Neeger või võimalik ostja ?!? Pettus → Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
Re: Neeger või võimalik ostja ?!?
GoodCat kirjutas:Discovery kajastas seda teemat miski pool aastat tagasi. Inglismaal on aina populaarsust kogumas identiteedi vargused. Naljalt oma andmeid neile ei jaga
Omalt poolt ütleks, et nii on võimalik ka potentsiaalne ostja eemale peletada. Mida keegi ikka ainult su nime ja kontonumbriga teeb??
Kui ostja on nõus maksma panga ülekandega, sularahas ( mitte tšheki ega muu juraga), siis miks mitte.
Saadan oma kontonumbri ülekande tarvis, kui raha on minu arvel alles siis hakkan liigutama. Raha laekunud ei ole saadad ostja pikalt. Lihtne ja selge. Fakt on aga ka see, et keegi ei saa sulle ratta eest ülekannet teha kui sa oma andmeid ei anna.
Mina isiklikult võõramaalase ja teisest riigist tuleva päringu peale vastan, et aksepteeritud on anult panga ülekanne ja sularaha. Panga ülekande puhul anna ratta üle, kui kogu summa on minu arvel.
ps) kui on masspostitus kõikidele müüjatele nagu see ülalpool mainitud kodanik tegi, siis muidugi vaevalt, et vastata üldse talle viitsin.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.