Järelmaksuga mootorratas !

Otsustasid endale mootorratta load teha ja mootorratturiks hakata? Räägi siin kõigest, mis on seotud mootorratta lubade, eksamite, koolituse, lihtsalt tsiklisõidu või liikluse ja seadustega. Kindlustusest räägi ka siin.

Moderaator: Moded

Teema algataja
no-bike-no-life

Järelmaksuga mootorratas !

Lugemata postitus Postitas no-bike-no-life »

Tere .

Kood: Vali kõik

Kas keegi teab kus oleks võimalus osta mootorratas järelmaksuga,kuid mitte panga kaudu ?    Eraisikutest vist keegi nõus ei oleks ?

s3rza

Re: Järelmaksuga mootorratas !

Lugemata postitus Postitas s3rza »

Oleneb kui palju kuus suuteline maksma oled...

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Ja sel juhul ennem ratast ei annaks kui kõik on makstud...

Kasutaja avatar

Kuzmitz
Tsikkel: Täitsa olemas.

Lugemata postitus Postitas Kuzmitz »

Ja-jaa, no money-no bike... Sa mõtle selle peale, et nagunii sügis jms- koonerda talv otsa ja siis kevadeks äkki on vajalik rahahunnik koos. Muidugi juhul, kui ikka töölisklassi kuulud :? .

Pilt
Raibe, Rakvere Raibe.

Teema algataja
no-bike-no-life

No kuus saaks mingi 1000 max maksta. Olen mõelnud, et mingi 45 k'ne ratas- sissemaks u. 30% ning ülejäänud osa 2 aasta peale

Alwayslate
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alwayslate »

Kui pank sulle ei anna siis on sul järelikult :
A:Eelnevad makseraskused(ei annaks ratast mingil juhul)
B:Käid mustalt tööl,ehk töösuhe ei ole kuigi kindel ( ei annaks ratast mingil juhul)
C:Oled vastavast vanusekrupist kellele pank ei anna laenu( ei annaks ratast mingil juhul)
D: ??? ( siia lünka kirjuta hea põhjus miks peaks andma eraisik sulle ratta järelmaksuga kui pank liisingut ei anna)

Mitte midagi isiklikku aga kes meist ikka viitsiks mööda maarjamaa metsi ja mägesid kedagi taga ajada,kellele sai heauskselt midagi antud.

Edit :

No kuus saaks mingi 1000 max maksta. Olen mõelnud, et mingi 45 k'ne ratas- sissemaks u. 30% ning ülejäänud osa 2 aasta peale

45-st tuhandest 30% on 13 500.- ja juurde 1000 MAX kahe aasta jooksul teeb kokku summa 37 500.- ,ehk sinu matemaatika järgi 7500.- igastepidi puudu niigi napi eelarve juures.

Ma loodan tõemeeli,et sa oled tõsine mees kes tahab endale ratast ja kogu sellega kaasnevat rõõmu ja viletsust,aga elu on lihtsalt teinud ettevaatlikuks.
Ära pane pahaks eks.

Viimati muutis Alwayslate, 10 Okt 2008, 00:18, muudetud 1 kord kokku.
Minsk->Jawa->Yamahaxj600n->Yamaha dragstar 650->Suzuki TL1000S->SV 1000 S-> TL1000R

Teema algataja
no-bike-no-life

Olgu, eraisiku unustame ära aga keegi võiks öelda mootorattapoode, kus oleks võimalus osta järelmaksuga isikut tõendava dok. alusel.

Nagu see : www.motoait.ee

davidsoniharald
Tsikkel: GasGas EC300
Tänanud: 13 korda
Tänatud: 7 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas davidsoniharald »

Võta elu veidi reaalsemalt. Sul on vaid hind välja mõeldud, miskit muud ei ole. Ratta üleval pidamine on ka ikkagi kulu.

Mina ostsin eelmise ratta niimoodi - endal oli miskit 8k raha olemas, oli vaja 22k kokku. Pangad jutule ei võtnud, sest käisin ülikoolis ja tegin ilma lepinguta väikseid tellimustöid kodus. Rääkisin emaga, tema võttis laenu ja maksin siis talle tagasi samas tempos mis tema pangale.

