Kasutatud krossika ost
Re: Kasutatud krossika ost
Hiflo õlifilter nt. Yamaha WR osadele mudelitele ongi peenikese metallvõrguga, mida saab ka kerge vaevaga puhtaks pesta, on näha peenike metallipuru mustal filtril ja hiljem bensu ja suruõhuga puhastatud filter nagu uus ( olen kõrvuti võrrelnud vastu valgust). Olen kasutanud nii, et üks on koguaeg puhas ja vahetanud iga õlivahetuse korral ka filtri ära (lubatud on filtrit vahetada ka üle ühe õlivahetuse korra). Pool Ameerikat sõidab aftermarket roostevaba sõelast korduvkasutatavate filtritega (kui Thumpertalk foorumit uskuda). See ja ka Hiflo peab kinni ikka väga peene puru, mida silmaga isegi raske näha kehvema nägemisega inimestel. Ma pean seda paremaks, kui umbeläinud paberelementi igastahes. Kui ei usu mine vaata poes nt. Hiflo HF 142 filtrit.
Ja krossimehed ju vahetavad õli iga 5 tunni või isegi ühe võistluse tagant, mida teil üldse muretseda, nagunii müüakse tsikkel hilemalt 50 tunni täitumisel maha (järgmine omanik remondib) või jääb trennitsikliks....
To Mella Kas seda Yamu no balls juttu lugesid KTM Talkist
WR400F
Opinions are like assholes – everybody has one.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.