MC 39 SUUR HOOAJA LÕPUPULL 2008
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 3558
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:
MC 39 SUUR HOOAJA LÕPUPULL 2008
SUUR HOOAJA LÕPUPULL 2008
25.oktoober
13.00 - Kogunemine Lõunakeskuse parklas, Autoringi poolses osas.
14.00 - Paraad läbi linna, mille finish on Äksis
15.00 - algab MUDRACE 2008, motokiirendus 1/8 miili(200m) üles küntud uudismaal
võistlus toimub 2 võistlusklassis: krossirattad ja spetsrattad
Õhtuses programmis astuvad ülesse bändid meilt ja mujalt, samuti põletame oma igipõlist vaenlast - AUTOT! ))
Loomulikult ei puudu peolt ka tantsutüdrukud, kellel kavas mõned eksootilisemad tantsunumbrid!
Pidu kestab kella 4-ni.
Pilet: mehed 150.-, naised tasuta
PS. kellel öömaja puudu, võtab kaasa magamiskoti ning saab meile jääda!
Kui on mure siis pool anna ära: tel. 56693832 isa Mell
Villis.ee
Wroomer.ee
laisaar.com
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: MC 39 SUUR HOOAJA LÕPUPULL 2008
Elagu!
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tervist,
defineerige mulle palun öömaja. Kui ma tuleks koos Naisega, siis saab tubase majutuse? Mu mörin sisaldub hinnas loomulikult.. t***, kus ei viitsi telkida rohkem..
+358458693818
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
Vilosius, kuradi Pusssy
Muuda oma plaane vahmiili osas ja ma näitan Sulle, et telkimine on igal ajal fun!
Baltroon, kurdai Sõber. Ma sain Alempoistel munasarjapõletiku, sest mul polnud võimalust kasutada magamiskotti. Siis ma lubasin endale, et 2008-dal aastal enam telgis ei ööbi. Ja ainukesed lubadused, mida ma pean, on lubadused iseendale..
+358458693818
-
- Tsikkel: Sõber
- Tänatud: 9 korda
- Kontakt:
vilosius kirjutas:Baltroon, kurdai Sõber.
Kust Sa tead mu Neenetsitest sõpru??? Ja edaspidi käitu korralikult, ning kirjuta Kurdai ilusti suure tähega.
Tahad Sa täpsustada, millistel juhtudel Sa kirjutad Naine suure tähega ja millistel väikese tähega?
vilosius kirjutas:Kui ma tuleks koos Naisega
baltroon kirjutas:Tahad Sa täpsustada, millistel juhtudel Sa kirjutad Naine suure tähega ja millistel väikese tähega?
Panen ES-i
+358458693818
Mul oleks teade kahele naisele, kes mu kunagi okupeerisid, et: teeme nii, et lauaviina enam ei joo onju?
Tänan.
Tere! igaks juhuks uurin tausta...... Kas Tartust autoga minejaid ka on? Tahaks väga minna äksi, aga kui ma järgmise nädala jooksul ratast korda ei saa, siis pean kas mõtlema muu variandi välja või kodus nukrutsema

UP
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
polecat kirjutas:Tere! igaks juhuks uurin tausta...... Kas Tartust autoga minejaid ka on? Tahaks väga minna äksi, aga kui ma järgmise nädala jooksul ratast korda ei saa, siis pean kas mõtlema muu variandi välja või kodus nukrutsema
Ma lähen autoga autoringi juurde, tsikli variant jääb välja kuna mu seljakott peab rasket pohmelli
Praegu veel küsimärgi all, kas äksi lähen. Igaks juhuks jätan numbri 56654209
Käidud,nähtud ja paraadistki osa võetud üritus oli väga kõva ,kui nüüd välja jätta üks ahvinimesest
maasturi juht,kes arvas et suudab oma 4 rattalisest hetkega 2 rattalise teha ja sellega kolonni vahele trügis...HÄBI
aga muidu oli väga viis
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 145 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
kuigi suht hilja kohale maandusime, siis pidu oli hea
pilte seekord ei teinud (piipz tahab ka juua mõnikord onju) aga samas ehk keegi viitsib varsti enda omad üles riputada.
tulevikus plaanis ka hambaravifirma teha sinnakanti, firma nimi oleks Äksi-Dent©
-
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
söök oli hea ja jäger ka Nüüd pea valutab =P
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Tre,
Käidud, nähtud, "absoluutselt" kainelt tagasi jõutud. Põhjused on uurimisel.
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
kui nüüd välja jätta üks ahvinimesest maasturi juht,kes arvas et suudab oma 4 rattalisest hetkega 2 rattalise teha ja sellega kolonni vahele trügis...HÄBI
It was me!
