Hälvik-autojuhid
-
korke
- s1000rr Guru
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 14 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
tihver....see oli sinu kirjalik ülestunnistus ,et sa oled liiklushuligaan !!!
Mine nüüd käi politseis ära ja võtta veel üks asi omaks. ![]()
Oi tihver...ma nägin kuidas sa endla tänaval üks kord suunda ei näidanud !!
Tihver kirjutas:Mis tähendab igal pool vahele pressija? Kui ma tahan rida vahetada ja kõik istuvad üksteisel perses kinni ja teevad nägu, et ei näe mu suunatuld, siis on lambad hoopis nemad. Igahommikune olukord, tulen Endla tänavalt suunaga kesklinna poole üle Kristiine ristmiku ja suundun Tehnika tänavale paremale. Varem tegin seda nii et enne ristmiku läksin ühistranspordi ritta kui teadsin, et bussile-trollile jalgu ei jää ja olin ristmiku ületades kohe õiges reas. Nüüd kui Ühisteenused selle võimatuks on teinud pole mul muud valikut kui vahetada rida peale ristmiku. Kuna Kristiine ees on parempoolne rida hommikuti alati umbes, siis mul on valida kas vahetan rida juba ristmikul ja jään tõenäoliselt seisma keset ristmiku ning aitan ummikut veelgi suurendada või siis sõidan keskmises reas niikaua kui võimalik ja vahetan siis paremale rida. Seda mul loomulikult inimlikult teha ei lasta kuna kõik sõidavad üksteisel perses kinni ja teevad nägu nagu ei näeks, et keegi soovib ümber reastuda. Kokkuvõttes see ongi viinud mind selleni, et Tallinnas vahetan rida nii, et suuna sisse ja endale sobivas kohas lihtsalt keeran. Ja ausõna pole minu asi kas kõrval reas olev autojuht tahab mind vahele lasta või ei, mul on õigus ümber reastuda ja kui talle ei meeldi sõidku sisse. Auto vajabki natuke iluravi ja kasko omavastutusest ei ole mul ka kahju.
Tallinna liikluse kõige suuremad pidurid ongi need kes kogunevad sadade meetrite kaupa ühte ritta kuigi on võimalus ristmik ületada mitmes reas ja peale ristmiku uuesti ümber reastuda. Kuna autosid tuleb iga päevaga juurde tuleb teede resurss maksimaalselt ära kasutada ja nö. hargneda. Ise kasutan väga palju just väiksemaid tänavaid kus vähem liiklust ja saan oluliselt kiiremini edasi.
Kvaliteetne mootorratta töökoda Tallinnas http://www.mrttech.ee.
E-pood http://www.mrttech.ee Facebook - MRT Tech
ÖHLINS, Marchesini, Akrapovic, GB Racing, MRA, Brembo,Gilles, Ilmberger Carbon.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.