Kasutatud krossika ost

Kasutaja avatar

KoVaL73
Kontakt:

Re: Kasutatud krossika ost

Lugemata postitus Postitas KoVaL73 »

Tahan kah oma vaatevinklist mõtteid jagada, nimelt olen sõitnud tuhatnelja ja omast arust normaalselt peale keeranud kõikide markidega. Isegi kasutaja Six-Packi kawa kestis minu käes terve jõgeva sõidu ära. AGa ütleme nii, et omalajal 2T Yamu võrr oli mul nii kärbes et korra sai jäärajal isegi sirgepeal tol ajal esimesest 4T mootorrattast möödutud, ehk siis Yamu 426F. Ja mitte et te nüüd ütlete, et poisike sõitis harrastajast mööda, siis peab tõdema, et Lauren oli tol ajal manööverdamas sel ajal. Ja juhtus see äksi jäärajal.

Nüüd aga ratastest natuke.
Yamu mootorid on selles suhtes äärmiselt hea pakett, et kui neid nii öelda eriliselt tuunimata jätta kannatavad sõita ühe kolviga ikka pikka ja pikka aega, männigo siin lasi omalajal 250F'iga tervelt 100h täis müüs ratta maha ja järgmine omanik lasi vast oma 50h ilma kolvivahetuseta. Nii et yamahal on see iga pikk.

Kawasaki 250F'i kolviprobleemidest pole ma kuulnudki, sest neid lihtsalt pole, küll aga on küünal nõrk koht :lol: :lol:
450F'i probleem on see kolb. Iga 20h tagant pooleks nimelt, kui korralikult sõita.

Suzukide käigukastidest ma ei hakka rääkimagi, kuna need ei kesta 10h tavaliselt.

Honda on see eest, ratas mis vajab kõige rohkem hoolt ja tänu sellele püsib kah enamvähem koos

Ja oranzidest peletistest ma ei räägigi, kuna ei pea neid väga krossimootorratasteks

Ja kui keegi tahab siis minu 65h sõitnud 2007 aasta CRF250R on 50000.- müügis hetkel, kaasa siis kõik mis sinna lisanud olen, SUMPS, HotCams S3 nukk, kolvikomplekt, must plastik, sidur, süüde

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”