Kardile mootor.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Lovefear
Tsikkel: kardil minsk 125

Re: Kardile mootor.

Lugemata postitus Postitas Lovefear »

Kuhu jääb siis kogu asja point ... ma sellepärast ostsingi selle kardi, et saaks mootoreid tundma ... kuidas muidu õpin, kui mitte praktikaga.
Siin neti kaudu on jah natukene raske seletada ja ka aru saada ... aga mul ei ole selliseid tuttavaid, kes seda mulle näidata ja seletada saaksid.
Vabandust, kui mõned küsimused teile rumalad tunduvad ... aga kui mulle öeldakse, et ''see peab käima sinna nii'' siis tahaksin ka teada, miks ta just nii peab käima .... mis selle tegevuse käigus toimub.

Ma vastasin , et külmalt ei tööta paremini ... ja siis juba alustasin natuke muud teemat, seletades lahti, kuidas ma ta tööle saan. Aga esimestel minutitel sõitmine ei ole parem, kui peale 15 minutit sõitmist.

Võib olla ma aga ei saa ikka päris hästi aru, mida sa selle ''külmalt sõitmise'' all mõtled.

Ja mootorite maailmas olengi ma nagu laps ... või nagu kutskikas, kes tahaks ka suurte koertega koos karjas joosta, kuid ei ole veel liiga kogenud, et mind jahile kaasa võetaks :oops:

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”