Yamaha XT125X Super Motard

Soovid osta mootorratast, nägid tänaval vinget tsiklit ja tahaks arutleda, nõu pidada ... koht, kus erinevate mootorrataste kohta arvamust avaldada ja infot otsida...kogu üldine jutt mootorratastest

Moderaator: Moded

Teema algataja
Supermoto_1337

Lugemata postitus Postitas Supermoto_1337 »

Mina arvan ka et ei ole vaja erilist tuuningut sellele masinale teha. Minu jaoks on ta praktiline masin, millega linnas saab suurepäraselt hakkama ja ei jää jalgu :D (maanteel siiski oled aeglasem pool). Ise panin enda xt-le remuse sumpa alla, mis muutis häält. Ma mõtlesin enne selle ostu, et kas 50 cc 2 taktiline või 125 4 t ja otsustasin viimase kasuks, sest kui mopeedist sama välja pigistada on koguaeg tunne, et võib kokku joosta. Muidugi on see ka ebaseaduslik ja bensiini ja mootori osade kulu on tunduvalt suurem. Ka hääl on parem. Negatiivne on muidugi see, et on vaja läbida motokool ja eksamid, mis maksavad ja võtavad oma aja. :bsmile:

PS! Kas keegi oskaks sellest katalüsaatorist vms lähemalt rääkida? Ma ei ole veel ühelgi teisel 125 4t masinal sellist asja näinud. Kas selle eemaldamine midagi annab? Milleks xt-le see peale on pandud?

Teema algataja
Supermoto_1337

Ahjaa, üks küsimus oleks veel. Kas selleks, et esiamort ei oleks õline (see ilus metallist toru) tuleb mingeid tihendeid vahetada? Kas selleks pean yamahasse viima või saab ka näiteks bike&boat world sellega hakkama. Ja kas on esiamorte xt-l võimalik jäigemaks reguleerida :?:

Kasutaja avatar

Piats

Lugemata postitus Postitas Piats »

Supermoto_1337 kirjutas:

Ahjaa, üks küsimus oleks veel. Kas selleks, et esiamort ei oleks õline (see ilus metallist toru) tuleb mingeid tihendeid vahetada? Kas selleks pean yamahasse viima või saab ka näiteks bike&boat world sellega hakkama. Ja kas on esiamorte xt-l võimalik jäigemaks reguleerida :?:

See tähendab et sul on simmerlingid läbi. Ma arvan et vahetada oleks siiski mõtekas Yamaha keskuses sest neil originaal varuosad jne.
Esiamorti jäigemaks saab pannes natuke paksemat amordiõli sisse. (ütle mehhaanikule sest simmerlingide vahetuse käigus vahetatakse ka õli ära)

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

Pole küll konkreetselt yamaha xt 125 x, aga samamoodi 4t 125ccm pill.
Peale pandi sportsumm. vahe stock/sport
http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/27101415

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

siiim29

Lugemata postitus Postitas siiim29 »

FleXer kirjutas:

Toimus mõni sõites arusaadav muutus ka?

Teema algataja
Supermoto_1337

Mul üks probleem veel. Kui ma tagaamordi kõrgemaks reguleerisin, hakkas karburaator bensiini välja laskma. Väga imelikult. Vahepeal ka püstses asendis hakkab sealt alt torust bensiini tulema. Kas siis tõesti mõjub see kaldenurga erinevus jala peal sestes nii tugevasti (kui amort oli madalamas astmes oli jala peal seistes kaldenurk väiksem, pärast oli mõnevõrra suurem aga mitte liiga suur). Vahepeal saan jala peale pandud nii et ei hakka bensiini välja tilkuma. Milles võib probleem olla?

Kasutaja avatar

FleXer
Tsikkel: smv 750

Lugemata postitus Postitas FleXer »

siiim29 kirjutas:
FleXer kirjutas:

Toimus mõni sõites arusaadav muutus ka?

Kuna meil eriti raha polnud, siis lasime tagumise osa lihtsalt teha roostevabast terasest (1800eek). Alumistel pööretel on vedu ikka palju parem ja hääled on ka väga mõnusad. 8)
pilt sailencerist
http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/29739503
pilt kogu summist.
http://fotoalbum.ee/photos/coolDJ/29739505
Sinna taha sailenceri otsa käib veel üks keeratav, tihendiga ala korgimoodi asi, mis siis vaigistab summuti häält vajadusekorral.

oli: kymco agility 50 ; aprilia rx 50 ; mz 125 sx

siiim29

seoses taguamordi tõstmisega tekkis mul siuke möll et mu ratas hakkas gaasi mahalaskmisel mõnusalt paukuma. mulle meeldis;D

Teema algataja
Supermoto_1337

Supermoto_1337 kirjutas:

Kui ma tagaamordi kõrgemaks reguleerisin, hakkas karburaator bensiini välja laskma. Väga imelikult. Vahepeal ka püstses asendis hakkab sealt alt torust bensiini tulema. Kas siis tõesti mõjub see kaldenurga erinevus jala peal sestes nii tugevasti (kui amort oli madalamas astmes oli jala peal seistes kaldenurk väiksem, pärast oli mõnevõrra suurem aga mitte liiga suur). Vahepeal saan jala peale pandud nii et ei hakka bensiini välja tilkuma. Milles võib probleem olla?

Amordi lasin madalaks tagasi aga ikka tilgub, äkki keegi oskab aidataaa. Pärast sõitmist jalale pannes hakkab tilkuma.

siiim29

Re: Yamaha XT125X Super Motard

Keegi xt-ga kenasti risu ka on pannud wew?

Ma sain 16000 omale uusi juppe tellida...

Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

müstika HELP

KUIDAS SADUL MAHA KÄIB

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele

Ivar99
Tsikkel: Ratastel klaver
Tänanud: 5 korda

Lugemata postitus Postitas Ivar99 »

Sind ma ikka aitan, pelgad ise küsida? Võta 6-ne sisekuuskant ja keera tagaistuja kohalt külgedelt kaks polti lahti jne. (togi)

Meine Ehre heißt Treue
Kasutaja avatar

417
Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc

Lugemata postitus Postitas 417 »

niipeent lahendust ei osanud oodata , otsisn kohta kuhu võti pista ja lõpuks genereerinsin isegi võimaluse kaudu et läbi süüteluku on magnetriiv, aga nohh niilabase asja peale ei tulnud ja lõhkuda ei tahtnud ka :twisted:

Hälvik mootorratturhiir Zamundast
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”