla mull läks lihtsalt väga sitasti aga nojah.
Minu masinal jäi spidole 19500 kui 1 autojuht selle mahakandmisele sõitis. Selle 5k km jooksul mis mina temaga sõitsin ei tekkinud küll ühtegi probleemi(22 kw versioon oli).
Tahaks küsida et mis sellest rattast arvate? (arvasin et sobib see teema?)
Punane RS
kuidagi maru odav on , kui arvestada et kena värv , sportsumps ja kirjas, et remonti ka tehtud mootoris (ise asi muidugi millal).
teine imelik asi, et seda ratast müüb vist sama isik : Hõbe RS125
kas lihtsalt niisama kaks korda tehtud RS'i üle?
aitäh!
-
Teema algataja
Endal Aprilia RS 125 aastast 2000.
Minu käes on masin olnud veidi üle 3 aasta.
Ls. on kusagil 17 000 kandis.
Kuna stock välimus tüütas suht ruttu ära, sai gondel peatselt veits värvitööd
Paar pilti:
Martin. kirjutas:Tahaks küsida et mis sellest rattast arvate? (arvasin et sobib see teema?)
Punane RS
kuidagi maru odav on , kui arvestada et kena värv , sportsumps ja kirjas, et remonti ka tehtud mootoris (ise asi muidugi millal).
teine imelik asi, et seda ratast müüb vist sama isik : Hõbe RS125
kas lihtsalt niisama kaks korda tehtud RS'i üle?aitäh!
Ei müü sama isik. Hõbedane RS on minu oma, aga ei saand motorsisse omale kasutajat teha kuidagi, niissiis tegin sõbra konto alla tsikkel on väga heas korras
-
Teema algataja
Punane paistab selle raha eest täita kõva püss olevat, sama tüüp vist müüs see suvi ka mitot. 20k km sõitnud rattal peaks kolb olema juba vahetatud. Ratta valimisel vaata kas väljalaskeklapp on ikka paigaldatud.
Molotov, kena gondel
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Jep mina olen punase omanik ja mitode ning ka veel mõne ratta omanik. Punase kohta ütleks niipalju, et masinal on ka mõned puudused näiteks spidomeeter vajab tigu ja trossi, siis ramairi torud on puudu, amordid ja tagahammaka pean ära vahetama, mõni jubin kindlasti veel mille kallal annab norida, aga muidu on täitsa ok ratas.
tere siis kah kõigile.
juba viimased 1000km olen sellise - http://www.album.ee/node/16856834/50125254 -rs125 õnnelik omanik, ja ei kurda.
enne talvepuhkusele minekut läheb ilmselt vahetusse : sidur, õlipump, bensu kraan, kondlid [Motobot: õige on "gondlid"] ü,mbertegemisele , kleepsude asemele tulevad maalingud, esiklaas ilmselt tumedamaks ja taha ilmselt tsppa laiem rehv.
PS! kui kellegil peaks olema soovi oma rs 50 , 125 ,250 müüa siis kõik pakkumised oodatud !!

tundub et aprilia rs125 2007 on jama pill--või kuidas,
peale esimest 5000km, vaja vahetada kolb SILINDER ja laagrid,
kas keegi oskab kommenteerida seda, või kuidas aru saada kuulutusest
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=178473

Ju seal mingi kala oli kui garantii alla läks..
Ma ise oma uue Apriliaga sain ka tänavu suvel juba garantiis käia..
-
Teema algataja
cool200 kirjutas:tundub et aprilia rs125 2007 on jama pill--või kuidas,
peale esimest 5000km, vaja vahetada kolb SILINDER ja laagrid,
kas keegi oskab kommenteerida seda, või kuidas aru saada kuulutusest
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=178473
Tean ise seda kutti, kelle oma see tsikkel on. Ta ise julges selle remondi põhjustajaks arvata vale seguõli kasutamist. Oli väidedavat mingit rolleri poolsünti kasutanud, kuigi kas mootor kohe nii kokku peaks jooksma on veidi kahtlane küll. Kindel värk oleks RS'l ikka mingi täissünt sisse panna, Castrol TTS, Valvoline Racing 2T vms.
Kuid nüüd on igati ponks ja korras aparaat, sissesõit korralikult tehtud jne.
Käisime veel siin kahekesi RS'dega Pärnus Rookie team treeningpäeval tasakesi vuristamas ringrajal
-
Teema algataja
chiwauwa kirjutas:PS! kui kellegil peaks olema soovi oma rs 50 , 125 ,250 müüa siis kõik pakkumised oodatud !!
Enda oma panen varsti müüki. Äkki leidub siin foorumis huvilisi
Muidu rattaga rahul - pole veel nii ilusat ja mõnusat ratast näinud nagu minul, aga 5000km sõidetud ja siduri vedru purunes. Sain ilma sidurita isegi AP Motosse sõidetud, teatati, et paar nädalat läheb vedru tellimiseks.
keegi molotov myyb enda ,
tea kumba poolt ta endast myyb

-
- Tsikkel: -
Nuta või naera! =) Rotaxitel on kõigil üks tee Ei muidu täitsa OK.
-
- Tsikkel: cbr600RR
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 8 korda
- Kontakt:
cool200 kirjutas:keegi molotov myyb enda ,
tea kumba poolt ta endast myyb
posti m6te?
Parima hinnaga motorehvid http://www.motorehv.ee
Soodne rehvivahetus Tartus http://www.tarturehv.ee
Parima hinnaga määrdeained http://www.õlikeskus.ee
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.