Kardile mootor.
-
Teema algataja - Postitusi: 71
- Tsikkel: kardil minsk 125
Re: Kardile mootor.
WOHOOOO!!!
Tegin siis jälle kuuris seda, mida ma viimased 3 kuud olen iga nädalavahetus teinud ... puhastasin mootorit ja karti.
Vaatasin siis, et kui hull seis selle küünlaga on ... nata keerasin teda kinni, et võimalikult tihe oleks. Nu selle ääre peale, kui ta üle jälle peaks viskama ... siis paar korda liigutasin käega vändast ja kuulasin, kust veel õhu liikumist kuulda oleks.
Teine liikumine toimus karburaatoris ... Igaks juhuks lõin siis ühe korra jalaga ka vändast ja mootor tegi häält 2 sekundit
Juu peab ikka selle küünla keerme korda saama.
lähen putitan edasi
EDIT:
F*** YEAH!
proovisin teist korda ka nüüd ... läks käima ja tegi mõnusat häält ... mingi 10 sek lasin tal töötada ... siis oli ruum suitsu täis ja lasin kaasi trossi alla jälle. aga kui siis uuesti jälle proovisin gaasi trossist tõmmata ei tahtnud enam tuure üles võtta ja suri vaikselt välja.
Aga tunne on ülim nii kaua olen teda putitanud.
Mootoritest olid mul alguses teadmised 0.
Tänan kõiki, kes nõu andsid. Väga positiivset vastukaja sain siit.
Nüüd on vaja silindri kaant...
Kellelgi ei vedele?
EDIT 2:
Väike igaks juhuks info:
Küünla alt ajab töötades musta õlitaolist vedelikku välja.
Samas oli ta enne suht täis ... võtsin silindri maha ja kallutasin kummuli ... sealt tuli sama jama välja.
Maybee jäi ikka nata veel sisse ja nüüd ajab toda täis. Varem tilkus see sama vedelik sumpa juurest.
Mul võrri mootor ajab ka selist musta vedelikku välja. Kas see näitab, et on liiga rikas segu?
Tänud.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.