NB! Maksa kaardiga.
-
- Mode
- Tänanud: 2 korda
- Tänatud: 5 korda
Re: NB! Maksa kaardiga.
creativ kirjutas:mis on selle raha bronnimise mõte, aru ma ei saa!? ma saan tankida ju siis ka kui mul arvel ainult 50.-! ja annab mulle kütust siis täpselt selle raha eest. mida see raha siia sinna liigutamine annab? et võtavad justkui krediiti loetud sekunditeks, minutiteks, tundideks...? miskit automaattanklate nipp ja omapära?
http://www.tarbija24.ee/180908/esileht/ ... 341952.php
Neste Eesti ASi kliendisuhete juht Kristi Pari selgitas Tarbija24.ee’le, et kontrollbroneeringuid teeb tankimisautomaat selleks, et teada saada, kas kliendi arvel on raha.
Pank nimelt selle kohta infot ei anna ja seetõttu on pankadega kokku lepitud kindel summa, mida automaat küsib ja mille pank tankimise ajaks broneerib, rääkis ta.
«Näiteks Ühispanga puhul on see 1500.-. Kui arvel on alla 1500 krooni, broneeritakse see summa,» märkis Pari.
Üleliigselt broneeritud summa vabastatakse tema sõnul enamasti vahetult pärast tankimist. Broneeringu vabastamist võib aga häirida vääramatu jõud nagu sideliinide rike või elektrikatkestus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.