Tartu Tsiklimehed/naised
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Suzuki DL 1000 XT V-Strom
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 4 korda
Re: Tartu Tsiklimehed/naised
tp kirjutas:Käisin just raadil, politsei passis seal kahe masinaga, üks tsikli-näitsik oli juba kinni peetud. Poole kõrvaga olen kuulnud, et nüüd pidi seal olema Tartu linna poolt 50 piirang kehtestatud, ei olnud tahtmist politsei-onudelt seda täpsustama minna. Ja keelumärk ka sinna tekkinud, mis alates õhtul 7-st keelab lennuväljale minna .. nii, et siis tahetakse ikkagi, et tänaval võimeid proovile paneks? jabur
Hoidke siis silmad seal lahti!
Ära sõida kiiremini kui sinu kaitseingel suudab lennata
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
raintuul kirjutas:kristiin kirjutas:Kes sõitis reedel (eile) Maailma juurest mitu korda mööda ilma teise kiivrita?
Mis ajast kaks kiivrit peab peas olema, Ment oled w
Loogiline oleks et seljakotil puudus peavari
andryy kirjutas:tp kirjutas:Käisin just raadil, politsei passis seal kahe masinaga, üks tsikli-näitsik oli juba kinni peetud. Poole kõrvaga olen kuulnud, et nüüd pidi seal olema Tartu linna poolt 50 piirang kehtestatud, ei olnud tahtmist politsei-onudelt seda täpsustama minna. Ja keelumärk ka sinna tekkinud, mis alates õhtul 7-st keelab lennuväljale minna .. nii, et siis tahetakse ikkagi, et tänaval võimeid proovile paneks? jabur
Hoidke siis silmad seal lahti!
Kui nüüd natukenegi teemaga kursis olla siis toimub seal täna täiesti kooskõlastatud ja lubatud üritus.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Harley-Davidson FLHTCUI
- Tänanud: 109 korda
- Tänatud: 65 korda
Vahemärkusena olgu mainitud, et Raadi lennuväli kuulub Tartu valla koosseisu.
Haldusjaotuslik pilt,
-
- Tsikkel: Suzuki DL650 V Strom
- Kontakt:
Ivoonu kirjutas:Vahemärkusena olgu mainitud, et Raadi lennuväli kuulub Tartu valla koosseisu.
Haldusjaotuslik pilt,
Vahemärkusena vahemärkusele olgu öeldud, et Raadi lennuvälja haldavad Tartu linn, Tartu vald ja Luunja vald. Liikluseeskirjad kehtivad sõltumata halduspiiridest
-
- Toetajaliige
Õnnekas kirjutas:Ivoonu kirjutas:Vahemärkusena olgu mainitud, et Raadi lennuväli kuulub Tartu valla koosseisu.
Haldusjaotuslik pilt,Vahemärkusena vahemärkusele olgu öeldud, et Raadi lennuvälja haldavad Tartu linn, Tartu vald ja Luunja vald. Liikluseeskirjad kehtivad sõltumata halduspiiridest
Nõus, 100% nõus.
markku kirjutas:raintuul kirjutas:kristiin kirjutas:Kes sõitis reedel (eile) Maailma juurest mitu korda mööda ilma teise kiivrita?
Mis ajast kaks kiivrit peab peas olema, Ment oled w
Loogiline oleks, et ma tahan ka sõita
Mu enda ratas juba garaažis ja akugi maas..
-
Mis ajast kaks kiivrit peab peas olema, Ment oled w [/quote]
Loogiline oleks et seljakotil puudus peavari[/quote]
Mu enda ratas juba garaažis ja akugi maas..[/quote]
Kes siis nii vara sõitmist lõpetab?
Aku peale 2min ja sõitma
CZ,Kawasaki ZX400,Honda CBR900RR,Honda X11,Suzuki DL650,BMW R1200GS,Triumph Tiger 800XC,Suzuki DL 1000 XT V-Strom
kristiin kirjutas:raintuul kirjutas:kristiin kirjutas:Kes sõitis reedel (eile) Maailma juurest mitu korda mööda ilma teise kiivrita?
Mu enda ratas juba garaažis ja akugi maas..
Ütle siis kohe otse, et tahad tagapingile. Ajad siukest ümbernurga juttu, mõni saa arugi, mis tahad..
