Hälvik- Mootorratturid

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re: Hälvik- Mootorratturid

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

a501322914 kirjutas:

Sry kuid eramaa peab olema märgistatud. Riik märgistab küll, väga paljudes kohtades on igal pool sildid et tegemist on maastikukaitsealaga. Aga seda et lähen metsa, kõnnin (sõidan) seal ja järsku olen plaks kellegi maa peal ei tohiks olla. Tähendab keegi on jätnud oma maa piirid tähistamata. Loomulikult kui on põld ja seal kasvab midagi siis ma ju ei lähe sinna lõket tegema ega krossi sõitma aga kui mets läheb edasi nagu ennemuiste siis sry aga ma ei ole selgeltnägija et ahaa nüüd on kellegi eramaa siin.
Ei ma ei poolda puudest üle sõitmist aga sama hästi võin ma mööda metsa sõites ju mingist rohuplatsist üle panna ja kellegi lambakarja sisse sõita näiteks.
Seal vahel peaks ikka midagi olema mis mulle teda annab et nüüd sisenen kellegi maa peale.

Mis mõttes? Võiks juba ära harjuda, et maareform on Eestis toimunud ja põllud-metsad ei ole ühiseks lagastamiseks mõeldud. Liikluseeskiri - "§17. Mootorsõidukid, välja arvatud eritalituse sõidukid, ei või sõita, peatuda ega parkida väljaspool teed kohtades, mis ei ole ette nähtud mootorsõidukite liikluseks. Nendes kohtades võib liigelda ainult maaomaniku loal." Lisaks igameheõiguse kohaselt võid sa mööda põlde kõndida palju hing ihkab päikesetõusust kuni loojanguni ja keegi ei kobise kui maatükil just aeda ümber ei ole.

K1200S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”