Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
Moderaator: Moded
Re: Karjääri kärnatamine III ja IV etapp (meeskondlik)
Täpsemalt Rannu sõidule ei saa aga Vedu sõidule saab seal on täitsa olemas atv-veteranid
Eks lasen Hr. Veiko Bienel asja korrastada.
Kui oled üle 40 siis ise tead kus sõita tahad keegi ei keela litsentsi puudumisel söita kärnatajate klassis,kui tunned et oled ikka kiire mees ja omad litsentsi siis anna minna atv open klassis.Selge on ju see et veteranide klass on natuke aeglasem.Jäägu see enda otsustada...
Nüüd siis ka võimalus Rannu söiduks regada atv veteranid klassi.Väike viga parandatud.Kärnatajad pange numbri kohale 0.
Kohale on lubanud ka tulla 11atm mootorratast,kel huvi tulla atm-ga siis aga palun,kui tuleb suur arv atm-me siis äkki ka eraldi klass neile -aga kindel pole.
Paluks Katrinka piltidest ennast mitte hirmutada lasta see aasta tömbme kukemetsas sellele kuulsale augule kus eelmine aasta paar meest ujumas käisid lindi ümber.
Rajad siis see aasta teist pidi ringi ja uuendusi täis...-ja nagu näha siis ilm on ikka super ja s...a lendab täiega.
Regage endid julgesti
Küsimuste puhul helista julgesti 5014885 Lärm
meie pere igaljuhul ootab üritust juba pikkisilmi, auguga või auguta
tere kas 27 sep on mingi laste atv sõit ka w aga kui on siis kuidas sinna registeerida saab või saab kohapeal hea oleks kui saaks vastust e-mailile kaarel.runtal@mail.ee
vaata ülevalt poolt.vöistlusjuhend täitsa olemas.
Pane julgelt nimi kirja
Hommikust Lärm.Meil on siin Võrumaal palju noori poisse,kes tahavad ka karjääri kärnatama tulla.Kui viitsid jännata,tee kas või mõned pikemad ümbersõidud takistustest et poisid ei peaks oma sõitu katkestama mõne suure takistuse juures.arvan,et meid tuleb siit 5 ratast ja ise tulen ka pisikesega.(ATM-140)
pärast Haapsalu vöistlust läheb raja ehitmaiseks esmaspäeval.Oodatud köik appi nõu ja jõuga ja endiselt oleks äärelinti vaja.
Lärm
Jõudu motohuvilised kärnatajad. Kas kõik on terved, kõigest nädal veel ja läheb andmiseks, või kuidas.
Ja otsige linti, seda peaks vedelema küll. Ise viin homme lärmile 1km jagu ära ehk saan isegi juurde.
Hea küll ega polndki midagi muud, olge siis kõvad ja tulge siis kindlalt üritusele.
mkk2002 kirjutas:Jõudu motohuvilised kärnatajad. Kas kõik on terved, kõigest nädal veel ja läheb andmiseks, või kuidas.
Ja otsige linti, seda peaks vedelema küll. Ise viin homme lärmile 1km jagu ära ehk saan isegi juurde.
Hea küll ega polndki midagi muud, olge siis kõvad ja tulge siis kindlalt üritusele.
Kindlasti Kärnatama, kui siis muidu. Täna sai Soodlas peale lõunat lastud 85 km, homme ja pühap. veel Männikule ja siis masinalt tuled viled maha ja laupäeva ootama
Küsimus, kas kõigil on paarimees leitud ? Ise olen mures äkki on kellelgi paarimeest vaja, andke teada
mina olen ilma paarimeheta aga mõtlesin et küll selle asja saab ka kohapeal lahendatud ma usun et neid kellel veel paarilist pole on küllalt
Ega endal ka paarilist ei ole aga ma mõtlesin, et sõidan ja vaatan kuidas üldarvestuses koht jääb. Ega ma suurem asi paariline ei oleks ka, aeglane kui tigu. Eesmärk on rahulikult algusest lõpuni kaks tundi vastu pidada ja võimalikult palju ringe läbida. Aga eks kohapeal saab ju asja arutada.
no selge siis, vaatame mis kohapeal saab, ega minagi eriline proff ei ole. Alles õpin sõitma
Sai täna oletetav rada läbi könnitud ja peab tunnistama,et tuleb hästi lahe-vähemalt mulle tundub nii.Sisse tuleb palju uusi raja lõike ja kõike muud huvitavat. NB : Quadi mehed julgelt peale ,sest rada sobib teile ideaalselt ja saate ikka korraliku elamuse,ja "tüdrukud", kes palke ja pori kardavad,siis julgelt tulge saate kõike mis teile ei sobi vältida-pori pole -liiva päris palju.Quadile peaks seekord rada eriti hästi sobima,aga samuti kõigile teistele masinaklassidele.
