Kahtlane mootorratta müügikuulutus!!!
Re: Kahtlane mootorratta müügikuulutus!!!
Nii huvipärast on ikka vaja kellegi aega raisata, et mõne foorumitarga uudishimu rahuldada? Suht mõtetu arutelu. Vastaks sama andekalt, nagu küsitud: tõenäosus, et on varastatud - 0% kuni 100%. Ratas on võimalik registrisse saada, kuid see läheb mõtetult kalliks. Sellise, ilma dokumentideta ratta reaalne hind on 30000.- , minu silmis.
Ida-Virumaal elavad ikka väga tundlikud mehed või Err ühega kukkumine tegi närvikava nõrgaks, et seda paukumiseks ja ulgumiseks pead
? Rääkisingi enda eest ju või mis? Seda minagi, et "niisama huvipärast" vaatamine uudishimulikul motoentusiastil ei võta tükki küljest, kuna tal aega ülearugi. Olen elus nii mõnegi sõiduki müünud ning "väsitavad" on sellised müügid, kus lepid "ostjaga" aja kokku, sõidad mehele vastu ning saad aru, et tegelikkuses polegi inimesel plaani asja osta ning kasutab sind oma uudishimu rahuldamiseks või ma ei tea milleks lihtsalt ära ning raiskab aega. MOTT
Sa soovitad mulle kuskil mujal mingeid muid asju teha, siis ma soovitan sul vähe rahulikum olla. Peace
Esimeses postituse su jutt küll nii välja ei paistnud, nagu nüüd väidad , aga no nüüd oli hoopis normaalsem jutt
Ei teinud närvikava nõrgaks
ja tegelt ei kukkunud ka. Maapind ise otsustas lihtsalt kõvasti vastu tulla
Peace

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.