Huumorit
Moderaator: Moded
Re: Huumorit
Gross!
-
- Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
- Kontakt:
jätkuks kakateemale:
Andrus Värniku s**t
Kõhus keeb ja mullitab, peer paugub ning kohe-kohe oleks nagu oodata korralikku sitta. Istud potile maha, käib jube jurakas - aga sitta sisuliselt pole. Aga nii kui sitamajast välja tuled, läheb sama pull edasi. Siis helistab SSÕhtulehe spordireporter ja küsib, et miks sitta pole. Vastad: otsime tehnikat. (Vaata ka märksõnad kiired autod, blondid tibid, laua viin, antsla rullnokad, IQ 34).
allikas:
http://sitablogi.blogspot.com/
Õigusabi.
Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.
-
- Tsikkel: Jawa638; Kawasaki KLE 500
Vanapaar istus hommikukohvil ja ätt luges ajalehest surmakuulutusi ja
järsku ütleb: "Paistab, et vastasmaja Maali on ära surnud".
"Millesse ta suri?" küsib mutike.
"Pole pandud" vastab ätt.
"Kas sellesse võib ka ära surra?" imestab mutike, " no siis on mul ka
varsti minek".
triplekix kirjutas:jätkuks kakateemale:
Andrus Värniku s***
Kõhus keeb ja mullitab, peer paugub ning kohe-kohe oleks nagu oodata korralikku sitta. Istud potile maha, käib jube jurakas - aga sitta sisuliselt pole. Aga nii kui sitamajast välja tuled, läheb sama pull edasi. Siis helistab SSÕhtulehe spordireporter ja küsib, et miks sitta pole. Vastad: otsime tehnikat. (Vaata ka märksõnad kiired autod, blondid tibid, laua viin, antsla rullnokad, IQ 34).
allikas:
http://sitablogi.blogspot.com/
Nädala reportaazh
Võtan kokku lõppeva nädala.
Esmaspäevast kolmapäevani sain tunda alandust ja valu. s**t läks ära täiesti pööraskes, piinlesin valude käes nagu Libahundi-Tiina. Kõigepealt oli s**t kolm esimest päeva punane, junnid olid nagu tshillipipra kaunad ja iga mikroskoopilise portsu väljapingutamine oli raske nagu Krõõda sünnitus. Hea raisk, et ellu jäin.
Aga neljapäeval asi muutus kardinaalselt. Hommikul oli s**t juba rõõmsalt kollakas, lõuna ajal tuli korralikku vedelat ja õhtul - õhtul! hiilis persest välja ligi poolemeetrine purakas! No oli see alles loom!
Täna hommikul pressisin välja mõnusa liimisita, mis küll kleepus, aga samas said torud korralikult puhtaks. Sitaanalüütikuna leian, et positiivne konjunktuur jätkub nädala lõpuni ja rõõm püsib minu õuel kuni pühapäevani!
posted by Sitablogi @ 13:01
See sitablogi on p2ris vaimukas xD
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Kes hädaldas eestimaa kuumavaese suve üle?
Järgmiseks suveks säärast päikest teile peade kohale
Tegemist siis nimelt tornkraanajuhiga!
M66dunud nädalal kruiisisin autoga m66da Tartu maanteed Tallinna poole. Umbes poolel teel siis kaks autot teeääres, ohutuled vilguvad, kolm noormeest kargavad ringi ja vehivad kätega, et seisma jäädaks. M6tlesin, et kas on keegi ataki saanud v6i mis toimub - jäin seisma.
Yks neist (t6mmunahkne nagu teisedki) jooksis kohe kiiruga k6rvalistuja akna juurde ning vene-inglise segakeeles seletas, et kiiresti on vaja raha, et bensiini osta ning siis jälle kiire kuhugi. Ytlesin, et mul ainult pangakaart eks ole, vene keelest said nad hästi aru. Siis kiskus s6rmest oma e h t s a s t k u l l a s t s6rmuse ning pakkus seda 100 kr eest. Ytlesin, et "mul ainult pangakaart!" Siis v6ttis keti (muidugi veel ehtsam kuld) kah kaelast ning pakkus selle lisaks, ikka 100 kr!
Vastasin endiselt, et "mul on ainult pangakaart!"
Vaeseke sai aru, et midagi saada ei ole, surus kätt, soovis k6ike paremat ning hakkas juba eemalduma, kui nägi mul telefoni autos vedelemas.
Reageeris kiirelt:
"How much?"
Vastasin "Ok, bye."
fh kirjutas:M66dunud nädalal kruiisisin autoga m66da Tartu maanteed Tallinna poole. Umbes poolel teel siis kaks autot teeääres, ohutuled vilguvad, kolm noormeest kargavad ringi ja vehivad kätega, et seisma jäädaks. M6tlesin, et kas on keegi ataki saanud v6i mis toimub - jäin seisma.
Yks neist (t6mmunahkne nagu teisedki) jooksis kohe kiiruga k6rvalistuja akna juurde ning vene-inglise segakeeles seletas, et kiiresti on vaja raha, et bensiini osta ning siis jälle kiire kuhugi. Ytlesin, et mul ainult pangakaart eks ole, vene keelest said nad hästi aru. Siis kiskus s6rmest oma e h t s a s t k u l l a s t s6rmuse ning pakkus seda 100 kr eest. Ytlesin, et "mul ainult pangakaart!" Siis v6ttis keti (muidugi veel ehtsam kuld) kah kaelast ning pakkus selle lisaks, ikka 100 kr!
Vaeseke sai aru, et midagi saada ei ole, surus kätt, soovis k6ike paremat ning hakkas juba eemalduma, kui nägi mul telefoni autos vedelemas.
Reageeris kiirelt:
"How much?"Vastasin "Ok, bye."
Tuttav tunne , ega need kutid vana viiese bemmiga polnud?