-
- Tsikkel: Intruder 1800 / 500 EXC
- Tänanud: 15 korda
- Tänatud: 34 korda
Täna täitsa super sõiduilm niiet kõik vurama...
-
- Toetajaliige
Laekusin just tartu-torma-jõgeva-tartu teekonnalt, ai kui hea sõiduilm täna oli/on.
-
- Tsikkel: KTM 790 Adventure
- Kontakt:
Tre,
Tegelikult tahaks ka ikka sappi loopida seoses selle lennuvälja "värgiga". Mina olen tegelikult pettunud, et jälle võeti ära üks koht kus rahus saad ennast korraks tühjaks sõita, mitte ei pea minema seda tänavale või maanteele tegema. Olen ise aastaid seal seda võimalust kasutanud, nüüd siis pean trahvi hirmus sellest loobuma. Miks see nüüd politseile ette jäi? Kas neil tõesti pole millegi asisemaga tegeleda. Näiteks Haapsalu lennuvälja haldab kohalik kaitseliit ja seal käisime selle aasta jaanuaris kus tuli lihtsalt KL korrapidajale helistada, öelda masina reg.märk ja korras, anna tuld.
Edit: Ja kusjuures ma ei räägi ainult kiirendamisest. Näiteks talviti oli lennuväljal hea võimalus õppida libedasõitu ja saada tunnetust, mida paljud ka seal tegid. Mitmed meesterahvad andsid naistele auto kätte ja piruetita ning õpi. Nüüd vist saab võibolla mõnes Tartu lähedasel järvel hea talve korral jäärada proovida
Equ
Live long and prosper!
MINI 50 '8x->Jawa 250 '61->Honda MBX125F '84->Honda CM400T '83->Yamaha XJ600 '90->Kawasaki ZX10 '88->Honda CBR1000F '91->BMW R1200GS '05->KTM 790 Adventure '20
-
- Tsikkel: Kawa
Nõus, võiks olla piirangutete kohta nagu Pirogov ja Raadi lv
-
- Toetajaliige
Eriti ei soovita talvel järvedele tükkida, omalgi keskkonnateenistuse ja politseiga selle pärast õiendamist olnud. Viimasel ajal on üldse ainuke legaalne koht libedasõidu igapäevaseks õppimiseks tänav, kus tuleb siis teiste õppijatega koos ära mahtuda.
Selle raadiga on jah nüüd pe...ses. Tuttav täiesti pahaaimamatult sõitis ükspäev sinna justnimelt sellel põhjusel, et tõmbab korra täpiks ja tulemus oli 50 alas 150 kmh ja ilmselt tuleb lubadega mõneks ajaks hüvasti jätta. Riigikassa täitmise eesmärgil ei oleks varsti ime kui koduhoovis murutraktoriga muru niites härrad politseist puhuda käsevad ja kui üle 0 promilli siis 18 000.- trahv. Ok! mõningane põhjendus ju raadi teemale on sest mis seal salata on õnnetusi seal ka juhtunud omajagu aga samas kui palju juhtub linnaliikluses kui hakata õppima seal libedasõitu? Raadil enam kiiresti sõita ei või ja kohe keegi proovis hoopis Turu tänaval oma vectra võimeid ja sai tulemuseks 164 kmh
Kas tartlased veel tsiklitega ikka sõidavad? Sel nädalal olen vaid üksikuid bikereid linna peal näinud... Mida rahvas arvab sellest, kui minna suurema seltskonnaga doonordama? Mõtlesin reedest päeva, aga tööinimestele see ilmselt ei sobi....
Kui enne väike sõit ka teha siis laupäeval oleks vist etem?
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
hyppavlind kirjutas:Kas tartlased veel tsiklitega ikka sõidavad? Sel nädalal olen vaid üksikuid bikereid linna peal näinud... Mida rahvas arvab sellest, kui minna suurema seltskonnaga doonordama? Mõtlesin reedest päeva, aga tööinimestele see ilmselt ei sobi....
Kui enne väike sõit ka teha siis laupäeval oleks vist etem?
Tsiklimehi/naisi nimetatakse jah arstide kõnepruugis "elundidoonoriteks"... Ok, ok! Julmad naljad vist liiga...