Eesmärk pühitseb abinõu.
so sry!
pilte kogunemisest: http://album.ee/node/17778063/50134435
tore oli, kahjuks pidin 6htul t66l olema ja j2in enamus asjadest ilma
-
- Tsikkel: Kawa
mina näen ainult ühte pilti:(
-
- Tsikkel: 890R, TE300 TBI ja FE350
- Tänatud: 11 korda
Paraadil käidud, dragi ei kannatanud kahjuks vaadata, liiga külm hakkas enne.
Paraad ise oli OK. Mõni autojuht vist läks närvi vms (raudtee ülesõidul mingi Passati mees läks turvajaga seletama midagi), Riia-Soola ristis autojuhid ei saand ka aru, mis toimub. Ja Narva mnt ringil mingi pargimaasturiga tekitas ka segadust. Muidu oli täitsa tore. Seal surnuaia juures see mutike oma Golfiga läks ka vist veidi närvi, et parklast välja ei pääsend.
Jutud käivad, et keegi olevad õhtusele üritusele teel olles peale Lähtet oma Navigatoriga ühe C-klassi teelt välja teeviitadesse sõitnud (ja ise ka sinna samma üle katuse põllule pand). Ebaõnnestunud möödasõit vms. Päris kindel pole, et isikud üritusega seotud olid aga külapeal räägiti nii. Ok, see selleks.
Hommikul kui Tartu sai sõidetud siis sattusime sõbraga täpselt 3 chopperimehe taha. Ambulantsi mäel oli patrull koha sisse võtnud ja loomulikult tahtis pidutsejaid kinnipidada. Ei teagi, kas tsiklimehed ei saanud aru politseiniku korraldustest, igatahes kinnipidas ainult 1 neist. Politseinik vehkis kätega seal suht ägedalt. 2. rattur aglustas ka aga 3-s sõitis tuimalt edasi ja 2 rattur sõitis ka siis kaasa. Politseinikud jätsid selle 1-se ratturi sinnapaika (ei jõutud puhkumagi panna) ja kihutasid ülejäänutele järgi. MIngit high-speed tagaajamist ei toimund, kroomimehed sõitsid suht rahulikult nii 70-80ga meil ees ja patrull kihutas järgi neile. Enne Lähtet saadi mehed kätte siis. Tahakski teada, kas keegi foorumlane oli ka seal? Et mis politsei tegi teiega? Mulle tundus, et ei saand käsklusest aru, sest eest ära sõitmisest polnud küll haisugi.
-
- Tsikkel: Planeta-3,Big800,XR600,XL700
mototydruk kirjutas:mina näen ainult ühte pilti:(
Pildi all on väikesed noolekesed, millest saab pilte edasi tagasi vaadata. Vähemalt mul oli nõnda

-
- Tsikkel: Kawa
Tean tean, enne oli lukk peal
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänatud: 4 korda
Junzu kirjutas:Hommikul kui Tartu sai sõidetud siis sattusime sõbraga täpselt 3 chopperimehe taha. Ambulantsi mäel oli patrull koha sisse võtnud ja loomulikult tahtis pidutsejaid kinnipidada. Ei teagi, kas tsiklimehed ei saanud aru politseiniku korraldustest, igatahes kinnipidas ainult 1 neist. Politseinik vehkis kätega seal suht ägedalt. 2. rattur aglustas ka aga 3-s sõitis tuimalt edasi ja 2 rattur sõitis ka siis kaasa. Politseinikud jätsid selle 1-se ratturi sinnapaika (ei jõutud puhkumagi panna) ja kihutasid ülejäänutele järgi. MIngit high-speed tagaajamist ei toimund, kroomimehed sõitsid suht rahulikult nii 70-80ga meil ees ja patrull kihutas järgi neile. Enne Lähtet saadi mehed kätte siis. Tahakski teada, kas keegi foorumlane oli ka seal? Et mis politsei tegi teiega? Mulle tundus, et ei saand käsklusest aru, sest eest ära sõitmisest polnud küll haisugi.
Minu teada ongi niimodi,et ei saa kõike korraga pidada.
Kui patrull on ees ja annab märku kinni pidada,siis peatub ainult see kes sõidab esimesena,ja kui patrull tuleb vilkuritega tagant järgi siis peatum ainult viimane sõitja.
Ja kui ei meeldi sõitku järgi ja oodaku kuni peatub see kes vaja(tavaliselt keskel sõdab see kellel on mingi jama kaelas)
Paljud käituvad just niimodi,et punti mitte kinnipidada,ühel on kergem pärast järgi tulla.
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
Tehtud !
Üritus väga vahva nagu alati !
Korke pea peabki valutama kui jäägrit õllega segi juua! Puhtalt juues ei tee see mehele suurt midagi aga haige pea võis ka sellest olla kui poole peo pealt lahkuda ehk siis liiga vähene või piiratud koguses lõõgastumine !
Klass omaette olid soomest tulnud põdrapullide paaritus hüüded laval, aga eks see ole kui päev enne üritust juba kohale tulla ei jätku rammu lõpuni.