Korja kevadeni raha, söö makarone kui vaja. Kevadeks on sul veidi rohkem raha olemas. Talv on ka hea aeg teha uurimustööd, et mis ja kus ja kuidas. Väga hästi toimivaid vanemaid rattaid liigub ka kuni 25k hinnaklassis. Nt Suzuki GSXF seeria kui just bike vaja. Vana ratast ostes pead ostma ratta seisukorda, mitte kilovatte või kuubikuid. Korralik Yamu XJ või Suzu GSXF või Honda CB500 on palju muretum ja stressivabam investeering kui miski tonnine rimakas xxxkw bike.

Edukat raha kogumist ja ostmist.

PS. Minu esimene ratas maksis 10k ja oli Yamu XJ.
PPS. Vahet pole mis ratas, tuul on ikka sama.

Teema algataja
no-bike-no-life

Ei mingit 1000 -ndest polegi vaja . 600 enam kui küll aga nojh peab vaatama siis .. Kuid talvel on hinnad odavamad ju :?

Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

piiks-piiks ja raha tuleb (lol)

või siis olen ka kuulnud sellist lugu, et olla vennike mingi pool milli laensi võtnud, ostnud omale tsikli ja matkakomplekti. saatnud kogu selle põhjamaade sita suusailma üle selle samuse ning põrutanud sooja suve otsima.... lootuses, et pole siia kunagi vaja enam tagas tulla.
iseenesest on plaanil jumet :!:

SYLB

rattaletõmmatud
Tsikkel: vfr

Lugemata postitus Postitas rattaletõmmatud »

see et talvel hinnad odavamad on, on linnalegend, kaks aastat seda täheldanud, kevadel on palju rohkem rattaid müüa ja hinnad vastavalt ka kiired kukkuma

...nagu ratta peal...
Kasutaja avatar

mmz
Tsikkel: Yamaha R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas mmz »

davidsoniharald, tuttav olukord.

Endal oli tegelikult sama probleem. Oli kindel plaan Honda Hornet osta, aga käin poole kohaga kooli kõrvalt tööl ja väikese palga tõttu pank laenu ei anna ning liisingusse võtta ei saa. Motoliisingust oleks käendajate abil saanud, aga see enam uusi laene ei väljastanud.

Suve alguseks olin niisiis veidi raha kogunud, laenasin veel 5000 sõpradelt ja ostsin 20000 krooni eest 92 aasta Yamaha XJ600. Tagantjärgi tundub väga õige otsus. Tänaseks olen suutnud laenud tagasi maksta, ligi 10000 km suvega sõita ja oma rahadega kenasti välja tulla. Liisingusse võttes poleks ilmselt bensiini ja hoolduse peale enam suurt midagi jäänud. Ratas on iseensest väga mõnus ja mingeid probleeme tehnikaga pole olnud. 16 aastat vana ratta kohta näeb ka üsna ilus välja:
Pilt
Pilt

Kasutaja avatar

pacaan
Tsikkel: ZX12R turbo
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas pacaan »

rattaletõmmatud kirjutas:

see et talvel hinnad odavamad on, on linnalegend, kaks aastat seda täheldanud, kevadel on palju rohkem rattaid müüa ja hinnad vastavalt ka kiired kukkuma

sõltub...

mina jälle olen tähele pannud seda juba viimased kolm aastat (ok, see aasta veidi vähem), et kevadel kipuvad rattad "otsa saama" mingil ajal - üldjuhul siis vahetult heade sõiduilmade algul. müüki kipuvad jääma vaid motopoodide kohati suhtkõrgete hindadega rattad ning mingid selgelt ülehinnatud eraisikute rattad. ning täisrimakad...

