Ringrajasõiduga alustamine

Kasutaja avatar

harrastaja
Postitusi: 345
Liitunud: 28 Aug 2005, 23:39
Asukoht: Viimsi

Re: Ringrajasõiduga alustamine

Lugemata postitus Postitas harrastaja »

80 kg @ 172 cm means 600ccm at least. tonnine viskab küll kaugemale aga las ta esialgu jääb.. :)) 125/250 2T viska peast kohe välja kui sul mingit support-teami taga pole.

enne otsustamist-ostmist proovi siiski leida mõni vend kes oma vana pilli sulle proovida annab. arvan, et lahkeid inimesi leidub palju, eriti veel siis kui on võimalus sulle see pähe määrida :) vastasel juhul võib juhtuda, et ostad endale hunniku kola kokku ja siis avastad, et see rinka on ikka üks elu-nõme värk küll ja annad kõik poolmuidu ära ja saad kõva lossi ja depreka. on lihtsam, kui proovid, veendud ja siis ostad kellegi vana rinkapilli, pole vaja ise ehitada ja tuleb kindlasti odavam.

lisaks rattale peab kindlasti olema ka seljakaitse, korralik nahast kombe, kindad-saapad ja kvaliteetne kiiver. võivad ka second hand olla (va. kiiver), suurt vahet pole.

kui huvi on tõsine, siis osale kindlasti kõikidel koolitustel ja treeningutel. korraldajad näiteks velt motocenter, rookie team, marko rohtlaan jne. esimesed võistlused võid alguses proovida c-klassis, on nac rahulikum.

..eelpool keegi mainis kukkumisi ja hirmu. kukkumine pole midagi hirmsat - piltlikult öeldes saad lihtsalt paarsada meetrit järjest peksa.. ja lüüakse päris kõvasti:) aga kontidel-luudel on komme kokku kasvada :) et midagi hirmsat pole.

aga tuult tiibadesse ja kõike paremat sulle!

ZX10R '12
KX250F '14

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”