Pärnu rada

Kasutaja avatar

manager2

Re: Pärnu rada

Lugemata postitus Postitas manager2 »

minu tänane põhjendus, miks ma olen Eriste suhtes meelt muutnud: Minu andmetel on see tema meeskonna töö (vähemalt mingis osas kindlasti), et see rada plaanitakse praegusel kujul suuremaks ehitada. Et siis mis vahet on, kas initsiatiiv on tulenev autospordist või mootorrattaspordist. MInu pärast võivad nad kasvõi rulluisumeeskonna jaoks selle teha. Peaasi, et tulevikus ikka tsiklid peale lastakse, mida kindlasti ka tehakse.
Ehituse käigus planeeritakse ka uus rajakate. Uue osa ehitus ja eriti uue ja vana raja ühendamine kavatsetakse teostada hooajavälisel ajal, et mitte motohooaega ära rikkuda. (ideaalis ülejärgmisel kevadel näiteks...). Temaga vesteldes jäi mulle eriti selle rajaehituse osas mulje, et vennad "enne munevad ja siis kirevad", mitte vastupidi nagu enamus tegijaid... Väga äge oleks tal ju olnud terve suvi poliitilist profiiti hankida ja käia igal võistluse vastu rinda tagumas, et vaat mis me kõik kavatseme teha... selle asemel kutid nokitsesid ja ajasid asja, et värk ka lõpuks kooskõlastamiseni jõuaks. kes teab. äkki saabki asja...
... aga samas, äkki ka eksin.

THESE FEW MINUTES ON THE TRACK… YOU LIVE MORE THAN SOME PEOPLE DURING THEIR LIFETIME

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”