talvel pakkumist vähem, see on õige küll. ja palju on talvel müüjatest sellised "ratta müügis hoidjaid" kes väga odavalt ei soostu müüma nagunii sest idee on "kui selle hinnaga ostetakse - väga hea. kui mitte - pole hullu, varsti kevad, lasen ühe hooaja veel sellega".
talvisel ajal on lootust head ratast odavamalt saada minu arust 3-el viisil a) see tuua välismaalt (nt. UK-st) b) leida müüja kel ratas kindlasti vaja maha müüa kuna lemmikrattamargil uus ja eriti äge mudel tuleb kevadel välja (üldjuhul see kehtib siis uuema kasutatud ratta kohta) c) ja kõige tõenäolisem - leida müüja kel lihtsalt raha vaja. ja kiiresti. ja teada on ju, et psühholoogiliselt on müüjal lihtsam oma ratast "alla kanalisatsiooni" hinnaga müüa just talvel kui sõita nagunii ei saa. ja kui veel rahahäda piinab... :roll:

minu arust on kõige madalam hinnatase (reaalsed müügihinnad) ratastel Eestis hooaja lõpus (august-oktoober) ning siis on ka veel mingi valik säilinud.

mis aga rohkem teemasse siis selliste finantsvõimaluste korral soovitaksin küll samuti, nagu eelkõnelejad soovitasid, see 45k rattasoov unustada mõneks ajaks ja piirduda vähe tagasihoidlikumate ratastega (no 25-30k max). ei usu mina, et keegi viitsib 2 aastat oma ratta eest tuhande krooni kaupa igakuiselt makseid saada (isegi kui oleks KINDEL, et need ikkagi laekuvad) - õhtune selveri toidukorv maksab juba pea sama raha... iseasi kui see periood oleks oluliselt lühem ja/või igakuised summad vähe suuremad.

ja kuna viimasel ajal igasugu jobusid kes mööda inimesi omale viiesaja krooni kaupa sadutuhandeid võlgu koguvad ja siis oma rahasid või asju terve viisaastaku peab taga ajama on üksjagu tekkinud siis mina ei usaldaks ilma tuttava, usaldusväärse inimese soovituseta (minu jaoks loeb see rohkem kui mingi ants ja pojad oü palgatõend) eriti midagi enam võlgu anda :evil:

8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R

mega1

Lugemata postitus Postitas mega1 »

Jep, kevadel kippusid rattad otsa saama ja müüdi ikka ulme hinnaga
sõbra gsxr750 04 läks ära 97k ......
aga need kõik ostetud liisingusse, kas liisingut ka järgmine kevad nii lahkeltvõetakse ei oska öelda....

Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R
Kasutaja avatar

yeekim
Toetajaliige
Tsikkel: XV1900
Tänanud: 704 korda
Tänatud: 463 korda

Lugemata postitus Postitas yeekim »

On olemas selline asi nagu vaba tagasimaksega krediitkaart!

Ise tead, kuna ja kui palju tagasi maksad.

Edu ratta finantseerimise otsingul.

Saadetud kettaga lauatelefonist!

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

Mina oma elu teise ratta müüsin kunagi ühel sügisel järelmaksuga, aga seal oli ka deal, et 55k kohe, 5k kuu pärast ning 15k kevadel kahes osas.
Usaldasin inimest ja asi ants.

Teema algatajale - vanemad rattad ei pruugi olla karvavõrdki sitemad, kui uued. Mu sõbra 33 k eest ostetud 93. CBR1000F oli oluliselt mugavam ratas, kui minu 3x kallim SV1000 2004. Pani tõsiselt mõtlema, et kui eesmärgiks on mõnusalt sõita, siis kas ikka on mõtet tohutult pappi uutesse pillidesse panna. Pealegi enamik vanemaid linna- või matkarattaid saab vabalt üle 200 km/h minna, nii et adrekaga samuti hätta ei jää. Ka oli CBR1000F'iga üllatavalt lahe näiteks Rapla rajal kallutada.

Ning viimane point - vanemate rataste hinnad ei kuku enam oluliselt. Kui hästi hooldad ning lakud üle, siis saad aasta-paari pärast võib-olla algse ostuhinnaga uuesti maha lükata.

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

mega1

Lugemata postitus Postitas mega1 »

93 a.sport touringuläisõit on ettearvamatu ja odavale ostuhinnale võivad lisanduda metsikud
remondikulud.

