Rakvere mehed, organiseerume?
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570
Re: Rakvere mehed, organiseerume?
Kuzmitz kirjutas:Piloot- s..t lennuilm... Poeta vutimuna radikasse- äkk aitab? Vutt ju kah "wannabe" lendur
Piloot- ka sul keevitati või tinutati seda radikat? Ma pakuks sulle välja, et äkki joodaks selle asja kinni... Kui kuskilt abi ei saa, siis kriibi minu ust- äkki saan aidata...
Keevitati, s*tt asi on see, et homme täielikult muude toimingutega hõivatud.
-
Kuzmitz kirjutas:Selge- hakkan mahakandmisakti koostama
. Ajutist, muidugi...
vara veel
-
- Tsikkel: Kawasaki 1000 Versys
Kinda soovitus.
Ostsin ise suured karedad metsamehe kummikindad.Nii mahuvad tsiklikindad lahedasti neisse kinnastesse,mis vee ja tuule kinni võtavad.Sõiduproov tehtud ja väga rahul .
Aga Piloodile tunnen kaasa.Sa oled nüüd kohe nagu ima ühe m...ta .Kiirparandusena lühiajaliselt kõlbavad ka nn keemilised metallid.Segad kokku ja plätserdad üle.Hiljem on seda võimalik muidugi ka eemaldada suurema vaevata.Küll edaspidi on aega joota,keevitada,tinutada,viilida jne.
Lõppu üks metsameeste tarkusetera: Ega käsi kännust kaugele kuku... .
Yaki +358403678393
Yamakaki kirjutas:Aga Piloodile tunnen kaasa.
Priit- ega sa selgeltnägija ei ole? Tundub, et tänane sõit õnnestus- viiest alustajast jõudsid kolm lõpuni. Piloot- rahusta end sellega, et sinu ratas ei olnud täna ainuke kaotus. Üks BMW läks ka katki .
-
Ma arvan,et see vist oli Batman,kes meiega lõpuni kestis.Mõnus sell ja hästi sõitis.Võiks veelgi koos mõne tripi teha.Kahju muidugi,et kõik ei saanud sõitu nautida,seepärst on mõte...et,üks omamoodi huvitav marsruut on nii Lääne-ja Ida Virus.Kui ilma on,teeks ära.Aga kuna pimedaks läheb ruttu,siis võiks seda teha lausa sauna,õlle ja ööbimisega.Rada on huvitav ja selline,kuhu kannatab ka "seljakoti" pärale võtta.Võiks lausa paralleelmarsruudi teha ka muudele ratastele peale endurokate ja siis koos sauna-ööbimiskohta minna.Saaks lisaks ühe laheda siseürituse teha.
Aga kel ratas juba talveks"sisse palsameeritud", võiksid muul viisil kohale tulla.Kas oleks huvi
Yaki +358403678393
Batman oli meiega lõpuni ja Vkutt on kah terve nahaga kodus . Mina hakkan järgmisel nv-l tekkinud kolinat tuvastama- midagi mul seal esiotsas ikkagi katki raputas
.
-
Teema algataja
Kas Kuzmitzil tuli kolin suvaliselt või põrutasid mõnest august läbi? Endal saun just soe ja õlled juba avatud ja hea meel, et niigi läks . Tsikkel on juba detailselt ülevaadatud ja kahjud hinnatud ja nimekiri koostatud homseks
. Kuna tellimine võtab tavaliselt nädala, siis järgmine nädal veel käsi pole, kuid hiljem Yamakaki pakutud programm tundub täitsa ahvatlev. Sõita saab ju seni kuni pori on külmunud.
Eks neid auke oli ikka heasti kellegi karvane käsi meie teele paigaldanud . Kohati käis sadul vastu tagumikku, nagu keegi oleks pesapallikaikaga virutanud. Yamakaki tempoga kah tagasi ei hoidnud (positiivne). Eks miskist august või kivist saadud matsust mul mingi plastikvidin otsad andis. Mul ju plastmassist ratas
.
-
Kuzmitz kirjutas:Yamakaki kirjutas:Aga Piloodile tunnen kaasa.
Priit- ega sa selgeltnägija ei ole? Tundub, et tänane sõit õnnestus- viiest alustajast jõudsid kolm lõpuni. Piloot- rahusta end sellega, et sinu ratas ei olnud täna ainuke kaotus.
.
