algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
bitter
- Tsikkel: EXC400
- Tänanud: 105 korda
- Tänatud: 97 korda
- Kontakt:
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Küsin nõu. EXC pole mingi krossiratas (ega mina _krossi_harrastaja) aga ega pole vist mõtet analoogset offroad-teemat tegema hakata.
Probleem selles, et siduriheebleid läheb viimasel ajal kole tihti
. Kukun põhiliselt liivalainetes, 99% 1-2 käiguga ja enamasti vasakule poolele. Käekaitsed on kinnised aga metallita. Heeblikronsad ei ole kõvasti kinni tõmmatud ja teflonteipi olen ka alla kerinud. Siiski tundub, et see ei ole hea kooslus. Paljas heebel läheks pehmest liivast läbi ja jääks enamasti terveks. Metallita kaitse on liiga suur pind, et sügavale liiva minna ja samas paindub piisavalt läbi, et heebel ära murda (paindub läbi uskumatult palju, isegi murdunud heebli tüügas on käekaitsele seestpoolt mõne jälje jätnud).
Mida soovitate? Olemasolevad käekaitsed minema visata? Kallis liigendiga heebel muretseda? Kas see mahub üldse liikuma suletud käekaitse sees? Metalliga käekaitsed muretseda? Krossivõistlustel osaleda pole plaanis. Või on heebel suurest keevitamisest liiga rabedaks läinud? Lärmi "palgikoolitusel" õnnestus ka ära murda. Kukkujaid-ratta pillajaid oli seal palju aga teised heeblid jäid vist terveks?
Tean-tean, et liivas tuleks 3. käiguga sõita (eks ma vähe siledama peal sõidangi) aga nt. selles osas offroadi rajast, mis karjääri äärest suunaga Saku poole läheb, on 3. käik selgelt minu oskustest või mugavustsoonist väljas. Arutaks esmajärjekorras siiski et mida mul heeblite-kaitsmete setupis muuta tasuks
.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.