Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
uips kirjutas:No kui mul suunatuli oli oma 5 sek sees, siis vist on raske mitte märgata.
proovi sama trikki tsikliga ja ütle pärast haiglas, et sul oli ju õigus, sest suunatuli oli 5 seki sees...
Olge nüüd ikka mõistlikud oma õiguste tagaajamisega. Esiteks on autod erineva kehaehitusega. Kui ma istun kõrgel jeebitroonil, siis ma ei näe mis poole meetri kaugusel, aga pool meetrit minust allpool toimub. Või kui ma istun elukaaslase kartautos, millel on väikesed aknad ja jämedad piilarid, siis jääb ka päevasel ajal suunatuli tihti märkamatuks. Ning mitu korda on juhtunud et olen nii mõtetes, et ei näegi kui kõrvalt auto mulle peale vajuma hakkab. Ja mis ma peaksin mõtlema inimesest, kes nii mulle peale trügib, et enne pole kindlaks teinud et mina ka tema kavatsustest aru saan.
Liikluses on oluline suhtlemine. Araabiamaades vennad kogu aeg kontrollivad kas teine liikleja on teda märganud ja tema kavatsustest aru saanud. Meil aetakse LE punkti taga et "ümberreastujale peab teed andma" ja "kui on suunatuli 5 seki sees" justkui see teeks liikluse paremaks kui oma piskut poolkaheldavat "õigust" taga ajada. Intelligentse inimese tunneb selle järgi ära, et ta mõtleb sele üle, kuidas ta mõtleb. Maksaks ehk proovida väää ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.