Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus → Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Kasutaja avatar

baltroon
Tsikkel: Sõber
Tänatud: 9 korda
Kontakt:

Re: Neeger või võimalik ostja ?!?

Lugemata postitus Postitas baltroon »

lärm kirjutas:

mul tulnud neid 10neid ,saatke vastu fuck you

Attitude on sellega muidugi kehtestatud aga... sitavankal on sellest rohkem kui pohhhhhui :!:
Lihtsalt kirja saavad juba järgmised heausksed pudrupead ja kui kirja saab säärane mollusk, kes kriisisituatsioonis on nõus laenu katma laenuga ja muidu tüpera, siis on käes hetk, mil kretiin saab oma klotsi ja ajuhälvik kukub kiunuma, et riik peab teda kaitsma hakkama. Sellega seoses aga hakkab õhemaks kuluma minu (kui maksumaksja) rahakott.

Mul ei ole kahju türbelitest, kes oma raha ära kingivad.
Mul ei ole isegi kahju, kui Neeger rikkaks saab!
(Loll ja tema raha peavad kiirelt teineteisest eraldi teed leidma)
Mul ei ole kahju isegi sellest piskust, mis minu rahakotist riigikukrusse kukub, et molluskeid kaitsta.

Mis mind rämedalt pöördesse ajab, on keiss, et selliseid molluskeid aina ja aina juurde tiksub ja mis veel hullem, sellised on teinekord otsustavatel ametikohtadel süsteemides, mis peaksid ülejäänud molluskeid neegrite eest kaitsma ja vot see on juba päriselt II Eesti. Vähemalt minu jaoks!

Ma saluteerin sellistele meestele nagu Kommikas, kes võtavad vaevaks neegreid nende pesadega tükkis põlema panna, kahjuks aga näitab aeg, et ka sellistel meestel saab ühel hetkel anaali auguni ja nad lihtsalt ei viitsi enam järjest pealekasvava umbrohuga teiste jaoks võidelda.

Seega: Ärge kirjutage neegrile vastu fuck you vaid kasutage natuke oma andekust ja võõrkeelte oskusi ja saatke neegrile vastu võimalikult korrektne ja ametlik väljapaistev kiri, võimalikult ametlikult aadressilt.

Ntx:

Dear Mr. Baggies,

I´ll be sending You last warning at this once!
What You are attempting is called an inernet fraud.
If we will get one more claim about You trying to (mingitäitsaperseskuiofficiaalnesõna) crime,
we are about to send the materials gathered from Your outgoing IP adress to Your nearest Institution of Fraudery!

Yours truly,
Mrs. IwillfuckYourbrains onthe Floor

:twisted:

ÄRGE HAKAKE JÄLLE HALAMA!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”