Reisiks pakkimine
Re: Reisiks pakkimine
Telkimise osas pead tõesti enne reisile minekut ära otsustama kas see on sinu jaoks, või mitte. Esimesele pikemale reisile minnes tegin selle vea, et eelnevalt kontrollimata, kas see mulle ka sobib, pakkisin kaasa telgi ja magamiskotid. Hiljem saatsin nad Prahast postiga koju tagasi(olin alles teel Horvaatiasse) ja rõõm neist lahti saada oli suur. Ma olen vabalt nõus paar ööd telkima, eeldusel et need ööd samas kohas ollakse, aga pea iga õhtu/hommik telki üles panna/maha võtta ja magamiskotti kotti toppida, -tänan ei, ma lihtsalt ei viitsi. Pigem maksan rohkem, aga magan voodis, puhkab paremini välja ka.
Paagikotti pane asjad mida vajadusel kiirelt kätte vaja saada (loe:ei viitsi ratta seljast maha tulla), kaardid, dokumendid, fotokas, joogivesi jne.
edit: arvesta ka sellega, et uued ja end sinu jaoks veel mitte tõestanud asjad on risk ja need jäta koju. Vahet pole kas jutt käib mingist varustuse osast või uuest lahendusest tsikli küljes. Kaasa võta ketimääre mis sulle sobib ja jalga pane saapad, millega oled kindel, et need ei hõõru jne. Ma olen ühe reisi selle pärast vanema jopega teinud.
edit2: kiivreid on pikalt päris tüütu kaasas tassida, nende kinnitamiseks ratta külge võib kasutada trosslukku. Kuna mul on hakanud tekkima väike allergia võtmete vastu, siis alternatiiv on http://www.kentbmwaccessories.co.uk/ima ... ck-lrg.jpg
Lukk on looma jaoks, aga iga suva vend ka kiiver näpus minema ei jaluta, tõsise tahtmise juures ajad selle trossi palava ilmaga jopevarrukast ka läbi ![]()
Eks meil kodus ole iseenesest asjadel oht jalutama minna suurem kui mõnel pool euroopas.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.