Šamaan rsk... Ma ikka veeresin kolme viimase käiguga koju tagasi, kolm esimest kadusid tee peale ära
Tõmbasin teise legoks:
http://www.orkut.com/Main#Album.aspx?ui ... 1226224887
Käimakotini veel ei jõudnud, mõningaid spetsiifilisi tõmmitsaid vaja, veepumba tiivik käis aga pumba võlli suhtes kuidas ise heaks arvas, sellest kandist, mis võlli kandiga peaks kokku minema, polnud jälgegi, ilus ümmargune auk.
-
- Tsikkel: Jawa
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
piloot kirjutas:Kuzmitz kirjutas:Yamakaki kirjutas:Aga Piloodile tunnen kaasa.
Priit- ega sa selgeltnägija ei ole? Tundub, et tänane sõit õnnestus- viiest alustajast jõudsid kolm lõpuni. Piloot- rahusta end sellega, et sinu ratas ei olnud täna ainuke kaotus.
.
Šamaan rsk...
Ma ikka veeresin kolme viimase käiguga koju tagasi, kolm esimest kadusid tee peale ära
![]()
Tõmbasin teise legoks:
http://www.orkut.com/Main#Album.aspx?ui ... 1226224887Käimakotini veel ei jõudnud, mõningaid spetsiifilisi tõmmitsaid vaja, veepumba tiivik käis aga pumba võlli suhtes kuidas ise heaks arvas, sellest kandist, mis võlli kandiga peaks kokku minema, polnud jälgegi, ilus ümmargune auk.
Pean ikka oma suumulgu teinekord kinni hoidma... Radikas pidas ju lõpuni vastu!
-
mootorrattur kirjutas:Pean ikka oma suumulgu teinekord kinni hoidma... Radikas pidas ju lõpuni vastu!
Nuuh šamaanid, ämbrid pähe ja tuleproovi saatesse...
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:mootorrattur kirjutas:Pean ikka oma suumulgu teinekord kinni hoidma... Radikas pidas ju lõpuni vastu!
kuna Piloot mu 150kuubist punnvõrriks sõimas ostsin 4,6 liitsrise v8 maasturi. Järgmine tripp tulen saateautoks ja hingan
kängururaudadega kuklasse mahajääjatel.
[17:51] <R417> ma pole pretendeerinudki aasta mootoratturi aunimetusele
-
417 kirjutas:piloot kirjutas:mootorrattur kirjutas:Pean ikka oma suumulgu teinekord kinni hoidma... Radikas pidas ju lõpuni vastu!
kuna Piloot mu 150kuubist punnvõrriks sõimas ostsin 4,6 liitsrise v8 maasturi. Järgmine tripp tulen saateautoks ja hingan
Sa ei saa ka nendest punnvõrridest ei üle ega ümber - õige V8 algab 5-st liitrist
-
- Asukoht: Jawad ,SZR 660; YZF 600R;KTM 620 DUKE;YZF R1 ; KTM 625 sxc ,xt125x, KTM 600sixday,gsx-R600,KTM620sc
piloot kirjutas:[quote="417
kängururaudadega kuklasse mahajääjatel.[/quote]
Sa ei saa ka nendest punnvõrridest ei üle ega ümber - õige V8 algab 5-st liitrist [/quote]
oot su laz buz on 5 lidrane vä?????
-
417 kirjutas:piloot kirjutas:[quote="417
Sa ei saa ka nendest punnvõrridest ei üle ega ümber - õige V8 algab 5-st liitrist [/quote]
[/quote]
5,7
-
piloot kirjutas:417 kirjutas:piloot kirjutas:[quote="417
kängururaudadega kuklasse mahajääjatel.Sa ei saa ka nendest punnvõrridest ei üle ega ümber - õige V8 algab 5-st liitrist
[/quote]
5,7
[/quote]
ja alla kahe liitriste meestele siitpoolt : Naised saunas rääkisd et - SUURUS LOEB
alla liitri pole bike , alla 4 pole masin ja alla meetri pole m....
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Ma ei jõua oma jalgrattaga naiste eest ära vändata sel ajal kui teie oma suuruse üle vaidlete
Pange siis oma meetriseid koorepurki või V8 sumbutajasse
ja alla kahe liitriste meestele siitpoolt : Naised saunas rääkisd et - SUURUS LOEB
alla liitri pole bike , alla 4 pole masin ja alla meetri pole m....[/quote]
...veel kivimaja (kolmekordne) linnaserval, koer ka soovitavalt dogi.Võtame kokku ühise nimetuse alla- napoleoni kompleks.
