Tartu Tsiklimehed/naised
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
Kas võrdnega vastamine on see kui istun nendega koos ummikus solidaarsusest või ?
Minu meelest ongi väga viisakas kui vabastan rivis ühe koha autole ja lähen esimeseks. Oluliselt kiireneb liiklusvool ja kõik võidavad sellest. Aga nagu ma aru saan kuulud Sina nende autojuhtide või lihtsalt kitsarinnaliste inimeste hulka kes ei mõista seda nii. Alles hiljuti kohtasin tartus ühte vana Transitiga onu kes peale seda kui olin rahulikult ette vurisenud kukkus signaalitama. Vaatasin üle õla ja inimene oli autoroolis hullumas tegemaks mulle selgeks kui valesti ma ikka tegin. Samas 26 sek. hiljem olin ma foori alt läinud ja minu pärast võib see kibestunud kodanik sinna edasi jäädagi pasundama ja ka järgmise foori all pasundada. Usun, et olin juba kodus kui tema ikka veel kusagil Riia tänaval oma pahameelt välja elas ja ilmselt lõpetuseks kodus ka naisele lõiga pani. Olen kuulnud ja kahjuks ka kogenud suhtumist ala. mida nad pressivad sinna ette kas ei kannata oodata koos teistega tund aega liiklusummikus? Ja vastus on jah ei kannata sest miks muidu liikleksin ma kaherattalisel kui isegi seda eelist enam pole, et liiklusummikus passima ei peaks. Otseloomulikult ei keela Sul keegi kulgemisega tegeleda, palun väga kui aega ja tahtmist on.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.