TDM 850 vs. TDM 900?

Kasutaja avatar

TDM
Tsikkel: TDM 850 3VD, CRF250L, Gas280

Re: TDM 850 vs. TDM 900?

Lugemata postitus Postitas TDM »

Dock kirjutas:

Tervitus TDM-i sõpradele!
Sai siin mõned nädalad tagasi eelmine ratas ära müüdud ja polnud plaanis tervislikel põhjustel sel aastal enam ratast soetada, kuid seda vestlust lugedes läksin käima ja tõin peale proovimist TDM 850 ( 97a.) oma õuele. Nüüdseks olen ikkagi juba 700 km mõnusaslt läbinud. Kuid eile peale suuri vihmasid tahtsin ikka sõitma minna ja lükkasin masina välja. Nädal oli seisnud vahepeal soojas hallis. Ja peale starteri vajutamist käis selline kärgatus ja kärsahais ,et pidin tsikli peaaegu käest pillama :-) Ja käima enam ei läinud. Pool tundi seisis ja siis proovisin uuesti, natuke lubas juba korraks. ja ca 10 pärast läks ilusti käima ja käib siiani ilusti... Oskate kommenteerida?

TDM il on bensu pump vaakumiga (elektrilise pumbaga lööb karpad kohe täis, aga TDM il pumpab ainult siis kui kolvid käivad)ja kuna pikemal seismisel kipuvad karpad tühjaks aurama, siis esimesel käivitusel on ka minu pill pauku teinud, või siis läheb peale mõningast käiamist kõigepealt ühe pütiga käima ja siis tuleb plörtsuga teine järgi!
See küll minu teooria! 8)

Ei midagi . . . peale tuule!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”