Tähelepanekud...

Kasutaja avatar

Bladyhell
Tsikkel: K1200S

Re: Tähelepanekud...

Lugemata postitus Postitas Bladyhell »

harimal kirjutas:
sinilind123 kirjutas:

Kas see tähendab seda et kui minul on mõõdetud kiirust selle "stalkeri" aparaadiga siis ma ei ole kohustatud trahvi maksma kuna see aparaat ei ole kasutuskõlblik ?

Paberi peal peaks olema kirjas, kuhu ja mis aja jooksul edasi kaevata või vastu vaielda. Peast ei mäleta.
Lähiajal aga selleks enam võimalust ei tule "Politseiameti korrakaitsedirektor Tarmo Miilits ütles, et nüüd on nad kõik need ligi poolsada Stalker ATRi kiirusemõõtjat riiulile seisma pannud."

Juhul kui seda tehti, siis tuleb otsus vaidlustada, niisama ära küll asju maksmata jäta, muidu on täitur varsti kohal. Eelviidatud artiklis räägitakse ka radari näidu esitamisest rikkujale. Endal õnnestus hooaja lõpus soliidse kiirusega radarisse põrutada. Radarisse põrutas küll ees liikuv mersu, kuid kinni peeti mõlemad. Ja õigusega muidugi. Mind radar ei fikseerinud ja neil mulle midagi näidata ei olnud. Peale mõningast kauplemist ja minupoolset vabandamist sõitsin edasi. Autojuht sai trahvi. Eks seal muidugi oleks trahvi korral vaidlustamise koht olnud (radar ja selle näit jmt), kuid eks politseinik adus neid aukusid nagu ka mina ja nii ta seekord läks. Kuigi ma ei ole kursis, et kas selle näidu esitamine on tugev argument.

Aga noh nende tehniliste aukude taha pugemine tundub teinekord kahtlase maiguga tegevusena. Kõik teavad, et rikkusid. Samas - ega keegi tahaks, et politsei näiteks mikrolaineahjuga "kiirust mõõdaks" ja seda vaidlustada ei saaks. Seega on tore, et üks ebakoht jälle vähem seega on RK lahend hea uudis.

K1200S

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”