Kui tihti teid kõnetatakse...

Kasutaja avatar

creativ
Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
Tänanud: 16 korda

Re: Kui tihti teid kõnetatakse...

Lugemata postitus Postitas creativ »

tok-tok kirjutas:

Eestis tullakse harva rääkima, pigem rohkem passitakse lihtsalt. Aga väljapool Eestit tullakse üsna sageli lisaks passimisele ka juttu ajama. Tulevad rääkima need, kes ise tsikliga või hetkel autoga, kuid omavad tsikleid.

Umbes kuu tagasi Haapsalus Müüriääre kohviku ees sõidule sättides (lisaks minu rattale üks Yamaha RoadStar Warrior) tuli naisterahvas koos ca 3-aastase pojaga. Neil oli plaanis kohvikusse minna, aga väike kutt seisis ja vaatas kui nõiutult seda vaatepilti, kuidas kaks mootorratturit end minekule sätivad. Ma ütlesin kuti emale, et tulevane tsiklist nagu näha. Ta arvas, et poiss muud ei teagi rääkida, kui et "mootollatas ja mootollatas". Naisterahva püüded kutti kohvikusse saada olid asjata. Lõpuks püüdis meelitada jäätisega: "Kas tahaksid jäätist või mootorrattaid vaadata?" Kutt: "Mootollattad". Naisterahvas loobus ja läks kohvikusse, jättes väikese kuti suurte silmadega suu ammuli vaatama.

olen isegi vaadanud ja mõelnud nende väikeste maailmakodanike peale kes motikaid vahivad silmad nagu tõllarattad! nu kes neile on selgitanud või rääkinud et mis asi on tsikkel ja mida sellega tehakse ja mis tunde see sõites annab....Nu kust krt see väike inimene peaks asjast teadma?? kas see mototeema lõhnab kuidagi eriliselt või on sel eriline aupaiste ümber et sellised elu veel nägemata mehehakatised seisma jäävad, kõik muu unustavad, kaasaarvatud see mure mis juba tükk aega püksis mähkmeid niisutab. Vot aru ei saa jah sellest nõidusest! või antakse emapiimaga vingugaasi ja bensulõhna tunnetus kaasa? täielik müstika!!!

Ära usu hülge möla! Anna aeruga!

LC8 Adventure, LC4 620, 640, 660, Suzuki DR350

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”