NB! Maksa kaardiga.
-
- Tsikkel: KTM LC8 ADV, LC4 620, 640, 660
- Tänanud: 16 korda
Re: NB! Maksa kaardiga.
vilosius kirjutas:Primo kirjutas:Sularaha mingu p*rse ja mäkktoonaldsis ma ka ei viitsi tankimas käia kus ühes kassas on 30 tola kabanossi järtsus, kõrvalkassa on kinni ja teine teenindaja nokib nina ning ei tee midagi...
Statonalds..
saan aru kaasbikerlaste murest hot-dogide, järjekordade ja muu säärase pärast aga ma küll ei näe probleemi, et üks tankla pakub peale kütuse veel päris palju lisateenuseid mida Nestest ei saa ka teemant- või plaatina- või misiganes kaardiga!
No kus ma oma auto või tsiklikumme peaks regulaarselt pumpama? käsipumbaga Neste jaamas? Või kui ma sõidan hilissügisel tallinnast tartusse ja poolel teel peaks tankima ja näpud on hoolimata rutskasoojendusest sinised, et siis lasen kiirelt Nestes paagi täies , käin võsas kusel ja panen oma siniste näppudega edasi? Õnneks on mäoristis Statonald kus on soe ruum, võtan väikse sooja piruka koos kuuma joogiga. Käin soojas ja valges peldikus, pesen külmasiniseid näppe sooja veega, võtan salfakaid ja teen visiiri plekkidest puhtaks. Selle ajaga on mõnus soe tunne kehasse juba tagasi tulnud ja võiks edasi kimada. Ja päris tihti saab Statonaldsist kiirelt läbi hüpata ja 4pack külma õlli koju kaasa haarata!
Või kui südasuvel motomatkal näiteks Ukrainas, õues +35 ja ni kui seisma jääd higi lausa pritsib. Krdi hea on astuda sisse jahedasse konditsioneeritud ruumi ja võtta külmikust jahe vesi. Nu mitte ei saa aru sellises kohas nendest automaatjaamade eelistest...
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.