Suzuki TL1000R-----Suzuki GSXR 1000 K3------Aprilia RSV 1000R

Teema algataja
DR650

Lugemata postitus Postitas DR650 »

Ei ole küll nüüd täpselt teemas , aga... valimas endale esimest ratast , millega võimalik ka legaalselt liikluses osaleda. kogemus ikka väga tagasihoidlik. Mõte oli sügisel osta ja võib olla üht teist talve jooksul kõpitseda.
Kas keegi julgeb/teab sellise ratta kohta midagi öelda -
http://bike.motors24.ee/Default.aspx?pa ... &id=186522
tänud juba ette,

harimal
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas harimal »

mega1 kirjutas:

93 a.sport touringuläisõit on ettearvamatu ja odavale ostuhinnale võivad lisanduda metsikud
remondikulud.

Noh, kui asja lähemalt vaadata ja kuulata, siis täieliku saani ostmist saab välistada.
Tolle puhul sai teha mingi 5 km proovisõidu, iga nurga alt vaadatud ja näpitud ning tuli välja, et tegemist hästi hoitud rattaga.
Hooaja jooksul said mõned kuluosad läbi ja üks tihend vahetatud, muu oli ok.
Ma pigem arvan, et vana matkakas on suurema tõenäosusega sõidetav, kui 1998-2002 bike. Mõnel on läbisõit 24 000 ning mootor koliseb nagu prügiauto.
Siin juba piisavalt postitusi olnud bike'ide kohta, millel "kuskil miski klõbiseb", "käik ei püsi sees" jne
Matkarataste ja custom'itega sõidetakse, bike ja krossikaid vägistatakse, lihtne matemaatika. :bsmile:

CarbTune karburaatorite sünkronisaator: http://nagi.ee/photos/harimal/7766255/in-set/125775/
ColorTune küttesegu kontrollija: http://nagi.ee/photos/harimal/7776475/in-set/125775/
Kaupo Toom kaupo.toom@gmail.com 50 90 643, 52 20 897

triplekix
Tsikkel: Suzuki GSX-R 1000 K8 2008a.
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas triplekix »

Piiks piiks ja rattaid tuleb.

Kui sa ikka kõike oskad, siis ei ole karta miskit.

Õigusabi.

Perekonnaõiguslike probleemide (elatise määramine, suhtluskorra määramine, elukoha määramine jms) puhul, saate abi siit:
http://www.puurits.ee
Hagide koostamine, konsultatsioonid, kohtus esindamine jms.

Teema algataja
DR650

Nu jah, endal aga tõsi taga ostuga.

Teema algataja
DR650

to - harimal

Kas oled antud rattast rohkem teadlik? Mingi ülevaade, mis tuleks teha enne tulevat suve?

Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 229 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

no-bike-no-life kirjutas:

Ei mingit 1000 -ndest polegi vaja . 600 enam kui küll aga nojh peab vaatama siis .. Kuid talvel on hinnad odavamad ju :?

Võid proovida "motodepoo"ja Motoliising.Aga nad tahtsid kah panga tõendit ja käendajat.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

H.P
Tsikkel: Tiger 800 XCA

Lugemata postitus Postitas H.P »

franz125 kirjutas:
no-bike-no-life kirjutas:

Võid proovida "motodepoo"ja Motoliising.Aga nad tahtsid kah panga tõendit ja käendajat.

Alles oli siin teemaks, et Motodepoo enam järelmaksuga ei müü.

Ex: Yamaha FZ6
Kasutaja avatar

franz125
Tsikkel: Mitmed
Tänanud: 36 korda
Tänatud: 229 korda

Lugemata postitus Postitas franz125 »

Müüs "MOTOLIISING"Mul omal veel pool aastat sinna maksta.

Kangutan kõveraid
VTR1000SP1
VTX1800R potsataja-nüüd kahe liitrine
GTS reinkarnatsioonil
98% müüdud Harleydest on ikka veel teedel....ülejäänud 2% jõudsid koju

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”