Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.
-
Teema algataja - Mode
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
Re: Motoürituste kajastamine ajakirjanduses.
Sadness kirjutas:Tips kirjutas:Vaevalt kedagi on kuskil välja visatud või diskrimineeritud seepärast, et ta sõidab mootorrattaga.
Naljakas on see, et mind pole kunagi diskrimineeritud sellepärast, et ma mootorrattaga sõidan, aga nüüd kiputakse kannale astuma, kuna ma samas ka ajakirjanik olen. Ja samamoodi üritan kajastada (ka ennast huvitavaid) sündmusi nii, et need rahvast huvitaksid ((loe: MÜÜKSID, loe: "oleksid kollased").
Üks väike stiilinäide, ilmus minu mäletamist mööda eelviimasel küljel.
http://www.lounaleht.ee/index.php?l=268&n=2700&p=1Raudselt ma hiljem kahetsen, et sel teemal sõna võtsin (eks homme kaine peaga tsenseerin ja stiliseerin
) , aga nii mõnigi postitus siin ajas lihtsalt harja punaseks. Tsensuur! Keelame ära ajakirjanikud tsikliüritustel! Keelame ajakirjanikud üldse ära! A ehk keelaks ära ka need inimesed, kes ostavad Õhtulehte ja Nelli Teatajat (ja kusjuures ka Postimeest, ja kes loevad ka Delfit, Kroonikat, Elu24 jms) ja kes eeldavadki ajakirjanduselt sellist suunitlust nagu see praegu kipub olema? Ajakirjandus on paraku ühiskonna peegel.
Seltsimehed mootorratturid. Selleks, et ajakirjandus kajastaks tsikliüritusi mingis teistsuguses võtmes, peab ühiskond muutuma. Kui huvi, siis alustage iseenestest.
Kulla Sadness, võib-olla sa tõesti täna vaatad kaine pilguga oma kirjutist, aga kui sina hakkad hakkad ajakirjanikuna ette ütlema mismoodi keegi oma peol käituma peab, siis sellise mõttemalliga võid joonelt v***u minna. Teil on raha teenimiseks sinna peole sisse vaja saada, mitte meil teid sinna oma ürituse õnnestumiseks.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.