navigatsiooniseade
Re: navigatsiooniseade
Olen nüüd paar päeva testinud oma telefonis sihukest navigeerimistarkvara nagu McGuider. Eesti keeles ta küll ei räägi, aga see selleks. Programm kasutab Teleatlase kaarte ja tuleb ostes 2 GB micro SD kaardil. Lihtsamalt öeldes on võimalik IGAST telegonist ja PDA-st millel on võimalik 2 GB kaarti sisse ajada teha navigatsiooniseade. Loomulikult eeldab see ka GPS mooduli olemasolu, kas siis üle bluetoothi või sisse intergreeritut. Võrreldes NOKIA originaal navigatsiooniga on eelisteks see, et juhiste eest ei ole vaja maksta, korraga on telefonis terve euroopa. Mulle meeldib selle juures ohtrate POIde olemasolu ja see, et näidatakse ära millises reas ma pean olema enne pööramist. Proovisin seda ka GEopeituse mängimiseks. Kuna punkt oli võsas, siis navigeeris seni kuni teed oli, edasi näitas lihtsalt noolega suunda. Hinnaks ma miskis eesti netipoes nägin 1100 krooni kanti, aga on ju ka olemas torrentid ![]()
lisavarustuseks GSR600
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.