Seltskond oli kirju nagu alati ja rõõm kogeda, et üha enam uusi nägusid oli vaevaks võtnud toetada püha üritust osavõtuga, sai päris palju uusi tutvusi loodud.
Tantsutydrikute tantsukava oli kesise võitu võrreldes eelmiste pidudega, aga mis siin majanduslanguse ajal ikka imestada. See eest vastu hommikut oli omaalgatuslikke poolpaljaste saunameeste kava ka elamus omaette.
Hommikune kosutav supp ja väike virgutav jalutuskäik järve äärs tegid lausa imet. Promillid kadusid lausa võluväel seega sai juba 15.30 starditud afterpartile Vara lähistele sauna ja 17 orjenteeruvalt päälinna poole tagasi. Osa vapraid võitlejaid aga otsustas jääda proovima ekstreemsust esmaspäeva moodi ehk siis ühistransport ja pohmas pea, loodan et ikka jõudsid kodu täna Air.
Ühesõnaga tänud Isale ja tiimile järjekordse meeldejääva koosviibimise eest. Eraldi kiitus veel Intsule ja kamraadidele afterparti eest.
Üritus oli väga tore , õhtusele istumisele ei jõudnud . Küll aga sai käidud paraadil ning muddragil...väga kordaläind lõpp oli selleks aastaks
Andeks, et tulla ei saanud...
Pidin tööl olema...
Kuid ... kaubamajast paraadi vaadates läks süda soojaks
Järgmise aastani
AaClub kirjutas:Tehtud !
Üritus väga vahva nagu alati !
Korke pea peabki valutama kui jäägrit õllega segi juua! Puhtalt juues ei tee see mehele suurt midagiaga haige pea võis ka sellest olla kui poole peo pealt lahkuda ehk siis liiga vähene või piiratud koguses lõõgastumine !
Klass omaette olid soomest tulnud põdrapullide paaritus hüüded laval, aga eks see ole kui päev enne üritust juba kohale tulla ei jätku rammu lõpuni.
Seltskond oli kirju nagu alati ja rõõm kogeda, et üha enam uusi nägusid oli vaevaks võtnud toetada püha üritust osavõtuga, sai päris palju uusi tutvusi loodud.
Tantsutydrikute tantsukava oli kesise võitu võrreldes eelmiste pidudega, aga mis siin majanduslanguse ajal ikka imestada. See eest vastu hommikut oli omaalgatuslikke poolpaljaste saunameeste kava ka elamus omaette.![]()
Hommikune kosutav supp ja väike virgutav jalutuskäik järve äärs tegid lausa imet. Promillid kadusid lausa võluväel seega sai juba 15.30 starditud afterpartile Vara lähistele sauna ja 17 orjenteeruvalt päälinna poole tagasi. Osa vapraid võitlejaid aga otsustas jääda proovima ekstreemsust esmaspäeva moodi ehk siis ühistransport ja pohmas pea, loodan et ikka jõudsid kodu täna Air.
Ühesõnaga tänud Isale ja tiimile järjekordse meeldejääva koosviibimise eest. Eraldi kiitus veel Intsule ja kamraadidele afterparti eest.
Hehe ... Oli taaskord lõbus ...
Ainuke pahapaha asi oli see ,et korke ei täitnud oma lubadust ja ikkagi ei tulnud kohale naisteriietes kuigi punane vaip oli tema jaoks täitsa lavalegi valmis pandud...
Isa Mellile veelkord tänud!
Põdrapullide üle mina kurta ei saa sest maksin neile öösel oma norskamisega kätte...Ülejäänud pidugi läks purjus inimesele omaselt kenasti ja sujuvalt ... AaClub mis sa neist plikadest iki vahid selleasemel oleks võinud kärakat panna hoopis !!
Mis aga Varal käimisse puutub siis parem Vara kui hilja ja kulla seakints -see lubadus peab kohe kindlasti paika ,et kui naine su ikka täitsa välja viskab siis koli tallinna minu poole !! Koju sai jõutud üle kivide ja kändude eile kella seitsme paiku ...Üle kivide ja kändude seepärast ,et seltsimees naftakunn hakkas kohe hommikul meitele transporti sebima aga kuna kõik inimesed on esmaspäeviti kas tööl või pohmellis siis võttis see sebimine aega ja kulutasime intsu motolabori betoonist põrandasse kogu selle tammumisega isegi vist rajad ... Lõpp hää kõik hää lõpuks saime isegi autoga tallinna ja puha ... Kada jätsime tükkis oma kadunud hääle ,kõlarite pultide ja muu värgindusega bussipeatusesse -loodetavasti tuldi sullegi järgi ja jõudsid kah ikka ilusti koju ...
http://www.lauks.com
http://www.airbrushartists.org/Gal2109_ ... allery.asp
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.