Kardile mootor.

Kasutaja avatar

Teema algataja
Lovefear
Tsikkel: kardil minsk 125

Re: Kardile mootor.

Lugemata postitus Postitas Lovefear »

Mul on need minski manual ja motopiibel väljaprindituna olemas kohe kardi kõrval ... ja kui satun probleemi peale, siis alati otsin alul sealt abi.

Peab see nädalavahetus siis jah maal proovima igast erinevaid nõela positsioone ja filtri ''tihedust''

Arvan, et süüde vajab vast ka veel natuke putitamist.
Mul seal traktori magneeto ja võlli vahel on mingi kummi puks ... kus on kesel ava ja äärtes (90 kraadiste vahedega) veel 4 ava.
Kahte läheb väntvõlli tiftid ja teise kahte magneto omad.
Kuna mul oli alguses süüde liiga hilja (siis kui juba kolb hakkas alla liikuma) proovisin magnetot pöörata, et kogu süsteem läheks varasemaks.
Takistuseks tuli aga keti ja hammasratta kaitse kaan vastu ja säde jäi ikka liiga hilja peale ... enam vähem täpselt üss'i.
Tegin uue puksi sinna ja magneto tiftide avad puurisin varasemaks ...nii mubes 45 kraadi.
Nüüd on säde jah ennem üss'i. nii umbes 3mm. Peaks nagu olema õige ju. Aga ega minu kõrv seda häälest veel ära ei erista :( .

Ma kaalun mingi 65 kg.

http://fotoalbum.ee/photos/lovefear/39011385
pidurid võtavad väga hästi :)
Võin ära proovida kui ruttu max kiirusest pidama saan :)

http://fotoalbum.ee/photos/lovefear/39011387
kart ise.
Siduri pedaali vedru tuli lahti enne pildi tegemist ... seepärast ka siduri pedaal nii taga. Juba on asi korda tehtud.
Näeb ka seda, et sumbuti [Motobot: õige on "summuti"] juurest on ikka seda musta vedelikku tulnud.

Võibolla ma panen liiga palju õli.
Viiele liitrile bensiinile soovitaksite mitusada ml. õli?

matti kirjutas:

Loe kõik tehnilised teemad mõttega läbi ja tarkust jääb veel ülegi :mrgreen:

olen siin sirvinud ringi küll neid teemasid pidi ... aga kõiki ei ole veel jõudnud :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Kiirendus ja rinka”