Rada on avatud kuni kolmapäeva õhtuni,kel huvi proovige .Neljapäevast alates aga rangelt keelatud mootorsõidukiga rajale tulla.Lubatud ja soovitav rada läbi käia jala laupäeva hommikul.
Firmad ,kes soovivad natuke toetada auhindadega-vötke ühendust kui huvi.Teie firma reklaam saab tagatud.
Samuti endiselt äärelinti vaja.
Kohal ka 50% kanal kaks Mootorite Maailmas.Kohal ka lätlased ja võibolla ka soomlased.
Näeme laupäeval ja teeme ühe tasemel Kärnatamise.
Lärm
Loodab ka kohapealt leida paarilise kuna enadl pole hetkel
et kahapeal aega võita ehk leiab juba foorumist sõidukaaslase - ise sõidan kärnatajate klassis ktm lc4-jaga eelmisel kärnatamisel oli koht 14 - ehk leidub keegi sama tasemega sõitja kellel pole paarilist
Sama ka siin, et otsin paarilist ja kärnataja olen. Viimases rannu sõidus olin 5 koht.
Tervist kärnatajad,otsin sõidu kaaslast .ise sõidan open klassis kevadel 12-nes
Ärge meelt heitke kui paarilist ei leia,sest ka individuaalselt saab söita ja tulemus fikseeritakse,aga kui vöimalik siis leidke paariline sest hulga huvitavam vaadata kui kogu söit söltub ikka kahest mehest .karikaid jagub köigile.Rajale sai täna päris head lihvi antud,nii et tulge kolmap. viimast päeva proovima,sest neljapäevast alates ei taha kedagi masinatega rajal näha ega kuulda.
Start tuleb eriti vöimasköigile masinaklassidele...
olge kohal laup.kahetsema ei pea
Quadimehed ka ,rada ideaalne teile samuti.
Lärm
Kusimus LäRMILE,aga poodiumile üksi sõites ju ei saa ,või saab
Tänud nüüd saab mõnuga trennis olla ,aga paarilist oleks ikka vaja.
Tervitus kärnatajale ja muidugi kõigile teistele motomeestele ka. Olen ikka mures paarilise osas. Kui aitab siis õnnestus eelmisel hooajal isegi kuuenda koha karikas Väike-Maarja kestvussõidult ära tuua, loomulikult oli see puhas joppamine aga siiski. Ise arvan, et olen keskmine sõitja algajate keskel loomulikult. Kes tunneb huvi, andke teada. Rajal näeme
Niisiis rada 80% valmis.Homme viimane lihv.
Näeme siis laupäeval,tuleb üks tösine kärnatamise päev.
NB väravad lukus 11.50-14.00 ja 14.50-16.30 kuna auto tee kulgeb üle raja.Soovitav kindlasti rada hommikul läbi jalutada,et kellegile ei tuleks mingeid üllatusi ja ohutuse möttes.
Lärm
Hommik Kärnatajad.
Paha lugu endal jääb sõit ära. Krt kolmapäeval lõi üks vana tervise häda välja. Loodsin küll, et läheb üle, pakkisin veel asjad eile õhtul bussi peale. Aga imet öö jooksul ei sündinud. Saabas jalga ei lähe ja jalale toetada ei saa ja valutab hirmsasti, roosipõletik krt.
Terve suve olen seda üritust oodanud ja nüüd niuke lugu.
Aga mis ma siin ikka halan pange mehed ägedalt, ilm tundub ka hea tulema ja rada on kindlasti super.
tonjuh kirjutas:Hommik Kärnatajad.
Paha lugu endal jääb sõit ära. Krt kolmapäeval lõi üks vana tervise häda välja. Loodsin küll, et läheb üle, pakkisin veel asjad eile õhtul bussi peale. Aga imet öö jooksul ei sündinud. Saabas jalga ei lähe ja jalale toetada ei saa ja valutab hirmsasti, roosipõletik krt.
Terve suve olen seda üritust oodanud ja nüüd niuke lugu.![]()
Aga mis ma siin ikka halan pange mehed ägedalt, ilm tundub ka hea tulema ja rada on kindlasti super.
vaatama võib ju ikka tulla
Kus saab näha tulemusi?
Pilte!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.