Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas baltroon »

Tekib mõte, et tuleks lisaks ka juhilubadele veel üks luba maastikul sõitjatele tasku libistada. Nimetus võiks olla VASTUTUSTUNDE MÄÄRAMISE TUNNISTUS. Olen ka ise tihtipeale ATV-ga mööda metsi ja põlde ringi sõitnud ja sõidan edaspidigi. Üsna sagedad ja järjest tihedamad on juhused, kus nii mõnegi talu õuest astub ligi mureliku või tihtipeale isegi vihase näoga peremees. Ei ole veel siiani pidanud neist ühegiga käsitsi kokku minema, ehkki alustus on tavaliselt küllaltki järsk: MIS TEED MU MAAPEAL. LÕHUD SIIN JÄLLE!? Rahulik vestlus ja tihe vastutustundetute juhtide pahategude arutlus on seni andnud positiivseid tulemusi. Kõige negatiivsem on seni olnud, see kord kui külamees pühas vihas lihtsalt ei tahtnudki mind kuulata vaid saatis tuldud teed tagasi. Sain ka temast aru.

Pikemas perspektiivis, eriti sääraseid uudiseid lugedes, tekib aga paratamatult kerge skiso: Millal mõni mees Sind pühas vihas enne haavliga maha niidab, kui küsimusi esitama tuleb. Sest tuleb tõele au anda, sõidaks mõni oinas minu kuusenoorendikust ATV-ga läbi, paigutaksin järgmistele lollidele sinna noorendikku maamiinid :evil:

8)

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”