Huumorit

zx12r

Re: Huumorit

Lugemata postitus Postitas zx12r »

M66dunud nädalal kruiisisin autoga m66da Tartu maanteed Tallinna poole. Umbes poolel teel siis kaks autot teeääres, ohutuled vilguvad, kolm noormeest kargavad ringi ja vehivad kätega, et seisma jäädaks. M6tlesin, et kas on keegi ataki saanud v6i mis toimub - jäin seisma.
Yks neist (t6mmunahkne nagu teisedki) jooksis kohe kiiruga k6rvalistuja akna juurde ning vene-inglise segakeeles seletas, et kiiresti on vaja raha, et bensiini osta ning siis jälle kiire kuhugi. Ytlesin, et mul ainult pangakaart eks ole, vene keelest said nad hästi aru. Siis kiskus s6rmest oma e h t s a s t k u l l a s t s6rmuse ning pakkus seda 100 kr eest. Ytlesin, et "mul ainult pangakaart!" Siis v6ttis keti (muidugi veel ehtsam kuld) kah kaelast ning pakkus selle lisaks, ikka 100 kr!
Vastasin endiselt, et "mul on ainult pangakaart!"
Vaeseke sai aru, et midagi saada ei ole, surus kätt, soovis k6ike paremat ning hakkas juba eemalduma, kui nägi mul telefoni autos vedelemas.
Reageeris kiirelt:
"How much?"

Vastasin "Ok, bye."

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”