Reisiks pakkimine

Kasutaja avatar

randel
Tsikkel: Beta 390
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 204 korda
Kontakt:

Re: Reisiks pakkimine

Lugemata postitus Postitas randel »

Nii palju kui on erinevaid inimesi, on ka ilmselt erinevaid eelistusi.
Mina näiteks võtan jälle alati telgi ja magamiskotid kaasa ja süüa teen ka ise.
Sest telgiga ei sõltu sa hotellidest, magad seal kuhu oled õhtuks jõudnud ja näed kohalikku elu palju lähemalt.
Paar olulist asja selle juures:
telk olgu selline, mille ülespanemine ei eelda kolme inimese kahetunnist pusimist, lisaks - harjutamine teeb meistriks!
Kui suudad telgi üksi 5minutiga püsti või kokku panna, ei ole see ka enam eriline vaev.
magamiskott tasub valida suvine, see võtab vähem ruumi ja külma ei tasu lõuna poole sõites eriti karta, eriti suvel.
lebomatiks sobib isetäituv - samuti võtab oluliselt vähem ruumi, mida niikuinii napib.
Minul mahtus ühte küljekohvrisse (kusjuures väiksemasse, summutipoolsesse) kahe inimese magamiskotid + lebod ja veel nipet-näpet.
Priimus - parim on minu arvates bensiiniga töötav - ei ole eraldi gaasiballonide otsimist, lisaks maksab kütuseliiter oluliselt vähem kui gaasiballoon.
Vee jaoks on hea pehme veekanister - selle saab tühjenemisel väiksemaks teha, lisaks kohaneb see paremini kohvri sisuga kui jäik kanister.
Kaasavõetavad riided olgu erinevad ehk et ruumipuudusel ei ole mõtet võtta kaasa topelt sarnaseid asju.
Mina olen pakkinud niimoodi:
topcase - riided, jalatsid
väiksem küljekohver - magamiskott, lebo, vihmakombe, pakitoit vms
suurem küljekohver - vesi, toit, tööriistakott, termos
paagikott - fotokas (digipeegel), ketiõli, laadijad jms pisem värk
telgi olen sidunud kas tagaistmele kui üksi sõidan või küljekohvri peale, kui kahekesi.
Pilt

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Motomatkamine”