transponderite süsteemi ostu huvi ja it mehe palkamine
Moderaator: Moded
transponderite süsteemi ostu huvi ja it mehe palkamine
Tere.
Päevakorda on jõudnud jälle küsimus,et kust saaks osta ajavõtu süsteemi .Äkki leidub keegi it mees kes liigub palju netis ringi ja suudaks ning viitsiks leida mulle kusagilt maailmast selle süsteemi.Oleks siis huvitatud u. 200transponderist pluss
kogu arvuti süsteemist mis sinna hulka kuulub.(oleneb hinnast)
MYLAPSis hinnad üle mõistuse.
Kuna ise korraldan vähemalt 5 üritust aastas,siis oleks kasulik endale see süsteem ära soetada.Sai just Gotlandil käidud kus osalejaid 3000-köigile riputati väike ketas kaitsme külga ja asi toimis ideaalselt.Kindlasti on kusagil odavamalt neid süsteeme kui mylapsis.
Samas oleks ka vaja palgata it mees kes igal vöistlusel selle süsteemi üles paneb ja vastutab selle eest et asi toimiks.
Kellel huvi sellele kohale ja kes leiab mulle mingeid variante andke kiirelt teada.Vaev saab tasutud.
Lärm
tel. 5014885
Re: transponderite süsteemi ostu huvi ja it mehe palkamine
Tänud kes viitsisid täna mulle vastata ja nõu anda.sain isegi sellist infi et on vöimalus mönel ülitargal it mehel kogu süsteem lasta välja ehitada.nii et kes tunneb et saab hakkama andku märku ja tehku oma pakkumine,sest kindel plaan on see süsteem omale soetada,kas maa alt või maa pealt.
Lärm
Hommikut
lasen natuke uurida vennal, tegeleb igasugu interneti põhise kauba otsimisega. Mõte on hea
ma küll sellistes asjades põlve otsas nikerdamisse ei usu. Teades, millistes oludes neid andureid kasutatakse, otsiks ma vähemalt transponderid kommertsiaalsed. Jube jama, kui juba 1 mees 1-l võistlusel oma ringe kirja ei saa.
mella kirjutas:ma küll sellistes asjades põlve otsas nikerdamisse ei usu. Teades, millistes oludes neid andureid kasutatakse, otsiks ma vähemalt transponderid kommertsiaalsed. Jube jama, kui juba 1 mees 1-l võistlusel oma ringe kirja ei saa.
Kipun olema mellaga ühte meelt. Olen asja natuke lähemalt nuusutanud ja julgen väita, et AMB on siiani olnud ainuke süsteem, mis ka tegelikult töötab. Automehed üritasid mingi konnasööjate süsteemiga mida käima ei saadudki. Leedukatel oli mõni aeg tagasi kasutusel jänkide tehnika, transponder oli nii suur nagu maakera ja kui otse antenni ei näinud, st ei olnud antennile suunatud siis ei töötanud kah. Siin tulevad mängu muiugi ka muud tegurid, kiirus mõõtmiskohas, antenni kaugus transponderist, kõrvalised mõjud näit kõrgerpingeliinid, mis ka tulemust võivad mõjutada. Lärm, kas sa Gotlandi käiameestelt uurida ei saa, kelle toodanguga neil tegu oli? Anduri kirjelduse järgi tundub olema sama, mida velopeetrid kasutavad.
Veel ühed transponderite süsteemiga tegelejad:
Stamina Hansapanga tervisejooksudel rentisid osalejad hooajaks transponderi (150kr, kui ma ei eksi) ning tagastasid hooaja lõpus. Oli selline 8-nurkne väikese käekella suurune plastseib, mis kinnitati jala või randme külge. Finishis-stardis luges kast aegu.
Kel Staminaga käsi sees, võiks uurida, mis need maksvada ja kui võimekad on näiteks tehnika peal.
Jooksja transponderit võib tsikli süütemäng segama hakata. Ka on lugemiskaugused-kiirused erinevad.
Kui see näiteks kaitsme külge kinnitada, võivad tõenäoliselt töötada.
-
- Tsikkel: Beta 390
- Tänanud: 33 korda
- Tänatud: 204 korda
- Kontakt:
Analoogsed transponderid on kasutusel olnud ka Tartu Rattamaratonil maastikurataste peal, seal peaks need kaugused-kiirused juba võrreldavamad (mitte võrdsed ) olema.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 1 kord
Üks usa firma veel: http://www.westhold.com/products_main.html
Let the good times roll.
Tere
On heameel teavitada ,et kogu uus transponderite süsteem koos 200 uue transponderiga on jöudnud minu kätte.
Hetkel käib IT meestel kiire töö et asi juba 5 aprillil karjääri kärnatamisele üles saaks.Ja ka neli inimest on selleks juba leitud kes süsteemiga kordamööda vöistlustel kaasas hakkavad käima.
Tänud köigile ,kes viitsisid kaasa aidata ja kel huvi tulevikus midagi korraldada ,siis küsige julgelt ...
Lärm
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.