Ilusa ilma korral liituks ise ka doonorluse projektiga
-
Mina sõidan ikka ja kuni kindlustus kehtib,veel 10 päeva.
Muidu ma kardan nõela
-
- Tsikkel: TransAlp ja Africa Twin
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 20 korda
olen ka veel tartus liikvel kuni 20nda novembrini. ja siis alates 20ndast detsembrist jälle liikvel
No paistab, et liiklejaid ikka on Aga teen siis konkreetsema ettepaneku: kas sel laupäeval, 8. nov kell 12.00 sobib?
kogunemiskohaks võiks endiselt Võru tn. Alexela olla.
p.s. vihma ja -5 C korral eelistan kaherattalise koju jätta..
-
hyppavlind kirjutas:No paistab, et liiklejaid ikka on
Aga teen siis konkreetsema ettepaneku: kas sel laupäeval, 8. nov kell 12.00 sobib?
kogunemiskohaks võiks endiselt Võru tn. Alexela olla.p.s. vihma ja -5 C korral eelistan kaherattalise koju jätta..
Mina tööl kuni 14:00
Kindlustus l6ppeb ylehomme. Kuid see on v2iksem mure, suutsin asfaldit suudelda ja ratas selleks hooajaks puhkab.
edu
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
Ise tegin täna viimase sõidu ja mürasin rattaga mudas natuke rohkem kui tavaliselt (pikaks ajaks jääb seisma ka ju ), pesin ratta ära ja tegin viimased hooldused ja panin garaazi seisma ja lasin veidi õhkugi rehvidest välja, et ikka kindel oleks , et masin seisma jääks ja ei tuleks kiusatust. Tegelikult annaks veel sõita, linnas isegi vabalt, aga maantee on kohati suhteliselt libe, mitu korda oli täna tunne, et kohe kaob alt ära. Praegu on sellised ajad kus must jää hiilib juba. Silmasin isegi kaanetatuid veeloike.
Muidugi sai mul selle kuu algusega kindlustus ka läbi.
Minu jaoks on hooaeg läbi ja kell jäi pidama 16,5 k juures.
Palju teil see hooaeg kilometraazi tuli
http://www.pohjatuultepojad.net
-
- Tsikkel: roller
- Tänanud: 11 korda
- Tänatud: 27 korda
Seni kuni otsuse kätte saan ja lubadest ilma jään, senikaua sõidan =) Ei tapa need paar miinuskraadi
-
Aris kirjutas:Seni kuni otsuse kätte saan ja lubadest ilma jään, senikaua sõidan =) Ei tapa need paar miinuskraadi
Sõidan ka just 20ndani sest siis on mul kuuks ajaks lubadega tadaa.
-
- Tsikkel: Kawa
kindlustust grupis vaevalt keegi kontrollib mul ka pole ...ja nv tööl...krt krt-aga sõita tahaks...
-
- Tsikkel: Aprilia Tuono
mototydruk kirjutas:kindlustust grupis vaevalt keegi kontrollib
mul ka pole ...ja nv tööl...krt krt-aga sõita tahaks...
Ma kardan rohkem seda, et kui keegi sisse sõiab, ja sul pole kindlustust, siis on nagu eriti nutune teema. Kindlustus on sinu enda huvides vajalik. Politsei ei tee tavaliselt trahvi või kui ka teeb , siis üli väikese(ei ole reegel vms). Külm mulle endale ka korda eriti ei lähe, varustus on piisavalt hea, kuid libe tee küll läheb.
http://www.pohjatuultepojad.net
Niisiis, kuna suhteliselt mitmel tegelasel on seoses sõitmisega piiravaid asjaolusid, siis ma arvan, et selleks ettevõtmiseks ei pea nahast välja pugema. Kokku võiks ikkagi saada ja verekeskust külastada või mis? Need kes saavad ja on valmis laupäevaste ilmaoludega sõitma, tulevad tsiklitega ja teised bikerid muul moel. Et siis võiks kogu seltskonnaga 12.15 Puusepa 1A ees.
Mina vaatan homme asfladi pealt, kas julgen tsikliga tulla
-
mina siiski kahjuks või õnneks ei sõida selle aasta numbri sees tsikliga enam tõenäoliselt kuna tuli plaan teha asja veits ilusamaks. käivad lihvimised ja siis värvi alla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.