ktm lc4 620 säde kadunud
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Re: ktm lc4 620 säde kadunud
Tunnistan üles... mõne süütemängu olen hobikorras teinud, praegu üks sem käsil.
pmst. saab iga elektrist natuke teadlik ja tahtejõuga inimene ise remondiga hakkama.
Lõhu lahti, puhasta, mähi, ühenda juhtmed õigetele kohtadele, kruvi kokku ja möksita millegiga üle, et niiskus vahele ei saaks
Ohver:
Põle saast...
Tükk käes
Hetkel käib nuputamine semi süütepooli kohta, eesmärk oleks kasutada tavalist süütepooli ja teha miskisugune vahekarp mis annaks poolile voolu ja seda õigel ajal.
Uskumatu... Äkki sa ütled, mismoodi sa kindlaks tegid, et milline mähis läbi on?
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
-
- Tsikkel: EXC350, Lynx 600E
- Kontakt:
Tere,
Ikkas siis see sädeme jama ...
Ei ole oma KTM LC4 620 sx (vist, igatahes ilma akuta verioon) sädeme probleemist ikka veel lahti saanud. Seletan siis lühidalt millised on tundemärgid, äkki keegi oskab nõu anda.
Vahepeal säde tuleb ja siis lambist kaob. Kui siis vahepeal säde on, ja käivitada, siis tuled põlevad väga tumedalt kui käima läheb.
Jälgimäel öeldi, et arvatavasti süütesüsteemi mähis tuksis, et peab uue tellima, et nemad seda defekteerida ei saa/oska.
Kas kellelgi oleks pakkuda sellist mähist müüa?
Asjaga on ülikiire, neljap vaja reisule minna.
Tervitustega,
Päärn Raid
5178618
-
- Kontakt:
Otsin kiirelt staatori mähist KTM LC4 620 SX;SC -le (ilma akuta versioon).
Kel on või teab kust võib saada või infot selle kohta, palun teada anda.
Tervitustega,
Päärn Raid
5178618
-
- Kontakt:
Ei saa lärm-ga ühendust, ei tea kas on kuhugi kaugele ära sõitnud või ...
-
- Kontakt:
Äkki kellelgi ikka vedeleb miskit kuskil?
-
Tere Paarn!
Vaata lehele http://www.joyride.ee ja sealt võta Voltsi kontaktid ja helista talle.Ma olen kunagi temalt saanud ühe sarnase kasutatud asja.
Normaalne mees, hindadega ka ei pane hullu.
Edu!
-
- Kontakt:
Tänan härra Ruubel!
Kahjuks Voltsil hetkel midagi pakkuda ei ole, küll aga soovitas vaadata ta hoopis UK asenduste poole.
Pidid olema paremini kestma ja paremini voolu genereerima.
Leidsin siis midagi netist, oskab keegi öelda, on see sobiv ka 97 aasta mudelitele:
http://www.electrexworld.co.uk/erol.html#9298X0
Tervitustega,
Päärn Raid
-
- Tsikkel: Suzuki RM250K8
- Kontakt:
vanasti sai sädet ja kompressiooni aapteegist lihtsalt oma purk tuli kaasa võtta
CZ500.. Cagiva wmx250.. KTM sx250.. Yamaha yz250.. Yamaha yz125.. Suzuki rmz450.. Suzuki rm250.. Suzuki rmz450.. 450.. 450..jne
Inglaste ime-staatoril tuleb hind veits parem kui originaal osta. Ma vaatasin seda ühendamis skeemi ja mulle jäi arusaamatuks mida selle "connections for three phase output" all mõeldakse?
Kawasaki Ninja<Suzuki GSXR750<Kawasaki Kx125<KTM LC4, Suzuki SV650S, Husqvarna Te610
Tere!
Siit vaata Isakese probl. lõpuosa.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=1 ... 75#p302075
See, mida uk pakub on just 98.
Ja siin on meil Meistrimees ka , Sa võta ühendust ja võib-olla saad kaubale.
A no jah, kiire on ju.
-
- Kontakt:
Tänud, viidete eest, hakkab juba "soojemaks" minema.
Võib vist KTM-i Jälgimäelt ära tuua ja ise uurima hakata, kuna hetkel pole nad probleemi leida suutnud.
Ju neil vast kogemused uuemate ratastega.
Tervitustega,
Päärn
-
- Kontakt:
Tere,
Niipalju olen veel targemaks saanud, et teadjad mehed on soovitanud kasutada asendusi, 620 EXC/SX jaoks ST5500L:
http://www.electrexworld.co.uk/ - Tuleb valida KTM ja siis vastav mudel
Lisaks on võimalik lasta ka uuesti mähkida Inglismaal (80 naela eest):
http://www.uk-motoplat.com/home.html
Tervitustega,
Päärn Raid
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 185 korda
paarn kirjutas:Lisaks on võimalik lasta ka uuesti mähkida Inglismaal (80 naela eest):
Meie maal ju kah mähkimise võimalus olemas, kui mälu ei peta siis Tartusse sissesõites oli puiestee tänava alguses vanasti silt vasakule "mootorite mähkimine jne" Eks tartlased oskavad rohkem kommentaarida....
Juhul kui vana mähis veel peal on saab keerdude arvu ka teada, pole vaja arvutama hakata.
Tere.
Meil on siin meistrimees ka.
DogFood palju taastamine Sul maksab??
Pane aga hinnad kirja, joostakse jalust maha.
Mul on ka pakkuda modimiseks lahtikakutud staator, hind oli vist 10 eeki praegu pluss postikulu.
-
- Tsikkel: Mõni Ducati
- Tänatud: 94 korda
- Kontakt:
Halvad uudised, esiteks ma ei viitsi tegeleda nendega igapäev, sest muid tegemisi on kah ja mul puuduvad korralikud vahendid selleks, ühe või paar mähin kodustes tingimustes kuid see on kah kõik. Sorry sõbrad, aga ma ei näe probleemi õpetussõnu jagamast
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
--DogFood-- kirjutas:Halvad uudised, esiteks ma ei viitsi tegeleda nendega igapäev, sest muid tegemisi on kah
ja mul puuduvad korralikud vahendid selleks, ühe või paar mähin kodustes tingimustes kuid see on kah kõik. Sorry sõbrad, aga ma ei näe probleemi õpetussõnu jagamast
Ega Sul äkki kusagil pole kirjas mähisekeerdude arvu? Ma olen väga lähedal sellele, et hakkan ühte enda mähist taastama. Jube hea, kui ei peaks ise seda miljonit keerdu lugema Kui õnnestub ja töö tükki küljest ei võta, võin teistele kah teha.

