Ringrajasõiduga alustamine
Re: Ringrajasõiduga alustamine
allan777 kirjutas:no ehk ikka peaksid tonnise seljas sõitmise ära proovima, siis oleks meil ju edukas musternäide olemas kiirest kurvisõitjast, kes alustanud 600-sega.
Velt räägib aegajalt jah igast asju.
Sel juhul on ikka täitsa imelik, et Härma tonnise seljast 600-se selga tagasi läheb. oli ju rookie600 võitja.. ja kiire on ta kah. milles siis asi? kas tonnine ei olnudki nii kerge? Mis sa arvad Maarja?
ma ju ütlesingi, et tonnine pole kerge küll ma jõuan seda tonnist proovida, ära muretse. kuigi minusugusel nirul pole vaja tonnist, mul on 600segagi tükk tegemist, aga mine tea, äkki on lahe, äkki saaks veel kiiremaks.. kuigi matugi, kellel ei tohiks ühegi rattaga probleeme olla, ütles ka viimasel Pärnul, et see tonnine on ikka karm, niiet esimeseks pilliks ei soovita mina ka tonnist, kui sa just pole Hassari mõõtu
ma mõtlesin selle "lihtasam sõita" all seda, et 600 peab ikka olema kogu aeg väga peene ja ülekanded, käigud peavad olema väga täpsed, algul ei tule see hästi välja tonnisel on madalal pöördel ikka kõvasti rohkem jõudu, endal vähem rapsimist, vale käiguga saab ikka väääga palju paremini kurvist välja kui 600sega, a õige käiguga ei tohi gaasiga ahneks minna
600 on kaalult kerge ja seetõttu on kergem teda talitseda.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.