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
Asi on rohkemgi kui mäda

-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
-PitBull- kirjutas:fh kirjutas:M66dunud nädalal kruiisisin autoga m66da Tartu maanteed Tallinna poole. Umbes poolel teel siis kaks autot teeääres, ohutuled vilguvad, kolm noormeest kargavad ringi ja vehivad kätega, et seisma jäädaks. M6tlesin, et kas on keegi ataki saanud v6i mis toimub - jäin seisma.
Reageeris kiirelt:
"How much?"Vastasin "Ok, bye."
Tuttav tunne
, ega need kutid vana viiese bemmiga polnud?
Nojahh laia haardega sellid siis Meil vedeleb üks kullast sõrmus kontoris lauapeal ( umbes 3 kuud juba ) kahtlaselt värvi hakanud muutma teine. Saja Eesti raha vastu vahetasime... juhtum oli suhteliselt sarnane.
Edit: valgamaal
Ma sain nendega ida virumaal kokku, hüppasid tanklas ligi

Pärast hoolikat uurimist suutsin tuvastada, et mehe vasak käsi näeb natuke delfiini saba moodi välja (ei tea nüüd kas olen lihtsalt tähelepanelik või veel päris rikkumata )
Ärge pingutage, seal ei ole delfiine.
Mina suudan tuvastada ainsa loomana sellise tegelase nagu "beaver".
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Mina leidsin delfiinid mingi 10 sek. Aga minu 7 aastane tütar otsis neid kauem...muidu esimesena nägi keset pilti mingit draakonit või inimest....ei tea kas hakkab teine juba riknema...
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
krt,juuu ma olen siis laps,mina leidsin kõik 9 üles,alustage beibe jalgevahelt
anda rendile koos tehnikaga garaaz Mõigus kaaskasutusse.500 euri
allar 56291000
umbe ull miis
oh
ma olen seda pilti mingi 2korda ka ennem näinud ja kunagi pole neid delfiine suutnud leida, seekord aga peale mingi 7-8minutit jõllamist leidsin delfiinid !
edit: ma leidsin aint kaks tegelt allapoole kaela ei suutnud midagi muud peale rinnapartii tuvastada
-
- Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 45 korda
- Kontakt:
andrusl kirjutas:Ma vist olen rikkumata
![]()
Vähemalt suutsin delfiinid üles leida.NB:delfiinid tumedad.
vihje oli abiks ma vist ka nüüd rikutud staatusest väljas ehk
kontakt nr. +372 52 58 244
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
No neid lihtne leida, aga näen vaid kaheksat delfiini! Kas minu pildilt ujus üks ära?
Saab see olla arvuti viga?
(Ma täitsa kaine ja eile ka joomata!)
Muidugi on mul kodus paar delfiini, mida lapsele iga päev näitan, et tal ikka rikkumatta pildid ajus oleksid!
kuram ma olen vist õnnega koos, mul pole delfiine kodus
lisavarustuseks GSR600
Küsisin 8 aastaselt õelt selle pildi kohta.
Mina: Mis sa näed pildil ?
Õde: Meest ja naist musutamas.
Mina: Aga kas sa delfiine ei näe ?
Õde: Mis delfiine?.......Siin ei ole mingeid delfiine!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.