Mida Te päev läbi teete e. kes millega aidata saab? → Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Re: Mis Te siis päev läbi teete e. kes millega aidata saab?

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Kas keegi putukate tapmisega ka tegeleb?

Krdi vaablaste pesa on pööningul katuse all, jube s**t on magada kui ülepäeviti mõni neist laeliistu vahelt alla sajab otse voodisse :evil: Praegu oleks peaaegu oma läpaka puruks tallunud järjekordset elukat taga ajades. Ise sinna mingi raidiga möllama minek oleks ka enesetapp. Võiks ju talveni oodata kui enamus surnud ja siis lihtsalt pesa alla lüüa aga krt laesoojustus on vaja varsti ära panna.

Väike lamba lugu ka siia otsa: Mul siin oli kaks pool joodikust meest pööningut koristamas. Muidu okey taadid a viinaviga veidi küljes, ilma õlleta tööd ei tee. Teises pööningu otsas oli herilase pesa. Ühel oli vaja kangelast mängima hakata ja see labidaga alla visata. Poolel teel aknani pillas selle veel maha muidugi. Sai miskit 10-15 nõela ja vaat et sureb kätte ära. Puhkas mitu tundi muru peal, ennem kui jälle töövõimeline oli. Hea küll, tegijatel juhtub. Väike tükk pesa jäi veel pööningule alles. Muidugi oli tal järgmine päev seda viimast tükki vaja alla viskama hakata :wack: . Arvata on et ta sai JÄLLE nõelata. Tükk jäi ka pööningule. Nüüd olid asjalood puhta hullud, läks päris paiste ja hingamisraskused ja muu selline jama. Õnneks on naabrinna arst ja andis talle allergiaravimit mis asjad korda tegi. Päras ma karmilt keelasin seda pesa edasipidi torkida. :nono:

Kontakt ES

telefoninumber kustutatud autori soovil /reimps/

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”