otsin polti...
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
Teema algataja - Postitusi: 710
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
otsin polti...
Kõik meesratturid, kes lootsid, et siin mõni näitsik kaaslast otsib, peavad nüüd pettuma. Sest otses mõttes oleks vaja M8X20-25 peitepeaga polti. Keerme samm 1 ehk siis peenkeere. Parem oleks sisemine kuuskant kuid sobib ka "kruvika" pea. Tartus teadaolevad kinnitusvahendite poed läbi kammitud (BalticBolt,Würth, Lasita + mõned väiksemad), kuskil pole isegi kataloogides. Teab keegi veel mõnda kohta? Kas on võimalik lasta kusagil teha? Soovitavalt Tartus siis.
Tänud ette,
Romulus
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Re: otsin polti...
Mina olen vajalikke polte leidnud lammutustest, viimati siis Lohkvast. Lastakse su suure kasti juurde ja ise sobrad kuni vajaliku leiad. Isegi raha ei võetud vastu mu käest
ÖÖ - loe seda -
Tartus teadaolevad kinnitusvahendite poed läbi kammitud (BalticBolt,Würth, Lasita + mõned väiksemad)
art30 kirjutas:Tere,ma hästi aru ei saa mis tähendab peite peaga,kas koonus peaga ja sise kuuskandiga, M8x1 ja pikkuseks 20mm.?Mis läbimõõduga on pea?
Välja näeb nii, mõõdud ka olemas: http://www.balticbolt.ee/toode.php?show ... ductID=214 Probleemiks on peenkeermega sellise poldi saamine
Hans
Äkki palud modedel teema nime vahetada nt "Otsin laenuks 8st keermelõikurit ühese sammuga".
Ma endale samal põhjusel 10se ja 12se keermelõikuri ostnud. Võtad poest pikema poldi, vana keerme saed relakaga maha ning lõikad vajalikus pikkuses ülejäänud poldile peenkeerme peale.
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897
harimal kirjutas:Äkki palud modedel teema nime vahetada nt "Otsin laenuks 8st keermelõikurit ühese sammuga".
Ma endale samal põhjusel 10se ja 12se keermelõikuri ostnud. Võtad poest pikema poldi, vana keerme saed relakaga maha ning lõikad vajalikus pikkuses ülejäänud poldile peenkeerme peale.
Teema nime vahetab meil iga teemaalgataja ise, täitsa vabalt, kui vaid soovib
-
Teema algataja - Postitusi: 710
- Tänanud: 28 korda
- Tänatud: 36 korda
Paistab tõesti, et pean keermelõikaja muretsema. Ma sellel ala suht nõrk, kas M10st M8 lõikamisel on vaja polti enne peenemaks ka saada? Või saab keermelõikaja sellega ise hakkama?
Teema pealkirja jätame esialgu samaks
-
- Tsikkel: gixxer
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Pljaa, no on ikka pähkel siin meie riigis midagi leida Kui 100.-eek ja + postikulu 26.-eek maxikirjana sobib siis trein selle kohe valmis sulle. Ikka teras läheb? Või mis materjalist vaja on? Titaan ja Alu tulevad tsipa kallimad
romulus kirjutas:Paistab tõesti, et pean keermelõikaja muretsema. Ma sellel ala suht nõrk, kas M10st M8 lõikamisel on vaja polti enne peenemaks ka saada? Või saab keermelõikaja sellega ise hakkama?
Teema pealkirja jätame esialgu samaks
Mingit mõtet pole suuremast poldist hakata aretama, niikuinii peab terve poldi üle treima. Otsi mõni treial, las teeb nö nullist v kasuta Trammi pakkumist Sisekuuskant võtmepesa sel viisil küll ei saa, kuid tavakruvikaga keeratava poldi kindlasti
Hans
-
- Kontakt:
Sisekuuskandi teeme ka... krt saage ükskord aru, et me pole siin mingid seenetreialid
-
- Kontakt:
art30 kirjutas:Ma tean tramm, ise tegelen nende riistade hoolduse ja remondiga
Jap, sry - ei pannud tähele, et juba ette jõutud Pingis teen küll ainul torxi aga mõte jääb samaks.
-
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 118 korda
Puhtalt uudishimu rahuldamiseks - kuidasmoodi treipingis sisekuuskanti või torxi lõigatakse?
joel kirjutas:Puhtalt uudishimu rahuldamiseks - kuidasmoodi treipingis sisekuuskanti või torxi lõigatakse?
Ka mind huvitaks see, kas sel juhul on tegemist natsa keerukama seadmega, millel ka näiteks freesimispea küljes
Hans
M10 poldist tegemine ei sobi kohe kuidagi ,kuna M10-l on pea läbimõõt suurem, kui M8-l (vastavalt siis 16 ja 20mm) Samas on osakeermega M8 poldid (DIN7991) täiesti maailmas ja ka eestis olemas. Lõikad sealt omale vajaliku 20või25mm pikkuse ja lased 8x1 keerme peale lõigata ja tehtud. Pole mõtet lihtsaid asju keeruliseks ajada ju.
Homme void sellise polti minu kaes saada, olen 8st- 17 ni coca-cola plaza korval , helista siis 53461296
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.