Suzuki Intruder 1800

Kasutaja avatar

Aquilaman
Tsikkel: Yamaha XVS 1300CU

Re: Suzuki Intruder 1800

Lugemata postitus Postitas Aquilaman »

T.T. kirjutas:
Aquilaman kirjutas:
J a n n o kirjutas:

Survepesuriga ma ratast üldse ei pese.

Miks?

miskit on nüüd sassi läinud. mina pesen ratast ikka survepesuriga ja kogu aeg olen pesnud. üldse olen oma M1800 R'i vist 3 korda pesnud alates eelmise aasta oktoobrist, kuigi kasutan ratast pea iga päev (sõidetud aastaga üle 15 tuhande, see talv sai ka jaanuaris ja veebruariski sõidetud). ratas ikka sõitmiseks. ja talveks lükkasin ka garaazi täpselt sellise sitasena nagu ta on ja enne kevadet ei puutu. naerma ajavad igasugu hooldusjutud a'la talveks teki alla, iga nädal voodis pesu vahetada jne. pole veel siiani tundnud, et harv pesemine või talvine seismine sõiduomadustele ja välimusele halba teeks. ja siis kui vahel harva pesed, tundub peale mustuse seest ratta välja kaevamist, et nagu uue ratta oleks ostnud. see on kõige odavam tuunimise viis. kui ratta välimusest ära tüdined, siis võtad kätte ja pesed puhtaks:)[/quote]

Väga hea kui sulle meeldivad sitased rattad. Minule jälle meeldib kroom oma täies hiilguses ja seetõttu üritan tsikli suhteliselt puhas hoida. Samas sõitsin terve eelmise talve ja 14 kuuga, mis mul on Intruder olnud, olen 20 tuhat km läbi sõitnud. See ei tähenda seda, et need kes oma tsiklite eest rohkem hoolitsevad, nüüd midagi valesti teevad. Tsikliga tegelemine on suures osas vaba aja sisustamine ja kui kellegile meeldib tsiklit tihemini pesta, seda vahatada, tuunida jms., siis see ongi selle hobiga tegelemine.
Eraldi teema on veel nn "rotikad" ja ka sellel tsiklite subkultuuril on omad fännid. Seal on võimalik oma tsikkel stiilselt väga "jubedaks" tuunida. Aga kui selline lähenemine meeldib, siis minul ei ole selle vastu midagi. Igaühele oma ja nii kuidas just kellelegi meeldib!
Mis puutuba aga survepesurisse, siis sellega tuleb osata ümber käia ja midagi ei juhtu. Kui aga igale poole lõdvalt joa suunad, siis võivad mõned halvad üllatused esile tulla küll! Minul kurvad kogemused tunduvalt lihtsama aparaadiga - mountin bike'ga. Tagumine jooks tuli välja vahetada.

Star Riders Estonia
SREU #0321

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”