Imre
Ma olen kogu aeg rääkinud, et need alla liitrised pole mingid biked
Ega suurus polegi oluline tegelikult, peasi, et hästi pikk ja jäme oleks.
-
- Tsikkel: HondaVTX 1300S Suzuki VZ 800
Tähtis pole suurus,vaid osavõtt!

-
Eks see vanade eestlaste komme.Pikad ja pimedad talveõhtud on jube igavad.Lõpuks jõutakse ikka teise "püksi" piiluma .
Teisalt jälle,kui selga ei saa ronida ja rahuldust tunda,kipub jamaks.Loed ju ainult,kus teised endurodega triblasid ja palju sõitsid.Eelmisel lehel pakkusin mõtte välja-lugege ja avaldage palun arvamust.
Yaki +358403678393
-
Mida kõike me Ergoga ei tee et saagi käima tõmmata, aga eesti mees on tantsulõvi ja vedu ei võta.
-
417 kirjutas:Mida kõike me Ergoga ei tee et saagi käima tõmmata, aga eesti mees on tantsulõvi ja vedu ei võta.
Täna isegi juba pea terve lehekülje kokku saanud, kui sõita ei saa, tuleb ju millekiga tegeleda...
417 kirjutas:: Naised saunas rääkisd et - SUURUS LOEB
![]()
![]()
Naised saunas rääkisid ka seda, et suure rahakotiga pole voodis miskit pihta hakata
boob kirjutas:Ma ei jõua oma jalgrattaga naiste eest ära vändata sel ajal kui teie oma suuruse üle vaidlete
![]()
Pange siis oma meetriseid koorepurki või V8 sumbutajasse
Kui enam vändata ei jõua siis hakkabki saabuma arusaam, et eest ära saamiseks on suuremat kubatuuri vaja...
-
piloot kirjutas:417 kirjutas:Mida kõike me Ergoga ei tee et saagi käima tõmmata, aga eesti mees on tantsulõvi ja vedu ei võta.
Täna isegi juba pea terve lehekülje kokku saanud, kui sõita ei saa, tuleb ju millekiga tegeleda...
417 kirjutas:: Naised saunas rääkisd et - SUURUS LOEB
![]()
![]()
Naised saunas rääkisid ka seda, et suure rahakotiga pole voodis miskit pihta hakata
su näppude otsast pudeneb sulakulda mees
Tere,
Kellel huvi tsikirehve soetada siis praegu tundub päris õige aeg olevat. Näiteks sellise pakkumise leidsin
http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?d ... htweiter=1
Kellel huvi on siis sellel lehel tasub surfata küll. 4 päevaga toovad koju ära.
-
- Tsikkel: BMW R 1200 GS, Sherco 300
Yamakaki kirjutas:teha ka muudele ratastele peale endurokate ja siis koos sauna-ööbimiskohta minna.Saaks lisaks ühe laheda siseürituse teha.
![]()
Aga kel ratas juba talveks"sisse palsameeritud", võiksid muul viisil kohale tulla.Kas oleks huvi
Kahtlane kas sellel sügisel mitmepäevasele retkele suurt huvlisi enam leiab. Kuiva nädalavahetust vaevalt õnnestub tellida ja kui isegi kuiv juhtub olema on vett teedel piisavalt et märjaks saada, järgmine hommik märgadesse-ligastesse riietesse pugemine pole suurem asi. Kevadel, nagu jääkilakas metsateedelt kadunud, anname minna.
Sel sügisel kuni lund maas pole oleks päevastel sõitudel käpp v.a. see nädalavahetus.
-
Tänan tagasiside eest. Jah osalt ongi sul õigus.Pole mõistlik nö.iga hinna eest punnida.Lihtsalt tuli mõte pakkuda midagi kõigile.Vaid hullunud-paadunud enduromeestele oleks see enne sõitmine,siis saunatamine ja järgmisel päeval kodu poole taas sõites minek kõne alla tulnud.Kogemus ütleb,et vihm õige riietuse puhul eriti ei sega.Pigem kardaks teede jäätumist.
Aga kui saunatamise vastu eriti huvi ei tunta,siis paari päeva jooksul pakun üheks päevaks marsruudi välja.Hakkame siis ilmatüdrukut passima,et mitte ilma jääda.
Yaki +358403678393
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
No aga ühepäevane sõit ja õhtul saun koos muu sinna juurde kuuluvaga? Saunas ehk veidi õlut ja head seltskonda ka... Endurokat küll enam pole ja ratast see aasta käima enam ei pane, kuid seltskonda tuleks küll hea meelega
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.