-
Teema algataja
Mul ka vedeleb siin päris mõni sädevaba SEM- ootavad virka mähkijat. Vihjati mähkimiskontorit Tartus , sealt väh.
mina pole abi saanud, mitu kuud on lihtsad süüted sääl vedelenud, lõpuks on tulnud ikka uued osta...
Võibolla rumal küsimus, kuid kas nõrga sädemega SEMi kuidagi akuga ei ole võimalik turgutada? St kui mul on ilma akuta süütesüsteem, kas siis kuidagi aku lisamisega ei ole võimalik sädet turgutada?
-
- Tsikkel: Aprilia Pegaso 650
--DogFood-- kirjutas:
Lihtsalt uudishimust küsin. Kas said selle tööle ka ja miks lõhkusid originaal poolid
isakene kirjutas:Ega Sul äkki kusagil pole kirjas mähisekeerdude arvu? Ma olen väga lähedal sellele, et hakkan ühte enda mähist taastama. Jube hea, kui ei peaks ise seda miljonit keerdu lugema
Kui õnnestub ja töö tükki küljest ei võta, võin teistele kah teha.
Neid keerde ei loe tõesti keegi. Se asi käib takistuse järgi ja lubatud kõikumine võib olla +-10%. Tsikklite kohapealt ei tea, aga jettidel jookseb mootor 3000 pöörde juures piirajasse kui takistus väiksem.
Tuulan sädeme teemasid läbi, oma pegasol siis ka sama jama. Sügisel jättsin seisma ja enam sädet ei ole. Otsin edasi
Mure siis sama mis paljudel et tm 620 lc4 mootoril säde kadunud. Masin ilma akuta ja käivitus vändast. Siit ka küsimus kuidas kontrollida süütepooli? Süütepoolil 4 juhet neist 3 tulevad mähisest.
55575205
-
Kui süüteks SEM või Kokusan, siis siit: http://www.transmic.net/en/sem.htm leiad andmed nii staatori kui pooli kontrollimiseks. Muideks, pool ei ole niisama pool vaid sisaldab ka pihuga elektroonikat. Neljal juhul viiest on surnud siiski staator.

Selle lehe andmete järgi tuvastasin et läbi on süütepool. Kui kellegil on sellist asja pakkuda siis andke aga teada. 55575205 Kristo.
55575205
-
Pöördu kasutaja ping poole, minuteada on tema neid poole elule aidanud ja uusi ka teinud.

Nii sai peale pandud siis teine süütepool (väidetavalt peaks olema uus). Nüüd säde on ja käima ka läheb aga pöördesse lastes on vahepeal mingi tühikoht sees ja samas paugub ja lööb tagant leeki ka. Mõõtsin siis uuest süütepooli. Punase ja musta ning punase ja rohelise vahel peaks olema 1,7 k ohm aga on 0. Taksitus on ainult musta ja rohelise vahel. Kas keegi saaks oma töötava tsikli peal mõõta süütepooli, või on kellegil rakvere lähedal ktm 620 lc4 millel ei ole akut ja käivitub vändast. Saaks proovida töötava masina peal süütepooli.
Ette tänades Kristo 55575205
55575205
kristoPa kirjutas:Nii sai peale pandud siis teine süütepool (väidetavalt peaks olema uus). Nüüd säde on ja käima ka läheb aga pöördesse lastes on vahepeal mingi tühikoht sees ja samas paugub ja lööb tagant leeki ka. Mõõtsin siis uuest süütepooli. Punase ja musta ning punase ja rohelise vahel peaks olema 1,7 k ohm aga on 0. Taksitus on ainult musta ja rohelise vahel. Kas keegi saaks oma töötava tsikli peal mõõta süütepooli, või on kellegil rakvere lähedal ktm 620 lc4 millel ei ole akut ja käivitub vändast. Saaks proovida töötava masina peal süütepooli.
Ette tänades Kristo 55575205
tüüpilised Sem süüte nähud. ta ei pruugi korralikult tööle hakata, kui mähis ja pool pole samast komplektist.
Keerasin süüdet varasemaks. Enam ei paugu aga kerge tühikoht on ikka sees.
Kristo
55575205
Kuna on sama probleem olematu sädemega 2001 aasta Husaberg FE650-ga ning endal pole oskusi ega aega probleemi likvideerimisega tegeleda, siis ehk on foorumikaaslasi või foorumikaaslaste tuttavaid, kes on piisavalt pädevad seda probleemi Tallinnas või Harjumaal mõistliku hinna eest lahendama?
Igasuguste kontaktide või soovituste eest tänu juba ette!
Henri
henrikristo(ät)gmail(punkt)com või 55 63 88 43 või PS
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.